American Girls po raz...IX - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-02, 21:08   #3811
wantxme
Wtajemniczenie

Dot.: American Girls po raz...IX

poprawiłyście mi troszku humor tymi waszymi "hot" wymysłami

aaaaaaałłłłłłł.... ale dzisiaj bad dayyyy... dobrze że się już kończy..jutro wtorek!MUSI BYĆ LEPIEJ! ide się kąpać! i spać! dobranoc AGIE no i w ogóle

ech..głupiaś..

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:09   #3812
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

w koncu nadrobilam

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
Cytrynowa ile u was placi sie za godz???
Na jednym za ulgowy wolaja 4,50 a na drugim 5,50.
Ja mam za free po znajomosci

W ogole to mialam cos opowiedziec..wiec opowiadam

A wiec.. sobota - rano - wstaje jakas taka pelna energii mimo ze spalam malutko. Patrze w lustro i mowie " kurde fajnie dzisiaj Sandra wygladasz" i biegam po pokoju, tancze, spiewam w koncu spozniona dojechalam na uczelnie. Czuje ten wzrok goniacy za mna.. czuje. Kolega: "wygladasz dzisiaj przeslicznie"
No ii tak bylo przez caly dzien, doslownie. Normalnie dawno..hmm.. nigdy.. tak nie bylo hehe W koncu angielski - 2 cwiczenia pod rzad = 3 godziny. Pan od angielskiego, mlody podkreslam facet mnie podrywa.. dacie wiare (to tekst Wioli z brzyduli ). Ale sie jaram cooo.. pomyslicie sobie ze jakas walnieta jestem ale kurcze naprawde ludzie w tym dniu widzieli moja pewnosc siebie.. Nie bylam skulona i wpatrzona w ziemie jak zazwyczaj. Chodzilam z uniesiona glowa i to bylo fajne.. ze ludzie to widzieli.. ze laski o mnie mowily za plecami, ze faceci mnie podrywali ja o tym wlasnie
No i co do tego angielskiego.. przyszedl student z 5 roku z praca do niego i oni sobie wala na "ty". Pogadali troche, my mowimy (grupa) do wykladowcy ze chcemy do domu juz, zeby nas zwolnil a on niee ze nie ma opcji i w ogole hehe No i ten student tak byl u niego trzy razy.. w koncu dzwoni do wykladowcy. A on pokazuje nam zebysmy byli cicho i wlaczyl na glosnomowiacy. Student: ej prosze zalatw mi numer tej dziewczyny co siedzi po lewej pod sciana TAK tak to JA

Na drugi dzien bylo to samo haha

Boszz.. napisalam to jak rasowy pustak

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:10   #3813
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Z serii - póstak się hfali

chciałam się pochwalić, ze doradzone mi przez Klatkę i Domi7ks mazidła do włosów działają po ok. tygodniu już widzę efekt, a miałam rozjaśniacz kładziony już 2x + jasną farbę co prawda jeszcze nigdy się tak z nimi nie cackałam, ale zrobiły się miękkie i lśniące teraz jeszcze tylko czekam na dlugie i gęste

Dzięki, włosomaniaczki
a przypomnij jakie to były to może też zakupię. dzis kupiłam z herbala szampon i odzywkę z kokosem do suchych włosów, mam nadzieję że choć troszke pomoże
Stary 2009-03-02, 21:13   #3814
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
powiedziałabym, że gdzie indziej
Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
też własnie oglądam taka niby biedna, spragniona miłosci

haha ,vadi no racja racja
ale włosy jej i ciałko i tak mi się podoba ;D no i niektóre jej stroje

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
w koncu nadrobilam

A wiec.. sobota - rano - wstaje jakas taka pelna energii mimo ze spalam malutko. Patrze w lustro i mowie " kurde fajnie dzisiaj Sandra wygladasz" i biegam po pokoju, tancze, spiewam w koncu spozniona dojechalam na uczelnie. Czuje ten wzrok goniacy za mna.. czuje. Kolega: "wygladasz dzisiaj przeslicznie"
No ii tak bylo przez caly dzien, doslownie. Normalnie dawno..hmm.. nigdy.. tak nie bylo hehe W koncu angielski - 2 cwiczenia pod rzad = 3 godziny. Pan od angielskiego, mlody podkreslam facet mnie podrywa.. dacie wiare (to tekst Wioli z brzyduli ). Ale sie jaram cooo.. pomyslicie sobie ze jakas walnieta jestem ale kurcze naprawde ludzie w tym dniu widzieli moja pewnosc siebie.. Nie bylam skulona i wpatrzona w ziemie jak zazwyczaj. Chodzilam z uniesiona glowa i to bylo fajne.. ze ludzie to widzieli.. ze laski o mnie mowily za plecami, ze faceci mnie podrywali ja o tym wlasnie
No i co do tego angielskiego.. przyszedl student z 5 roku z praca do niego i oni sobie wala na "ty". Pogadali troche, my mowimy (grupa) do wykladowcy ze chcemy do domu juz, zeby nas zwolnil a on niee ze nie ma opcji i w ogole hehe No i ten student tak byl u niego trzy razy.. w koncu dzwoni do wykladowcy. A on pokazuje nam zebysmy byli cicho i wlaczyl na glosnomowiacy. Student: ej prosze zalatw mi numer tej dziewczyny co siedzi po lewej pod sciana TAK tak to JA

Ojjjj ,to rzeczywiście miałaś świetny dzień. Dziewczyny z grupy pewnie zazdrosne były jak to usłyszały co? A ty pękałaś z dumy

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:13   #3815
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
Z serii - póstak się hfali

chciałam się pochwalić, ze doradzone mi przez Klatkę i Domi7ks mazidła do włosów działają po ok. tygodniu już widzę efekt, a miałam rozjaśniacz kładziony już 2x + jasną farbę co prawda jeszcze nigdy się tak z nimi nie cackałam, ale zrobiły się miękkie i lśniące teraz jeszcze tylko czekam na dlugie i gęste

Dzięki, włosomaniaczki
a co to za specyfiki ?? Póstak pohfal siem

Cytat:
w koncu nadrobilam

łeee no to klasa za***iscie !!!
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:15   #3816
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytrynowa super!ahh też czasami mam takie dni, że nic się nie dzieje a ja wyglądam lepiej niż czasami po 2 godzinach przed lustrem
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:18   #3817
vadi
*sportaddict*

Cytrynowa! gratulacje
a jestes zainteresowana tym studentem? :

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
a przypomnij jakie to były to może też zakupię. dzis kupiłam z herbala szampon i odzywkę z kokosem do suchych włosów, mam nadzieję że choć troszke pomoże
Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
a co to za specyfiki ?? Póstak pohfal siem
hfalem:

ostatnio w ciągu dnia wygląda to mw. tak:
rano wcieram w skórę głowy seboradin niger lotion (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1576) i z nim parę godzin chodzę.
potem w kąpieli olejek rycynowy na końcówki, wax (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=267) na skórę głowy i gloria (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8627) albo seboradin balsam (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17936) na włosy, myję szamponem dla dzieci bambi po myciu wcieram w skórę głowy kamiwazę (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15669) i we włosy odrobinę olejku kokosowego.

aha i łykam codziennie belissę

wbrew pozorom zajmuje to bardzo mało czasu
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:18   #3818
cytrynowa88
Zadomowienie

W grupie mam akurat fajne dziewczyny dzieki mnie zwolnil nas godzine wczesniej
Ale.. reszta dziewczyn, nie z mojej grupy.. to bylo widac Jakie to mile uczucie i podbudowujące

Stary 2009-03-02, 21:19   #3819
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

zobczcie jakie cudo :P napewno spodoba sie Maji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BEAUTY_DIOR4.jpg (18,3 KB, 81 załadowań)

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:20   #3820
cytrynowa88
Zadomowienie

Hehe Vadi ciekawska bestio nie bylam zainteresowana, choc lubie poznawac nowych ludzi

Stary 2009-03-02, 21:23   #3821
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:

łaaaaaaaaa ale akcja no nie wierze a fajny ten student??
no widzisz jak chcesz to mozesz hahahah i ja sie bede tego trzymac, tylko jak tu wstawac o 5 z takim powerem...?

Vadi o kurka a jak myslisz co tak najlepiej zadzialalo, pewnie ten olejek Klatki? bo to chyba jedyne co Ty masz a ja nie (teraz ja pisze jak pustak rasowy bardzo skladniowo i stylistycznie hahah)
ja wlasnie mam jakis kryzys wlosowy, rosna mi owszem nie narzekam na dlugosc, ale jakos mi sie nie ukaladaja i nie sa takie fajne... zwlaszcza koncowki mnie doprowadzaja do szalu bo zyja wlasnym zyciem

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1236024976

ja chcem taka sukienke i taka figure i wogole wygladac tak tylko w wersji blond
(a pana tego nie chcem to kto tam wczesniej chcial to brac ja bym sie bala ze mi tusz do rzes bedzie podkradal i krem pod oczy hahah)

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

buahaha Vadi mialysmy takie samo skojarzenie z tym studentem cytrynowej

a specyfiki juz widze, spisalam i bede zgapiac!!
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 21:23   #3822
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
łaaaaaaaaa ale akcja no nie wierze a fajny ten student??
no widzisz jak chcesz to mozesz hahahah i ja sie bede tego trzymac, tylko jak tu wstawac o 5 z takim powerem...?

Vadi o kurka a jak myslisz co tak najlepiej zadzialalo, pewnie ten olejek Klatki? bo to chyba jedyne co Ty masz a ja nie (teraz ja pisze jak pustak rasowy bardzo skladniowo i stylistycznie hahah)
ja wlasnie mam jakis kryzys wlosowy, rosna mi owszem nie narzekam na dlugosc, ale jakos mi sie nie ukaladaja i nie sa takie fajne... zwlaszcza koncowki mnie doprowadzaja do szalu bo zyja wlasnym zyciem

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1236024976

ja chcem taka sukienke i taka figure i wogole wygladac tak tylko w wersji blond
(a pana tego nie chcem to kto tam wczesniej chcial to brac ja bym sie bala ze mi tusz do rzes bedzie podkradal i krem pod oczy hahah)
bejbe idziesz jutro na te zakupy?? jak tak i zobaczysz sukienke w takim stylu najlepej rozowa to mi napisz gdzie !!!

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:26   #3823
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
zobczcie jakie cudo :P napewno spodoba sie Maji
pewnie wsadzała widelec do kontaktu

Nana - pojęcia nie mam, w każdym razie napewno gloria i seboradin balsam fajnie zmiękczają i odżywiają w oczach, oba olejki to świetne natłuszczacze, a na efekty wcierek bede musiala napewno poczekać
Stary 2009-03-02, 21:28   #3824
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
haha rozśmieszyło mnie to zdanie jakby było wyciągnięte z kontekstu

a mnie wkurza to że TŻ nie chce mnie "puszczac" z przyjaciółką na piwo ( o imprezie bez niego moge zapomnieć) bo jak ide z nia w sobote to robi mi wyrzuty że ale ma dziewczynę ze w sobote musi siedzieć w domu sam, a jak mu mówie że by poszedl z kolegami to mowi ze nie ma z kim ze juz maja plany
ja mam czyste sumienie, na pewno nie wchodzi w gre żadne sciskanie sie z kims czynie wiadomo co (trudno żeby sie ktoś nie probowal dosiadywać jak widzi 2 samotne dziewczyny)
zawsze jest awantura z tego powodu i wiem że wieczór zakonczy sie kłótnia i płaczem juz przed a najbardziej cierpi na tym moja znajoma...
uważam że zachowanie mojego TŻ jest troche dziecinne że bierze mnie na litość z tym że jest sam w sobote itp a ja sie gdzieś szlajam, nie wiem jak sobie z tym poradzić
my tez tak mamy...on sie wk., jak gdzies ide sama...
noo ale na imprezy tez bym go sameo nie puscila ;x

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
dziewczyny ,sprawa życia i śmierci.
24 marca ,mam rok z TŻ ,macie może jakieś pomysły? Chciałabym ,żeby to było coś naprawdę zaskakującego i jednocześnie miłego.

TŻ np. na moją 18 dał mi świetny łańcuszek z zawieszką w kształcie serca otwieranego a w środku z dwóch stron nasze zdjęcie... + grawer na przodzie serduszka..

Mam nadzieje ,że pomożecie jak zawsze
ja mam w kwietniu rowne 2 lata i nie wiem tez, co zrobic...

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, no i właśnie mam problem i nie wiem jak go rozwiazać Bo TŻ chyba nie skołuje transportu na dzisiejszą imprezę, a nie za bardzo abym szła na nią sama W końcu dziś urodziny mojego TŻ, więc powinnam spedzić je z nim. Ale z drugiej strony - moja siostra robi dzis imprezę pożegnalną przed wyjazdem do uk i nie wiadomo kiedy wróci...
Co myslicie? Bo wrednie isc na iprezę w dzień urodzin TZ bez niego, byłoby mu przykro, a to w końcu jego dzień, no ale z 2 strony nie isć na imprezę pożegnalną siostry?
dobrze, ze sie pozytywnie rozwiazalo. milej zabawy
no bo rzeczywiscie niefajniebyloby zostawiac biedaka samego w bday

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
Ile wasi tż-ci siedzą w pracy?
8-9h

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
mam konto na fotce i dostalam maila od jakiejs agencji modelek ktora dopiero wchodzi na rynek i poszukuje modelekdo zdjec do tworzenia strony internetowej ktore nie maja podpisanej umowy z zadna inna agencja i do obslugi jakis imprez jako hostessy, wiec odpisalam im ze chetnie,ale nie mam wymiarow modelki a dzisiaj mi babka odpisala
"
Zwróciliśmy uwagę na charakter Pani urody i to jest kwestia bez znaczenia jeśli chodzi o tzw umowne walory wymiarowe dla modelek, albowiem interesująca kobieta może mieć znakomite zdjęcia i pracować jako hostessa według Nas. Dlatego też w miesiącu kwietniu uruchomimy nasze biuro przy ulicy .... zaprosimy wszystkie dziewczęta na spotkanie organizacyjne i w tym też dniu chcemy zorganizować dla wybranych naukę poruszania się i podstawowych zasad obsługi imprez. Dla części wybranych dziewcząt zorganizujemy w wybrany weekend sesje zdjęciową aby móc w oparciu o nie uruchomić naszą stronę internetową."

moge na pw nazwe agencji?

Cytat:
po prostu dzięki mojemu nałogowi on też stał się skrytym lodożercą
ja tez uwielbiam...lody
zwlaszcza z owocami, polewami itp.

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
no dobra..jest już prawie 22 więc uświadomię cię ;-) żeby ją na pieska...no wiesz..tego taka pozycja seksualna;-) o czy ja pisze tutaj

Vadi... nie wiem o czym ostatnio śnisz ale twoje koty chyba takie sny mają
na pieska : jak to jest?

Cytat:

w ogole co za dyskryminacja, nie ma emotikona pustakowego
trzeba do admina napisac

Cytat:
ale super
a na nie dzisiaj jakies buraki gwizdaly z auta, w korym lecialo techno... pokazalam im tlyko fuckersa

dzisiaj bylam na solarium

zbijcie mnie, ale boli mnie dzisiaj tak glowa, ze nie cwiczylam... ale mam jutro 2h wf

Edytowane przez vikuniaa
Czas edycji: 2009-03-02 o 21:29
vikuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:29   #3825
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
Cytrynowa! gratulacje
a jestes zainteresowana tym studentem? :

hfalem:

ostatnio w ciągu dnia wygląda to mw. tak:
rano wcieram w skórę głowy seboradin niger lotion (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1576) i z nim parę godzin chodzę.
potem w kąpieli olejek rycynowy na końcówki, wax (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=267) na skórę głowy i gloria (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8627) albo seboradin balsam (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17936) na włosy, myję szamponem dla dzieci bambi po myciu wcieram w skórę głowy kamiwazę (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15669) i we włosy odrobinę olejku kokosowego.

aha i łykam codziennie belissę

wbrew pozorom zajmuje to bardzo mało czasu
Dzięki zapodam sobie taką samą kurację chyba .. tym bardziej,że mam dość zajechane ostatnio włosy ..
spisałam na kartke co i jak hehe

Właśnie Vadi !! dzisiaj był mój pierwszy dzień ze skakanką 20 minut
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:31   #3826
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
ja mam spowrotem ...ale tez chyba usune..mam same problemy przez nk;/

Ja mam i Mysapce, i Facebook i NK, ale wszystko prywatne, wiec sie zobaczyc nie da . I dodaje tylko osoby ktore znam

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:33   #3827
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
bejbe idziesz jutro na te zakupy?? jak tak i zobaczysz sukienke w takim stylu najlepej rozowa to mi napisz gdzie !!!
ide! ale znow tak na szybko tylko bo musze odrobiac seminarium dyplomowe bo nie chca mi zaliczyc za nieobecnosci

ale of course bede czujnym okiem patrzala na wszystko co rozowe i w razie co dam znac

Cytat:

Nana - pojęcia nie mam, w każdym razie napewno gloria i seboradin balsam fajnie zmiękczają i odżywiają w oczach, oba olejki to świetne natłuszczacze, a na efekty wcierek bede musiala napewno poczekać
ahhh na ten seboradin balsam juz sie czaje dluzszy czas ale w dwoch aptekach bylam ostatnio i byl tylko niger z czarna rzepa i nueprzejme panie z apteki nie chcialy zamowic

i widze ze pomimo iz ostatnio zrobilam zapasy maseczkowe do wlosow to bez zamowienia glorii sie nie obedzie chyba ze ja jutro gdzies dorwe w sklepie
Stary 2009-03-02, 21:33   #3828
vadi
*sportaddict*

brawo, Nataszo

ja juz 3 dzien siedze wałem na bo nie moge sie pozbyc do konca migreny

Nana, a to flądry :/ a szukałaś jakiś netowych aptek z odbiorem w swojej okolicy?

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-03-02 o 21:34
Stary 2009-03-02, 21:37   #3829
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Bez przesady z tym niszczeniem Ja farbuję ponad 4 lata co 2-3 miesiące na blond, też mam cieńkie włosy i jest ok Ważne by farbowac tylko odrosty i używać róznych maseczek - nafta, wax, gloria itp.

Vikunia - chodzi Ci o ten south park sprzed wielu lat??? Bo ja nie w temacie i moze nakrecili nowy? Ale ten sprzed paru lat też oglądałam naście razy i za każdym razem płakałam

Maria Antonina teraz leci na hbo Lubie ogladać ten film, bo jest po prostu ładny - śliczne fatałaszki, biżuteria, jedzenie, alkohol Chciałabym prowadzić choc przez chwilę takie luksusowe, dekadenckie i puste życie
Ja swoje (nie przedluzane, tych nie ruszam) farbuje co okolo 3 tygodnie, bo mnie odrost denerwuje (tylko odrost farbuje). I w sumie nie ma roznicy, sa, jakie byly. Ani sie nie zniszczyly, ani nie sa ciensze, niz byly, ani sie nie rozdwajaja. Nawet sie fryzjerka dziwila, ale powiedziala, ze dopoki nic sie nie dzieje, moge tak robic. No to robie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 21:38   #3830
vikuniaa
Zakorzenienie

niestety, ale ja tez nigdzie glorii nie dostalam!!
hmm, jem goracy kubek, bo mi zimno jakos i beznadziejnie
wczoraj sie pozarlismy z tz i jako rasowa zolza nie dzwonie pierwsza, a on jako reasowy facet tez nie pisze
;/
Stary 2009-03-02, 21:41   #3831
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

miłej nocy wszystkim

..... pamiętajcie,że jutro już wtorek czyli praktycznie środa(środek tygodnia) czyli piątek praktycznie...
ŚRODA MINIE TYDZIEŃ ZGINIE
a czwartek jest oczekiwaniem na piątek
a piątek to już prawie weekend, i jest cudowny bo ma się tą świadomosć że to wszystko jeszcze przed Tobą

ale za to najgorsza jest niedziela godzina 18

cytrynowa -
jak super :roll eyes:

tyle naprodukowałyście że nie nadrobiłam nic

Edytowane przez lil coco
Czas edycji: 2009-03-02 o 21:44
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:42   #3832
Agula 88
Zakorzenienie

Pędzicie i ledwo nadążam zakochałam się w fryzurce gdybym miała grube włosy
http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura84921.htm#
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:42   #3833
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:

Nana, a to flądry :/ a szukałaś jakiś netowych aptek z odbiorem w swojej okolicy?
jeszcze jutro popytam w wiekszych aptekach i jak nie bedzie to zamowie

no nic fajnie sie siedzi ale ide cwiczyc moje faldki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 21:45   #3834
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Ja swoje (nie przedluzane, tych nie ruszam) farbuje co okolo 3 tygodnie, bo mnie odrost denerwuje (tylko odrost farbuje). I w sumie nie ma roznicy, sa, jakie byly. Ani sie nie zniszczyly, ani nie sa ciensze, niz byly, ani sie nie rozdwajaja. Nawet sie fryzjerka dziwila, ale powiedziala, ze dopoki nic sie nie dzieje, moge tak robic. No to robie
a moje włosy są ok ja je farbuje na ciemno za to na jasno tragedia 2 farbowania pasemek i od razu gdzie nie gdzie króciutkie i trochę sianowate.
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:45   #3835
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
wczoraj sie pozarlismy z tz i jako rasowa zolza nie dzwonie pierwsza, a on jako reasowy facet tez nie pisze;/
mój też pierwszy raczej ręki nie wyciągnie
nie martw się, ktoś się złamie i będzie ok
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:48   #3836
Czekolada83
BAN stały

ogladam chce miec znana twarz na mtv, laska chce byc carmen electra.
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:51   #3837
vikuniaa
Zakorzenienie

ja tez ogladalam, ale zdolowalo mnie to i wylaczylam...
ma super nosek a narzeka ;/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 21:58   #3838
Czekolada83
BAN stały

a sobie wyobraz VADI ze jak mu powiedzialam ze mi przykrosc robi tymi swoimi buraczanymi i szczerymi do bolu uwagami to sie pogniewal...tzn nie wiem co on sobie mysli ze zaakcpetuje ten brak taktu i bede szczerzyc zeby z radosci za szczere opinie...
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:59   #3839
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
a sobie wyobraz VADI ze jak mu powiedzialam ze mi przykrosc robi tymi swoimi buraczanymi i szczerymi do bolu uwagami to sie pogniewal...tzn nie wiem co on sobie mysli ze zaakcpetuje ten brak taktu i bede szczerzyc zeby z radosci za szczere opinie...
hehehe w ogole nie jestem zaskoczona, a Ty rzadzisz! zołz power!
Stary 2009-03-02, 22:00   #3840
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
a moje włosy są ok ja je farbuje na ciemno za to na jasno tragedia 2 farbowania pasemek i od razu gdzie nie gdzie króciutkie i trochę sianowate.
Ja farbuje na jasny blond, nie ma zadnych problemow.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości