![]() |
#1591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Ja zawsze na hali dostane buty. Mam problem przeważnie z butami zimowymi, a na hali zawsze znajde coś dla siebie lubie tam jeździć. Jak kupowałam buty na studniówkę to też zjeździłam pół śląska, a na hali od razu znalazłam.
![]() |
#1592 |
Rozeznanie
|
No az mi sie lezka uronila na widok usg ja juz tylko czekam na sierpien - slub a potem do dziela
![]() ![]() zabieram sie tez za zamawianie organtyny balonow itp a raczej przegladanie narazie ofert cenowych na all do przystrojenia klatki, samochodu i bramy przed sala (bo wewnatrz strojeni jest w cenie) tak na powitanie gosci A samochodem jedziemy naszym - stwierdzilismy ze te 5 min (tyle odemnie do kosciola i potem tak samo na sale) nie warto wywalic kilku stow a brat kupil nowa skode roomster srebrna piekna bestia wiec jak "przystroimy" bedzie nasza limuzyna hehe a za to pozwolilam sobie na drozszego foto (pan halagan - wreszcie sie zdecydowalam) |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zadomowienie
|
moniqa84 dobrze, że macie już fotografa, jedno znów do odhaczenia
![]() A masz pomysł na strojenie klatki? A balony i inne pierdółki, pokaż co wybierasz, albo nad czym się zastanawiasz, może tez coś podpatrzymy ![]() A samochód to Wam się trafił ![]() ![]() ![]() ![]()
#1594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zadomowienie
|
Jak chcecie przystroić klatkę ( schodową hihi ) to w TG jest taki sklep plastyczny, mają tam mnóstwo ozdóbek. 2 lata temu, jak brat miał wesele, właśnie tam zaopatrzyliśmy się w baloniki i kokardy papierowe w starym złocie. Super to wyglądało
![]() ![]()
#1596 |
Wtajemniczenie
|
Ja nad wystrojem klatki schodowej nie myślałam jeszcze, ale u mnie nigdy nie robi się niczego wielkiego tylko przystrojenie drzwi. Za to mam problem z wyborem bukietu, który Wam się najbardziej podoba, bo mam dość dużo na oku. Te dwa pierwsze myśle, że na pewno byłyby w innych kolorach, a ten drugi na pewno byłby trochę mniejszy.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-03-23 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Wtajemniczenie
|
Nie wkleiły mi się wszystkie nie umiem tylu naraz w jednym poście dlatego musze drugi napisać. Nie wiem czy widzicie fotki, ale u mnie nic nie widać. Niestety fotki nie chcą mi się wklejać to powklejam linki
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...es/w.f.36.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...a3ea769c1.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...imagekm2s.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...yamazawa1.html Troche tego dużo, ale nie umiem się zdecydować pomóżcie. No i jeszcze te cztery które wkeiłam poprzednio
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-03-23 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
gabza śliczna ta twoja fasolka ja też chceeeeeeee
co d bukieciku to wybrałam dwa i musze sie zdecydowac chiciaz moja kwiaciarka i tak sie smieje ze jak mi wyciagnie katalogi to i tak zmienie zdanie ![]()
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
co do strojenia klatki to sie nie bede wypowiadac bo mieszkam w domku
![]() ![]() a co do butów to pochwalę się że jutro jade odebrać moje do katowic, bo są już gotowe - 3 tyg się robiły ![]() anika, bukiety sliczne, szczegolnie ten drugi-uwielbiam kwiaty w takim kolorze ![]()
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2009-03-23 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
no i mi tez ten drugi coraz bardziej podoba jest taki wyrazisty mam nadzieje ze do sukni smietankowej bedzie psaował ,......chociaz pierwotnie byłam za pierwszym całym serduszkiem
![]() |
#1601 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wklejam cos na moj gust ale wiadomo to dopiero pierwsze co znalazlam chcialabym bardzeij "zwisajacy" i efektowny ale ten ma ladne kolory |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Przyczajenie
|
hej dziewczny macie może pomysł na sukienke na drugi dzień wesela?? już od jakiegoś czasu biegam po sklepach i ... wielkie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was może mi doradzić- wybieram się na rajd po salonach w Katowicach i nie wiem, które omijać a do których zajrzeć koniecznie. W sumie to nawet nie wiem od jakiego zacząć... Pomocy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html kandeska a kiedy bierzesz ślub, bo ja 30 czerwca i po sukienke na poprawiny wybieram się dopiero gdzieś w maju, bo wtedy będzie już więcej do wyboru nie tylko ciemne.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-03-24 o 05:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak tak piszecie o sukienkach na poprawiny to troche mi zal ze nie mam ale koszty by mnie niestety przerosly pozatym chcialam jechac na podroz poslubna a urlopu TZ ma jak na lekarstwo no i tak .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Heh dziewczyny a ja w grudniu kupiłam śliczną sukieneczkę w jasnym kolorze i stwierdziłam, że pasowałaby na poprawiny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dołączam do grona z Sosnowca ![]() Czy Wy już macie suknie? Mnie sie na necie tyyyyyyyleeee podoba a w rzeczywistości widziałam tylko jedną godną uwagi ... załamie sie ;( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ahh nie nie ja nie mam poprawin ![]() wlasniemoze macie jakies hotele dopolecenia na wegrzech ew. slowacji, pozatym nie chcielismy sie splukac zeby bylo cos na po slubie :P a i tak jeden dzien to ogromny koszt |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Kobitki wy mi powiedzcie co z trenem zrobić coraz bardziej mi siępodoba w tej mojej suknie ale... no własnie zawsze mam jakieś ale...
czy nie bedzie krępować ruchów i jak w kościele przecież pozamiatam całą podłogę w kościele.. kurcze poradźcie coś jak wy sobei z tymi obawami radzicie...
![]() |
#1615 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
mieszkam na zagórzu - fotki super - o coś takiego właśnie mi chodzi! poszukam namiar na ten salon. dzięki bardzo! ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
nie mam jeszcze sukni, ale taka mi się włąsnie marzy. przecież każdy tren się podpina prawda? Ja sie poza tym nie przejmuje tym, że sobie pobrudze... może masz jakieś "małe dziewczynki" w rodzinie które poniosą tren? Ja tak chce zrobić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
ja juz się zastanawiałam na jakimś dywanem takim długim, ale w kościele takiego nei mają a zeby kupic to tyle metrów to ogromny koszt
![]() |
#1617 |
Wtajemniczenie
|
Co do tego dywanu to jeżeli masz zamówiony wystrój kościoła to oni powinni taki dywana mieć w ofercie przynajmniej ja tak mam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no moja firma własnie nie ma niestety... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Wtajemniczenie
|
Ale może dobrym rozwiązaniem byłaby dwójka małych dzieci które niosłyby Ci tren
![]() |
#1620 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kupilam w zezlym roku w promocji dwie prawie identyczne w cocomore ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Moja szwagierka miala kwiaciarnie z TG i mieli czerwony dywan |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.