Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Bierz co chcesz ;)
Wątek: Wymienię Bierz co chcesz ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-30, 11:11   #1
asia08368
Rozeznanie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
Cool

Bierz co chcesz ;)

WYMIENIĘ:

Nieaktualne

1. Podkład INFINITY matujący z żeń-szeniem. Odcień to 1, ale dla mnie za ciemny. użyty kilka razy. Ważny do 10.2009

2.Odżywka SCHAUMA proste i lśniace. Została połowa. Nie wiem do kiedy ważna, ale kupiłam ją 2 miesiące temu.

3.Krem PERFECTA cera mieszna - krem przeciwzmarszczkowy z fitoretinolem na dzień i na noc. Używany przez tydzień, niestety nie dla mnie. Zużycie to góra 10% (ubytek widoczny na zdjęciu). Data ważności : 03.2011

4.Pomadka AVON. Cynthia Rowley for Avon. Kolor plum orchid (taki trochę buraczkowy ). Użyta ok 2 razy dla sprawdzenia koloru. Bez kartonika. Ważna do: 08.2010

5.Cień sypki. Nie wiem jaka firma, nie wiem do kiedy ważny. Kolor w opakowaniu biały, na powiece opalizujący różowy. Zostało jakieś 30%, na wypróbowanie Mogę dorzucić do jakiejś wymianki.

6.Puder AVON. Delikatny puder prasowany Cynthia Rowley for Avon. Opakowanie całe, lusterko całe, bez pęknięć. Trochę zużyty. (zużycie widoczne na zdjęciu) Puszek wyprany. Bez kartonika. Ważny do: 09.2010 W RZECZYWISTOŚCI CIEMNIEJSZY NIŻ NA ZDJĘCIU rozpadł się

7.Takie tam:
*tonik ZIAJA nuno, trochę więcej niż połowa. Ważny jeszcze kilka miesięcy (nie ma na zdjęciu)
*sudocrem - malutkie opakowanie 15 gr. Ważny do 2011. NOWY 1 szt
*krem pod oczy ZIAJA Kozie Mleko. Zużycie zaznaczyłam na zdjęciu. Ważny do 07.2009
*Próbka : Krem do pielęgnacji biustu firmy Pharmaceris M. Ujędrniający do pielęgnacji biustu w okresie ciąży i karmienia. Bez konserwantów. Bezzapachowy. Nowy. 15 ml. Ważny do: 08.2011
*próbki, próbeczki -
~podkład AVON idealnie trwały podkład kolor ivory,
~szamponik dla dzieci BELLA 7ml,
~chusteczka ISANA po depilacji plastrami,
~rossmanowska maseczka peel off (jedna połówka),
~odżywka z farby palette (taka fioletowa),
~próbki oliwki HIPP 25 ml,
~próbki kremu na odparzenia HIPP 10 ml ,
~mini kremik bubchen na odparzenia dla dzieci ważny do listopada 2009 opakowanko 20 ml
~połówka maseczki SORAYA drożdżowej, 7,5 ml
~próbka płynu do kąpieli BALNEUM 7 ml

8. Chusteczki ROSSMANN dla dzieci nawilżane, 30 szt, nowe nieotwierane

9. Balneum baby krem dermatologiczny, z 50 g zostało mi około połowy, ważny do 02.2010, nie ma na zdjęciu, link do KWC --> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29031 w tubce

mam jeszcze trochę innych próbek gdyby ktoś był zainteresowany

Wszystkie kosmetyki sa ważne, przechowywane w odpowiednich warunkach Nadają się do użytku i są czyste

Ja szukam:

PILNIE SZUKAM KREM DO TWARZY AKNICARE!!! PRZYJMĘ NAWET PRÓBECZKI
Niestety, moja biedna cera reaguje oststnio na każdy nowy kosmetyk uczuleniem, dlatego najchętniej przygarnę rzeczy, które już testowałam (kolorówka - avon, bourjois, oriflame, maybelline, a z pielęgnacji - do twarzy ziaja, oceanic AA, dermedic, do ciała wszystko )

POZDRAWIAM

nie ma
rezerwacja

Nie odmieniam się
Nie wymieniam się na 1 rzecz
Wymieniam się tak, aby cenowo rzeczy się mniej więcej zgadzały (chyba, że cos mi się bardzo bardzo spodoba)
Nie wymieniam się na siłę
Przesyłka TYLKO poleconym - jeśli wyślesz zwykłym, to nawet gdy rzeczy dojdą do mnie jakimś cudem, wystawiam negatywną przekupkę

na ostatnim zdjęciu wszystkie rzeczy
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  ziaja.jpg
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  7,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  pomadka3.jpg
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  63,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  pomadka2.jpg
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  61,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć