Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-30, 06:44   #2019
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Wszystko matuje na koniec pudrem propolisowym Matuje na cały dzień, nawet filtr LRP w lato mi się nie błyszczał w upale. Do tego ma działanie antybakteryjne, trądzik po nim łagodnieje. Czasami nakładam go też na noc, na przetartą tonikiem buzię.
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Można go dostać w aptece albo sklepie zielarskim, kosztuje ok. 10-13 zł. Kolor ma żółty, nakładam go na koniec makijażu, na podkład, puder, róż czy to tam się na buzię nałoży. Cienka warstwa nałożona pędzlem nie zostawia żadnego koloru
Jaką ma dokładnie nazwe? Jak wyglada?

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Mi się przypomniało dzisiaj, że w czerwcu kupiłam perfumy, gdzieś je schowałam... i nie wiem gdzie są

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Czytałam o nim kiedyś na forum gazety, nie wysusza Ci skóry? Chętnie się mu przyjrzę bliżej. Myślę też o pudrze bambusowym z BU, wygląda bardzo zachęcająco. I co tu zrobić, co tu zrobić
Ja wezmę bambusowy z jedwabiem

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
No i znów złożyłam zamówienie na etorebce Tym razem wzięłam wielki karmelowy wór, czyli Landi i krokodylą małą czarną, czyli Charlottę Ta krokodyla strasznie mi się podoba, choć nie wiem do czego ma mi pasować, ale najwyżej ją oddam jak mi nie spasuje. A przynajmniej zaspokoję ciekawość
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że jedną torebkę oddałam mamie. Jakoś nie do końca mi leżała, choć ładna jest, a mamie się podobała, więc niech już ma.
Torebkomaniaczka z Ciebie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
(znalazłam je już... i chyba je sprzedam, już mi się nie podobają)

Zrobiłam sobie fajne mazidełko do buźki -> hialuron + hydrolat oczarowy + serum lemon. Syfki zdecydowanie się zmniejszyły, a kilka znikneło Kurcze, dalej nei wiem co mnie mogło zapchać, zwłaszcza ze moja skóra nie jest skłonna do tego

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora