Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-20, 12:18   #1822
frantic
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Wklejam obiecany miks Linen i Winged Butter.
madziczka świetnie Ci w tym miksie. Na każdej fotce, mimo różnego oświetlenia wygląda dobrze.

Cytat:
Napisane przez jmw Pokaż wiadomość
Hihi może powinno się wzbogacić mottem np - "każda skóra jest inna, trzeba próbować wszelkich kombinacji"
Eee to chyba każdy wie. W zasadzie to można by takim mottem odpowiadać na każde pytanie o minerały.

Cytat:
Napisane przez jmw Pokaż wiadomość
A tak poważnie piszę, aby zadeklarować koniec współpracy z EDM . Komplet pędzli mam, zlikwidowali eyeshadow kit, nic juz od nich nie potzrebuję. Praktycznie każda nowa wypróbowana firma bardziej mi odpowiada - kolorystycznie i jeżeli chodzi o aplikację i efekt końcowy (i to mimo że momentami sie łuszczę po kwasach).
EDM to świetna firma jeżeli chodzi o nabycie doświadczenia i podstawowych narzędzi, zestawy finansowo to tez sama przyjemność ale na nich świat sie nie kończy
U mnie prawie tak samo. Jeszcze przy okazji wezmę dwa pędzle, kilka cieni i z jeden kompakt jak się w końcu pojawi. I to by było na tyle. Jedynie z różami chętnie bym się nie żegnała, ale jak zlikwidowali mini kita to nie widzę dla siebie dobrego zestawu. Próbek darmowych jakoś zamawiać mi się nie chce tylko po to, żeby mieć jeden sampel różu.
frantic jest offline Zgłoś do moderatora