|
|
#1141 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Ale jakie dobre
![]() Cytat:
Fajnie, że sobie poprawiłaś sytuację na uczelni, gratuluję A link właśnie mnie zdziwił i w ogóle nie wiedziałam, co też chciałaś nam przekazać ![]() Cytat:
![]() Lizzie, wiesz, jak wracałam do domu, wstąpiłam do tej super-taniej apteki... i okazało się, że HOL kosztuje tam złotówkę taniej niż w mojej aptece czyli 57,30 .Dagmaro - oglądałam te zestawy clinique z dziewczynami i żaden mnie nie kusi (grunt to wmówić sobie, że nie kusi )Dobra, idę oglądać Przyjaciół
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Służę próbką
|
|
#1143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe jak tam Justyna i jej musujące kuleczki
|
|
#1144 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może zadziała i nie kupie Ale to wszystko przez Madziarre Cytat:
![]() Byłabym wdzięczna za próbke A jak się moge odwdzięczyć??
|
||
|
|
|
#1145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chipsy są obrzydliwe!A płakać nie będę... Chyba sobie kupię ten brązer na pocieszenie, żeby na pewno nie płakać ![]() Dobra, idę muszę obejrzeć Przyjaciół! Dobranoc
|
|
#1146 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to najwyżej za jakiś czas, ten co mam myślę, ze jeszcze ze 3-4 tygodnie mi posłuży Masz coś do kuleczek?![]() Cytat:
Aaa, i witam kolejną kosmetykową maniaczkę, Werkę - wirlandię
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lizzie, oczywiście, że nie o ile Justyna użyje ich zgodnie z przeznaczeniem
|
|
#1148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj Werko ![]() Cytat:
|
|
#1149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja chyba jutro zrobię sobie wieczór piękności, łącznie z musującymi pastylkami , maseczkami, balsamowaniem zwłok itp Przetestuję tą maskę normalizującą i napiszę ci opinię
|
|
#1150 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
A ja spineczkę
I siem cieszem jak dziecko z nabytku za całe 3,6zł Taką malutką, czarną, do spinania części włosów, tych z przodu, tak do tyłu, jak mam rozpuszczone. Bo odkąd je podcięłam kiepsko mi się je spina dużą klamrą, a w pracy nie lubię (i nie powinnam) mieć takich całkiem rozpuszczonych. A tak powinno być ok.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I czy któraś bardziej obeznana w temacie orientuje się czy są próbki tych limitek? Była Pop? Bo jak są, to będę polować na All ![]() A ja chyba zacznę rozważać jego kupno. Ostatnio smaruję się balsamem Neutrogeny, skórę niby mam gładziutką i milutką, ale cały czas mnie swędzi, jakby dalej sucha była Chodzę i się drapię, nie wiem co jest grane ![]() Cytat:
), to muszę spróbować.Cytat:
Cytat:
**************** Obżarłam się ptasiego mleczka i mi niedobrze. W niedzielę kupiłam 2 pudła w realu, bo nigdzie u siebie nie widzę mleczka cappuccino z Otmuchowa. Jedno niby dałam rodzicom, ale też im podjadałam, a drugie żrem sama. I dziś zaczęłam już drugi poziom, wchłonęłam z 10 kostek ![]() I weź tu i schudnij przed wiosną... A jeszcze ciągle nie mogę na ćwiczenia chodzić Jak już zebrałam się w sobie i postanowiłam iść jutro do tego drugiego klubu, to dziś od rana strasznie mnie noga w kolanie boli W tym momencie nie mogę ani normalnie chodzić ani wstać jak siedzę, tym bardziej kucnąć. Najgorsze jest to, że właściwie nie wiem od czego mi się tak robi Pierwszy raz zaczęły mnie kolana (oba) boleć jak brałam długo antybiotyki, więc podejrzewam, że sobie stawy trochę nimi załatwiłam, ale od tamtej pory ich nie brałam, a teraz boli mnie tylko jedno kolano. Dziwna sprawa
|
||||||
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Aj hejt wątrubken.
kurde jak mnie oczy szczypią i swędzą przez tą śmierdzącą alergię
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam zrobić dziś, ale już mi się nie chciało No i jutro może wybiorę się gdzieś wieczorem, więc będzie w większym pożytkiem ![]() A tak w ogóle to już nie mogę się doczekać kolejnego wypadu na zakupy ciuchowe No i nie mogę się doczekać jak pokończą mi się niektóre kosmetyki i będę się mogła obkupić kosmetycznie bez wyrzutów sumienia
|
|
#1153 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dobranoc dziewczyny, czas spać - jutro rano jadę na uczelnię |
||
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja watróbke uwielbiam, w cebuli ![]() Znowu chyba Was zostawię- jutro robię za kucharkę dla 10 przyjaciół. I kutwa zapomniałam odwołac fitnes i mi przepadnie W sobotę rano idę na spotkanie diagnostów (to, co miałam iść przed ostatnim zlotem krakowskim ale nie wyszło)- tym razem wykład przeprowadzi koles który mnie upupia z tej nieszczęsnej chemii klinicznej, ciekawe co powie jak zobaczy jedyną studentkę w mojej osobie czyli najgorszej z jego uczniów ![]() zapewne widok będzie bezcenny a po południu mini randka- wymyśłiłam wypad na Tiramisu do Wentzla- krakowianki próbowałyście tam ten deser? Chcę koniecznie tiramisu a nie mam pojęcia gdzie podają dobre A wieczorem wielka impreza wiosenna ![]() Więc przy takim grafiku znów nie będę miała czasu wizażować chcąc nie pogrążyć się bardziej na studiach ![]() Trzymajta siem ciepło
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-03-19 o 23:07 |
|
|
|
|
#1155 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Ale mi smaka narobiłaś, sama się tam jutro przejdę z przyjaciółka.
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z góry dzięki
|
|
#1157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja tez potrzebuję jakichś bluzeczek na wiosnę, więc zakupy jak najbardziej wskazaneA teraz lecę do wyrka, bo jak się nie wyśpię, to będą mi się jutro komórki w oczach troiły i źle policzę ![]()
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() no własnie dlatego: Cytat:
Cytat:
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie zaczęło wyglądać słonko za chmur i dzień wydaje się piękniejszy. Idę umyć włosy i nałożyć na nie jakąś maskę. A wczoraj spędziłam dwie godziny na intensywnej i wyczerpującej grze w kręgle i rano obudziłam się z bolącymi nogami i pośladkami
|
#1162 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć
Co za wstrętna pogoda. Jestem przeciwnikiem śniegu w marcu, powinna być już prawdziwie wiosenna pogoda, w końcu pojutrze pierwszy dzień wiosny.![]() Zaspałam dzisiaj na seminarium, a akurat chciałam iść, żeby ustalić kiedy mam mieć referat, bo teraz przez 3 tygodnie nie będę mieć zajęć. Przez to, że zaspałam na seminarium, nie pójdę też dziś do dziekanatu, a chciałam mieć z głowy podbicie legitymacji.Za to po południu po długiej przerwie idę na stepa i bardzo się cieszę. I zamawiam znowu z przyjaciółką lakiery Sally Hansen na allegro, niedługo będę mieć tyle kolorów, że nie będę mogła się zdecydować, czym malować pazury. Skończył mi się tonik Garnier dla wrażliwców i nie mam gdzie go dziś kupić. |
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie jutro?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dementuję wszystkie plotki na mój temat
Nie używałam wczoraj kulek tym bardziej w żadnym niecnym celu ![]() Sprzedała mi się Flowerbombka Może jakoś uzbieram na te Miyake
|
|
#1165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Się nie znasz
wątróbka jest pyszna i zdrowa Cytat:
Co do kolana, jak tak dalej pójdzie, to będę musiała się przejść do lekarza. A na fitness nie chodzę już 3 miesiące prawie bo ciągle mi coś przeszkadza Skończy się na tym, że kupię sobie kostium i zacznę chodzić na basen, bo przynajmniej tam kolano nie będzie przeszkodą. Tylko kurka szkoda mi trochę wydać jakieś 200zł na kostium, zwłaszcza jak strój na fitness leży i sie kurzy. A o tańszy kostium z moim biustem ciężko ![]() [quote=rzyrafka;11531713 a ja watróbke uwielbiam, w cebuli [/quote]Ja też Muszę kiedyś sama zrobić, bo nawet moja mama takiej pysznej nie robi.A co tam będziesz kuchcić ![]() Cytat:
Ale może jak zobaczy, że się starasz i wczuwasz w swą edukację, spojrzy na Ciebie łaskawszym okiem.Cytat:
Coś czuję, że nie przejdę koło niej obojętnie ![]() ******** A w ogóle pogoda u mnie taka, że aż się nie chce z domu wychodzić. Niby ptaszki se świergolą, niby powietrze takie wiosenne, a jest szaro, buro i ponuro i jeszcze śnieg z deszczem pada. A ja parasolki nie mam, bo została u TŻ. Żeby jeszcze u mnie normalnie funkcjonowała komunikacja miejska, a tu |
|||
|
|
|
#1166 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda jest paskudna
![]() A w czerwcu jade do Wiednia, ale nie z Samcem, tylko z Tatą - z jego pracy. Mam nadzieje ze będzie czas na jakies zakupy kosmetyczne ![]() Wirlandia: cześć
|
#1168 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No chyba tak się skończy, bo zobaczyłam, że to kwc ![]() Cytat:
Ja od października drapałam łydki - nic nie pomagało, tylko Lipidia trochę - ale wieczorem znów mnie swędziały:/ I właśnie garnier z mocznikiem wreszcie mnie od tego uwolnił - miałam już plamy od zadrapań a teraz zniknęły jużCytat:
![]() Nosku! Użyłam wczoraj peelingu od Ciebie (jeszcze raz bardzo dziękuję ) i fajny jest Ma bardzo drobniutkie te drobinki ale jest ich tak dużo, że teraz rozumiem, dlaczego go lubisz Chyba go sobie kupię, ale na lato dopiero - teraz wystarczą mi kwasy do zdzierania skóry
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham Wieden... chyba trzeba bedzie pojechac na ktorys weekend w koncu to tylko 8 godzin drogi od nas
|
|
#1170 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Iza no mówiłam, że fajny
Drobinek jest tyle, że daje sobie radę też jako mocniejszy ździerak ja się bardzo cieszę, że go znalazłam, bo zastąpi mi wycofanego Biopura
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Fajnie, że sobie poprawiłaś sytuację na uczelni, gratuluję

bo potrzebuje jakaś bo mi moja mikrodermabrazja z ziaji sie prawie skonczyła 
a po 2 boje sie że bedzie za ostra dla mnie

A jak się moge odwdzięczyć??

I czy któraś bardziej obeznana w temacie orientuje się czy są próbki tych limitek? Była Pop? Bo jak są, to będę polować na All ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
), to muszę spróbować.

Jestem przeciwnikiem śniegu w marcu, powinna być już prawdziwie wiosenna pogoda, w końcu pojutrze pierwszy dzień wiosny.
Przez to, że zaspałam na seminarium, nie pójdę też dziś do dziekanatu, a chciałam mieć z głowy podbicie legitymacji.
) i fajny jest