2009-03-08, 13:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Dzień dobry mamusie
Wszystkiego naj, naj, naj w ten jedyny w roku dzień - dzień naszego święta 
przysłodzę sobie sama, bo małż stwierdził, że święto jest komunistyczne i się nie liczy
pewnie by inaczej gadał gdyby to był dzień faceta, gad jeden 
Cytat:
Napisane przez Miramej
Ma wszystko, czego potrzeba  . A jaka to firma? No i jeszcze brakuje mi wymiarów gondoli  i informacji, czy budka cicho się składa  . Możesz napisać, ile zapłaciliście?
Przypomina X-landera  .
frida zazdroszczę ładnej pogody, u nas szaro, buro i ponuro  . Ale na spacer też pójdziemy, chociaż na krótki  .
|
Firma "Junior" z Myślenic, wymiary podam później jak zmierzę, bo niedawno wstaliśmy i jemy śniadanie , budkę wczoraj składałam kilka razy i chyba nie trzeszczy, ale sprawdzę jeszcze raz jak będę mierzyć gondolkę. Zapłaciliśmy 500 zł.
U nas też szaro i ponuro, nasypało jeszcze śniegu 
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
No nareszcie  Super,że z synalkiem wszystko dobrze
Wózeczek bardzo fajny i kolorek ładny  Się kurcze pospieszyliście
bardzo fajna, a to do Małego do pokoju już, czy tak w ogóle kupiliście?
A mnie wczoraj Antoś prawie w ogóle nie kopał 
Dzisiaj z rana trochę zaczął delikatnie, ale inaczej niż wcześniej...
Wiem, wiem sama Wam tłumaczyłam, że tak może byc na poczatku, a teraz sama się zamartwiam, ale tak już mam - dziwne myśli i głupie
Idę na herbatkę i śniadanko 
|
No tak jakoś wyszło , nie mieliśmy w planie zakupu wózka. Trafiła się okazja, bo już się składali z towarem i chcieli coś sprzedać, a że nam kolorek się podobał i zgodzili się sprzedać sam głęboki to wzięliśmy 
A komoda dla małego i już z jego ubraniami stoi 
UnholyOne i nie martw się Antosiem, bo na pewno wszystko jest w porządku 
Cytat:
Napisane przez musicman
A my poszaleliśmy z zakupami: byliśmy w Wawie w Ikei i kupiliśmy komodę i przewijak dla dzidzia. Do tego różne duperele w innych sklepach np wanienkę z akcesoriami z mothercare za 145 zł. (masakra z tą ceną).
My mamy tak że niby nie mamy kasy a potem okazuje się że wydaliśmy straszną forsę na śliczne babmetle, kótre możnaby kupić gdzieś indziej za ułamek ceny. Ale cóż - 1 dziecko
Zostało do kupienia łóżeczko, fotelik i wózek. Ale to juz będzie wydatek dla dziadków 
|
No to wstawiaj zdjęcia 
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Ja nie będę kupowała rożka, bo ich nie lubię. Kupię coś w takim stylu z polarowej tkaniny, fajnie można w to zawinąć maluszka. A na zimę coś wymyślę 
|
Ładne coś, a to jest kocyk, czy taki otulaczek.
A Antonio ładnie, od razu kojarzy mi się z gorącokrwistym Hiszpanem 
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------
Cytat:
Napisane przez majka versace
No dobra... Pytam siostry i przyjaciółki o opinie więc moge i tu zapytać
ADRIAN czy PATRYK 
|
PATRYK
|