Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-20, 15:45   #1199
201604211131
Konto usunięte

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Słodycze to moja miłość i ciężko mi z nich zrezygnować całkowicie, mogę się ograniczać, ale zrezygnować - nigdy
Co do kolana, jak tak dalej pójdzie, to będę musiała się przejść do lekarza. A na fitness nie chodzę już 3 miesiące prawie bo ciągle mi coś przeszkadza Skończy się na tym, że kupię sobie kostium i zacznę chodzić na basen, bo przynajmniej tam kolano nie będzie przeszkodą. Tylko kurka szkoda mi trochę wydać jakieś 200zł na kostium, zwłaszcza jak strój na fitness leży i sie kurzy. A o tańszy kostium z moim biustem ciężko
Mi też - dlatego zrezygnowałam - w moim przypadku to a wykonalne A odnośnie kolana to bardzo współczuję

Cytat:
Ja też Najlepszą robił mój Ex, bo jeszcze ją panierował w jajku i bułce i przez to taka wilgotna była Muszę kiedyś sama zrobić, bo nawet moja mama takiej pysznej nie robi.
Brzmi smakowicie

Cytat:
A w ogóle pogoda u mnie taka, że aż się nie chce z domu wychodzić. Niby ptaszki se świergolą, niby powietrze takie wiosenne, a jest szaro, buro i ponuro i jeszcze śnieg z deszczem pada. A ja parasolki nie mam, bo została u TŻ. Żeby jeszcze u mnie normalnie funkcjonowała komunikacja miejska, a tu Autobusy jeżdżą raz na godzinę i to wiecznie nie tak, jak mi pasuje. Także czeka mnie piechotka.
U nas też, a odnośnie autobusu to

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Pogoda jest paskudna . Chce słońce, ciepełko . Mamy juz tyle weekendowych wycieczek zaplanowanych z Samcem a tu lipa

A w czerwcu jade do Wiednia, ale nie z Samcem, tylko z Tatą - z jego pracy. Mam nadzieje ze będzie czas na jakies zakupy kosmetyczne

Wirlandia: cześć
Hej Hosenko (pisz per Werka ). Żurawie nadlatują więc, pewnie wiosna przyjdzie (a z dobrych źródeł wiem, że niedługo będzie)
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Moje nalesniczki z pieczrakami i żółtym serkiem
Przedstawiam Wam 1 część moich nabytków Goshowych, niestety 2 kredki mi się dublują całkowicie z burżujkowymi duochrome (to te powyżej) będe musiała któreś puścic w świat
Piękne kredki... A i narobiłaś mi smaka rzyrafko
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

bez duszenia- próbowałam raz duszone ale jakieś niesmaczne to wyszło ciasto+pieczarki+przypraw y+ser, obsmażone z 2 stron a na wierzchu pokeczupkowane i posypane szczypiorkiem
Pychota
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Bry
Kuponu od S w skrzynce niet podejrzewam, że jeśli mam niewykorzystane 3 kupony -10% to nie ma szans na -20%. No trudno...w sobotę będę z mamą na zakupach, jeśli będzie czas to zajrzę i poniucham te wiosenno-letnie nowości...Tymczase skoncentruję się na mieszakniu - musze zakupić las kwiatów i ładnych doniczek, ramki na ścianę i parę innych dupereli i ozdobników
Czy któraś z Was widziała gdzies pudełka na buty takie plastikowe? muszę jakoś ulokować wszystkie pary w garderobie na połkach, a kartonowe powyrzucane, z resztą denerwowało mnie, że musze zadglądać żeby sprawdzić, które sa w jakim.
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Grzech nie skorzystać, to nie sezon na promocje przecież.
Tak, iceflower ma racje... trza korzystać A po doniczki i duperele to do Ikei
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Też takie robię - albo ze szpinakiem i żółtym serem, albo po prostu z samym serem - są niestety ciężko strawne, ale za to jakie dooobre

No niby tak, ale mnie jakoś nic nie kusi
Zobaczysz, niedługo się zacznie Pyszne muszą wyglądać te naleśniki po za tym
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

kochanie, to cię na pewno zainteresuje:
http://www.snobka.pl/artykul/5665/pa...tommy_hilfiger
Jakie piękne te buty
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A w ogóle to się Wam pochwalę. Kliknęłam w końcu tą turkusową torebkę na etorebce i mam nadzieję, że w poniedziałek będę ją mieć. Ta granatowa i czarna dla siostry.
Mykam rozpalić w kominku, bo powoli zamarzam...
Bardzo ładna torebka
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
Witam
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora