|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Cytat:
Napisane przez vana
to może ja wkleję swoje wczorajsze P szkolno-kinowe:
Iśn: owsianka na mleku 3,2% z budyniem krówkowym, mieszanką studencką, rodzynkami, daktylami i suszonymi morelami + wkrojony wielki banan i 2 łyżki nutelli; prince polo xxl orzechowe, 2 mandarynki przypomnisz mi jeszcze raz jak tą owsianke na budyniu robisz ? ile płatków dajesz ;> ?
IIśn: 1. wieeelka kanapka big king (podwójna grillowana wołowina, podwójny ser, ogórki, sałata, cebula, kukurydza, sos majonezowy), 0,5l fanty - wieki nie jadłam fast foodów i nie piłam słodkich napojów gazowanych 
2. popcorn, lays'y fromage, draże kokosowe, michałki, orzeszki w karmelu, duużo 7 days mini choco, nachos z sosem salsa, pączek z budyniem, m&m's z orzechami laskowymi, duży kubuś malinowy ale chyba nie wszystko po 'całej paczce' ;p ? podziwiam i na zdrówko jesteś wielka !
o: zabielana zupa pomidorowa z natką pietruszki, ogromem ryżu (w sumie, to więcej ryżu niż zupy) i mięchem; talerz spaghetti bolognese z furą tartego sera i dodatkowym keczupem; 2 szklanki kompotu wiśniowego mniamm
d: ciastko orzechowe z kremem, paczka pierników w czekoladzie, mocne kakao na mleku 3,2% z pianką mniaaaam
p: knedle ze śliwkami i twarogiem polane śmietaną z cukrem waniliowym i miodem jw,. -> mniam domowej roboty?
k: bagietka 150g z masłem, pasztetem, pomidorem, majonezem i szczypiorkiem; duża makrela wędzona + kawał łososia w cieście; kroma chleba razowego z masłem, almette i ogórkiem; herbata z cytryną i cukrem slicznie
danio biszkoptowy z wkruszonymi biszkoptami, bezami i śliwkami w czekoladzie; kawał sękacza , kubas mleka z miodem i już tradycyjnie 2/3 opakowania 250g chałwy królewskiej
...a dzisiaj jeszcze bardziej ciągnie mnie do słodkiego, w ogóle nie mogę przestać jeść. chyba okres się zbliża (teoretycznie powinien mnie odwiedzić jutro ) trzymam kciuki !
|
jak waga, słonko ? podziwiam Cie i zazdroszcze, teraz nawet przechodząc na U mozesz tyle jesc. ja jem pewnie 1/20 tego co Ty a i tak tyje ....
i napisze jeszcze raz, jestes wielka Kasiu