Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny MŁode Śląsk ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-24, 15:28   #1623
kitek_fm
Rozeznanie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Kobitki wy mi powiedzcie co z trenem zrobić coraz bardziej mi siępodoba w tej mojej suknie ale... no własnie zawsze mam jakieś ale...
czy nie bedzie krępować ruchów i jak w kościele przecież pozamiatam całą podłogę w kościele.. kurcze poradźcie coś jak wy sobei z tymi obawami radzicie...
Teraz większość trenów jest podpinanych. Do kościoła będzie długi, potem podepniesz i na sali krótszy.

Moja suknia niestety nie może mieć trenu, z tego względu, że dół będzie odpinany. Albo tren albo suknia 2w1,a mnie bardziej zależy na krótszej sukni na sali niż na trenie.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja juz się zastanawiałam na jakimś dywanem takim długim, ale w kościele takiego nei mają a zeby kupic to tyle metrów to ogromny koszt
Popytaj w innych firmach dekoracyjnych, czy jets możliwośc wypożyczenia samego dywanu.

Ja niestety dywanyu nie mogę miec, bo w kościele jest b. śliska podłoga i dywan się b. slizga na niej. nie chciałabym się potknąc o jakieś fałdy.
Myślę jeszcze nad tym, żeby zamiast dywanu był taki woal pomiędzy ławkami, ale to dopiero jak pojadę do dekoratorki wszystko konkretnie ustalac to sie zdecyduję.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 012.jpg (68,6 KB, 26 załadowań)

kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora