Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-01, 18:06   #2207
201604211131
Konto usunięte

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nie wiem co jeszcze chcialam napisać....aha użyłam wczoraj maseczki z białą glinką Bielendy i wg. mnie nie jest rewelacyjna - coś tam oczyszcza, ale jednak słabo. Muszę poszukać innego i chyba zdecyduję się na tą zachwalaną przez Was Blue Corn, tylko nie wiem kiedy będę w okolicy TBS. Może w sobotę mi się uda skoczyć do Kazimierza, bo zamierzam jechać oddać wreszcie mój indeks do dziekanatu
To na pewno kupię tego Blue Corn
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Hej

MagJa: godzina czekania to nic w porównaniu z 3 godzinami które się ostatnio wysiedziałam - nie dość że zmęczona zaraz po pracy to jeszcze głodna. W piątek znowu mnie to czeka i kolejne 100 zł za wizyte wyfrunie z porfela Najbardziej mnie przeraża wizja niedalekiej przyszłosci bo czeka mnie usuwanie nadżerki laserem koszt to ok 400 zł juz nie mówić o wątpliwej przyjemności
Ojej Hosenko by wszystko się dobrze powiodło
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
i to chyba faktycznie tonikz PHA zaczal dzialac, bo nie smaruje sie olejem a gulki wyskakuja ciagle nowe ale to dobrze
Chyba go wezmę, jak go tak rekomendujesz.
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Kosmetycznie: trochę się ostatnio zapuściłam , choć zakupów mi troszkę przybyło w ostatnich kilku dniach. Skorzystałam z Douglasowej promocji na Ogrody i kupiłam 100ml ogródka śródziemnomorskiego - mojego aktualnego nr 1 . Poza tym obkupiłam się w klinikowe zestawy (te z Repairwearem) oraz pędzle do makijażu (w sklepie dla plastyków ).
Mascary nadal szukam, MUF niestety w Opolu nie znalazłam, więc z zakupem jeszcze się wstrzymuję.
Na wiosnę potzrebuję też nowego podkładu - kupię przetestowany krem tonujący (?) Diora i beżowe meteorki (no chyba, że jednak zdecyduję się na pryzmy, które mam w planach od ponad roku ). Potzrebuję jeszcze nowego różu - marzy mi się jakiś chłodny brzoskwiniowy i bródno-różowy. Macie jakieś typy?

Ubraniowo w przyszłym tyg. wybieram się po nowe buty - upatrzyłam sobie takie śliczne beżowe szpileczki w Kazarze - mam już do nich nową torebkę . Potrzebuję jeszcze klasycznego trenczu i nowej pary dżinsów - chcę proste, obcisłe (ale nie rurki) i jakiegoś szala.
W ubiegłym tyg. złaziłam wszystkie centra handlowe w mieście w poszukiwaniu czegoś odpowiedniego i nic nie znalazłam. Marzy mi się delikatny, jedwabny, w postelowym kolorze, a znalazłam same kolorowe, krzykliwe, bawełniane matowe albo mocno błyszczące .
Czekam jeszcze na nową dostawę w outlecie z markowymi ciuchami (Dior, D&G, Kenzo, etc.) , jeśli tam niczego nie upoluję pozostanie mi wydanie małej fortuny i zakup czegoś przez neta .
Szaliki to ostatnio moja nowa miłość - chyba na starość zaczęło mi się we łbie przewracać
Ile zakupów... jesteś szalona
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Przyszla dzisiaj moja Terracotta Pearly Sun w odcieniu Africa Rythm i przepadlam Balam sie,ze odcien moze okazac sie za ciemny ale jest idealny i zaluje,ze wczesniej nie pokusilam sie o zakup ale...lepiej pozniej niz wcale
Upolowalam jeszcze flaszke Marokanskiej Rozy TBS-zakup w ciemno ale zobaczymy co to bedzie.
Chyba będę go mieć, i dla niego zdradzę moją nieprzyjaźń z brązerami
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Przyszłam się tak w ogole pochwalić, że dostalam dziś pracę w mojej firmie, gdzie miałam staż
Rano szefowa mnie wezwała i zapytała, czy chcę u nich pracować(narazie na umowę o dzieło a jeśli wypali nowy projekt to od lipca-września na stałe). Zgodziłam się od razu, tymbardziej, że nie wiem czy na ten kolejny staż z urzędu pracy bym się doczekała w tym roku . Narazie nie mam jeszcze umowy podpisanej, ale jutro będę dzownić do urzędu pracy i pytać jak wyglada sprawa wyrejestrowania się z bezrobocia, gdy nie wiem kiedy będę mieć umowę podpisaną(podobno muszę to zgłosić w terminie 7 dni, ale nie wiem kiedy oficjalnie podpiszę umowę, bo szefostwa nie ma od jutra aż do po świętach a z szefową uzgodniłyśmy, że oficjalnie jestem pracownikiem od dziś).
Tak czy siak jestem bardzo szczęśliwa; mam nadzieję, że to się dzieje naprawdę i że to nie primaaprilisowy żart
brawo Isa
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Składam zaraz mazidłowe zamówienie Zakładając tak długie czekanie jak ostatnio, wole zamówić wcześniej, bo potrzebuję hydrolat oczarowy i rumiankowy (półlitrowe butle ) - niedługo mi się skończa a musze je mieć Do tego olej z zurawiny mały i coś jeszcze pewnie dobiore

EDYCJA: aaa no i 100ml hydrolatu bławatkowego
Ja też będę musiała zamówienie na mazidłach zrobić, bo trzeba
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora