2009-03-08, 09:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
Napisane przez eleeri
Cześć mamuśki 
więcej już nie będę tak znikać, ale już nie bijcie
Miałam mały sajgon, przyszły mi przesyłki z allegro i komoda więc trzeba było przeglądnąć wszystkie ciuszki i od razu poukładać  a ile miałam przy tym radości
Byłam u gina i wszystko OK  ,
no a na dokładkę pies mi się rozchorował  , w przyszłym tygodniu ma mieć zabieg w znieczuleniu ogólnym i troszkę się o niego boję, bo pies ma już 9 lat
a dzisiaj wybraliśmy się z małżem na targ - tak tylko połazić i obejrzeć co sprzedają, no i kupiliśmy wózek 
|
gratuluje dobrych wiesci i udanego zakupu
Cytat:
Napisane przez eleeri
He, he zmywarki też bym nie oddała za żadne skarby. Nienawidzę myć garów
|
a dla mnie zmywarka moglaby nie istniec!!!!jak bede urzadzac kuchnie to napewno nie zamontuje zmywarki, bo wole sama umyc naczynia
Cytat:
Napisane przez majka versace
Dziewczyny mam pewien dylemat.... Mam nadzieje że coś poradzicie.
Otóż mamy problem z wyborem imienia dla synka. Jakoś żadne imie nam się nie podoba szczególnie. Mamy jakieś tam typy ale to nie są imiona które by nam się bardzo podobały.
A jak już wytypowaliśmy kilka to z każdym jest jakieś ALE. Największy problem to taki że z kimś nam się kojarzą. Albo z konkretna osobą, która ma np. paskudny charakter albo wogóle z jakąś specyficzą cechą która nam się kojarzy z tym imieniem.
Niby logicznie myśląc to imie przecież nie wpływa na to że dane dziecko też będzie takie jak znana nam osoba ale też nie daje nam to spokoju bo się poprostu kojarzy.
Czy wybierają imie dla swoich pociech też zwracaliście uwage na to że wam się z czymś lub kimś kojarzy??? Bo ja już nie wiem czym się sugerować....
PS Oczywiście bierzemy pod uwage to że ma pasować do nazwiska.
|
jak kojarzy ci sie z jakos osoba, to moze lepiej skojarz imie z jakims aktorem, ktory ci sie podoba
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
A mnie wczoraj Antoś prawie w ogóle nie kopał 
Dzisiaj z rana trochę zaczął delikatnie, ale inaczej niż wcześniej...
Wiem, wiem sama Wam tłumaczyłam, że tak może byc na poczatku, a teraz sama się zamartwiam, ale tak już mam - dziwne myśli i głupie
Idę na herbatkę i śniadanko 
|
ja ci dam glupie mysli !!! Antoś ma się dobrze i jak cie kopnie za te glupie mysli to dopiero poczujesz!!!!!!
A wiec WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI
Wrocilam z imprezy kolo 23.00 bo juz nie moglam na dupie wysiedziec i meczyla mnie zgaga!! a impreza sie zaczela rozkrecac-wszystkie baby na parkiet i tance, swawole!!
Ale ogolnie mi sie podobalo, spotkalam duzo dawno niewidzianych kolezanek!! kabaret byl 1 klasa- za***isty!!!!
|
|
|