2009-03-30, 06:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez aante_e
Wszystko matuje na koniec pudrem propolisowym  Matuje na cały dzień, nawet filtr LRP w lato mi się nie błyszczał w upale. Do tego ma działanie antybakteryjne, trądzik po nim łagodnieje. Czasami nakładam go też na noc, na przetartą tonikiem buzię.
|
Cytat:
Napisane przez aante_e
Można go dostać w aptece albo sklepie zielarskim, kosztuje ok. 10-13 zł. Kolor ma żółty, nakładam go na koniec makijażu, na podkład, puder, róż czy to tam się na buzię nałoży. Cienka warstwa nałożona pędzlem nie zostawia żadnego koloru 
|
Jaką ma dokładnie nazwe? Jak wyglada? 
Cytat:
Napisane przez kochanie
Mi się przypomniało dzisiaj, że w czerwcu kupiłam perfumy, gdzieś je schowałam... i nie wiem gdzie są  
|

Cytat:
Napisane przez Estella
Czytałam o nim kiedyś na forum gazety, nie wysusza Ci skóry? Chętnie się mu przyjrzę bliżej. Myślę też o pudrze bambusowym z BU, wygląda bardzo zachęcająco. I co tu zrobić, co tu zrobić  
|
Ja wezmę bambusowy z jedwabiem 
Cytat:
Napisane przez MagJa
No i znów złożyłam zamówienie na etorebce  Tym razem wzięłam wielki karmelowy wór, czyli Landi i krokodylą małą czarną, czyli Charlottę  Ta krokodyla strasznie mi się podoba, choć nie wiem do czego ma mi pasować, ale najwyżej ją oddam jak mi nie spasuje. A przynajmniej zaspokoję ciekawość 
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że jedną torebkę oddałam mamie. Jakoś nie do końca mi leżała, choć ładna jest, a mamie się podobała, więc niech już ma.
|
Torebkomaniaczka z Ciebie 
Cytat:
Napisane przez kochanie
 (znalazłam je już... i chyba je sprzedam, już mi się nie podobają  )
|

Zrobiłam sobie fajne mazidełko do buźki -> hialuron + hydrolat oczarowy + serum lemon. Syfki zdecydowanie się zmniejszyły, a kilka znikneło Kurcze, dalej nei wiem co mnie mogło zapchać, zwłaszcza ze moja skóra nie jest skłonna do tego
|
|