2009-03-24, 15:28
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
Napisane przez anika222
Kobitki wy mi powiedzcie co z trenem zrobić coraz bardziej mi siępodoba w tej mojej suknie ale... no własnie zawsze mam jakieś ale...
czy nie bedzie krępować ruchów i jak w kościele przecież pozamiatam całą podłogę w kościele.. kurcze poradźcie coś jak wy sobei z tymi obawami radzicie...
|
Teraz większość trenów jest podpinanych. Do kościoła będzie długi, potem podepniesz i na sali krótszy.
Moja suknia niestety nie może mieć trenu, z tego względu, że dół będzie odpinany. Albo tren albo suknia 2w1,a mnie bardziej zależy na krótszej sukni na sali niż na trenie.
Cytat:
Napisane przez anika222
ja juz się zastanawiałam na jakimś dywanem takim długim, ale w kościele takiego nei mają a zeby kupic to tyle metrów to ogromny koszt
|
Popytaj w innych firmach dekoracyjnych, czy jets możliwośc wypożyczenia samego dywanu.
Ja niestety dywanyu nie mogę miec, bo w kościele jest b. śliska podłoga i dywan się b. slizga na niej. nie chciałabym się potknąc o jakieś fałdy.
Myślę jeszcze nad tym, żeby zamiast dywanu był taki woal pomiędzy ławkami, ale to dopiero jak pojadę do dekoratorki wszystko konkretnie ustalac to sie zdecyduję.