![]() |
#2161 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem co jeszcze chcialam napisać....aha użyłam wczoraj maseczki z białą glinką Bielendy i wg. mnie nie jest rewelacyjna - coś tam oczyszcza, ale jednak słabo. Muszę poszukać innego i chyba zdecyduję się na tą zachwalaną przez Was Blue Corn, tylko nie wiem kiedy będę w okolicy TBS. Może w sobotę mi się uda skoczyć do Kazimierza, bo zamierzam jechać oddać wreszcie mój indeks do dziekanatu ![]() Idę się szykować, miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() MagJa: godzina czekania to nic w porównaniu z 3 godzinami które się ostatnio wysiedziałam ![]() ![]() ![]() ![]() Bossy: ja tez uważam że dobrze zrobiłaś ![]()
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, ale post "właśnie sprzedaję na all xxx, informuję, zapraszam itd itd" jest reklamowaniem swojej aukcji. Niezbyt trudno byłoby znaleźć taką aukcję skoro mamy sprzedawany przedmiot podany na tacy (nazwa, nick). Nic nie poradzę na regulamin, obowiązuje wszystkich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Nie, ja miałam wymrażanie. Na szczęście potem trafiłam do znajomego ginekologa, bo pewnie do dziś bym się bujała w tym wszystkim.
#2167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz jasne ![]() Sadzilam,ze byl podany po prostu jakis link. Zreszta nie ma tematu.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Ile zapłaciłaś? Zapytam o możliwość wymrożenia. To lepszy sposób niż laser?
#2169 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jej, ale mi się nie chce wstawać. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Miss Pudernica
|
Hej
![]() Przez tą pogodę mam tyle energii, że zaraz poćwiczę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wychodzi słońce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Mi też się nie chciało.... i dlatego spałam do 10
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
jak goraco
![]() ![]() i to chyba faktycznie tonikz PHA zaczal dzialac, bo nie smaruje sie olejem a gulki wyskakuja ciagle nowe ![]() ![]() ufff jak goraco...
#2174 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() No właśnie - w ogóle nie mogę się skupić, jak mi tak słońce przez okno zagląda ![]() ![]() A ja bym chciała szaro, właśnie z powyższych powodów. Nie dogodzisz ![]() No nic. Zawezmę się, zagryzę zęby i siądę do nauki. Tylko najpierw się pomaluję troszkę i zrobię sobie herbatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Snow
![]() ![]() dla mnie cudownie ![]() ![]() fajna ta nowa gazetka SP ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie są zasady, wprowadzone chyba zwłaszcza ze względu na forum moda i targowiska, bo nie raz dziewczyny chciały się sprytnie zareklamować "ja właśnie takie spodnie sprzedaję na all jak szukasz, co za przypadek" itd. ![]() Co innego napisać "chyba pozbędę się kolorówki/perfum" bez podawania dokładnych nazw produktów, nie pisząc gdzie/kiedy/czy wymieniasz czy sprzedajesz/czy oddajesz znajomym, a co innego napisać "sprzedaję np. lucidity 06 na allegro, zapraszam zachęcam". Chyba każdy myślący człowiek może sobie po wpisaniu w wyszukiwarkę na allegro taką aukcję bez trudu odnaleźć, kwestia nie podawania linka w poście nie zmienia faktu, że jest to reklamowanie swojej aukcji i kropka ![]() Tyle ode mnie, wracam do pracy. Ps. Adaptacyjny porcelain jest kolorem dla gotowanej ryby. Zamówiłam kolejne rzeczy na zsk. Hosenko, jak olej konopny Ci służy? Bo jego też wzięłam, organiczny, podobno rewelacyjnie nawilża ![]() I małocząsteczkowy kwas hialu też, miała któraś z Was? Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2009-04-01 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Widzę, że u Was równie gorąco, jak u mnie ![]() Mnie dziś podwójnie, ponieważ mam dwa dni urlopu, wreszcie ![]() Na dłuższy odpoczynek wybieram się w połowie maja (jadę znów do SPA). Wczorajszy dzień przeleżałam w łóżku oglądając filmy razem z M ![]() Dziś mam chwilę dla siebie, nim M. wróci, więc mogę trochę powizażować i oddać się wszelkim przyjemnościom, na jakie tylko mam ochotę. Dzień rozpoczęłam od tabliczki czekolady i pysznej kawy ![]() Kosmetycznie: trochę się ostatnio zapuściłam ![]() ![]() ![]() Mascary nadal szukam, MUF niestety w Opolu nie znalazłam, więc z zakupem jeszcze się wstrzymuję. Na wiosnę potzrebuję też nowego podkładu - kupię przetestowany krem tonujący (?) Diora i beżowe meteorki (no chyba, że jednak zdecyduję się na pryzmy, które mam w planach od ponad roku ![]() Ubraniowo w przyszłym tyg. wybieram się po nowe buty - upatrzyłam sobie takie śliczne beżowe szpileczki w Kazarze - mam już do nich nową torebkę ![]() W ubiegłym tyg. złaziłam wszystkie centra handlowe w mieście w poszukiwaniu czegoś odpowiedniego i nic nie znalazłam. Marzy mi się delikatny, jedwabny, w postelowym kolorze, a znalazłam same kolorowe, krzykliwe, bawełniane matowe albo mocno błyszczące ![]() Czekam jeszcze na nową dostawę w outlecie z markowymi ciuchami (Dior, D&G, Kenzo, etc.) , jeśli tam niczego nie upoluję pozostanie mi wydanie małej fortuny i zakup czegoś przez neta ![]() Szaliki to ostatnio moja nowa miłość ![]() ![]()
#2178 |
lipiec na maksa!!! :)
|
jestem w ciężkiej depresji z powodu stanu mojej cery
![]() ![]() ogłaszam odwyk na kwiecień, humor mi się tak popsuł, że żaden kosmetyk nie pomoże ![]() No może tylko samoopalacz bym chciała, bo wyglądam jakby mnie ktoś z jeziora po 3 dniach wyłowił.. Madziu możesz podać linka do tego Clarinsa z którego byłaś zadowolona? Gazetka SP do kitu, ale może to i lepiej.. Raczej mnie nie będzie jutro na zlocie, nic się wczoraj nie pouczyłam do kolosa, który mam w piątek ![]() lizzie pisałaś, że możesz być wcześniej, jeśli tak to czy pasowałoby Ci o 17 w ZT, dałabym Ci próbkę Avenki? bo akurat będę wtedy wracać do domu. ![]()
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i ja poodwykuję ![]() ![]()
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem tyle że konopny bosko pachnie - łuskanym słonecznikiem ![]() Co jeszcze wzięłaś? J aneidługo składam zamówienie na Mazidłach bo potrzebuje 2 półlitrowe flaszki: hydrolatu rumiankowego i oczarowego - kończe małe buteleczki i musze mieć znowu ![]() ![]() ![]() 0306: ![]()
![]() |
#2181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciekawei brzmi opis,chyba zrobie sobie maly test porownawczy. Od jakiegos czasu uzywam oleju z czarnuszki i jestem zachwycona,pieknie oczyszcza i pomaga goic wszelkie niespodzianki. Przyszla dzisiaj moja Terracotta Pearly Sun w odcieniu Africa Rythm i przepadlam ![]() ![]() Upolowalam jeszcze flaszke Marokanskiej Rozy TBS-zakup w ciemno ale zobaczymy co to bedzie. U mnie boska pogoda,pieknie swieci slonce i jest cieplo ![]() ![]() ![]() ![]() Dotarla przesylka od MagJi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poszalalam troche z Avonem ale to glownie dlatego,ze dawno nic nie bralam w jakis wiekszych ilosciach a mam troche ulubiencow z tej firmy i zaryzykowalam z flaszka Signature,bo z kartki zapach bardzo mi sie spodobal i az do zludzenia przypomina Surrender For Her,ktorych juz nie ma ![]() Planowane zakupy to......Mazidla a reszta to sie zobaczy ![]() Ciuchow mi nie trzeba bo juz sie zaopatrzylam;moze jakies fajne buty ale w tej kwestii to mam tyle wymagan,ze nie bedzie to latwe zadanie. Dopisuje mi dobry humor i nie moge narzekac ![]() Jest dobrze ![]()
![]() |
#2182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dopiero wróciłam do domu, porządnie wymordowana ![]() ![]()
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Ufff...jaki upał
![]() ![]() Przyszłam się tak w ogole pochwalić, że dostalam dziś pracę w mojej firmie, gdzie miałam staż ![]() ![]() Rano szefowa mnie wezwała i zapytała, czy chcę u nich pracować(narazie na umowę o dzieło a jeśli wypali nowy projekt to od lipca-września na stałe). Zgodziłam się od razu, tymbardziej, że nie wiem czy na ten kolejny staż z urzędu pracy bym się doczekała w tym roku ![]() Tak czy siak jestem bardzo szczęśliwa; mam nadzieję, że to się dzieje naprawdę i że to nie primaaprilisowy żart ![]() nosku łączę się z Tobą w bólu. Moja cera też wariuje, pojawiają mi się bolące góle i małe krostki, a że są czerwone to wyglądam jakbym miała wysypkę ![]() Ago-Opolanko fajnie, że jesteś ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-04-01 o 16:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
Isa, z całego serca gratuluję
![]() ![]() U mnie teoretycznie wszytko ok, bo zdarzają się dołki, zdrowie też ostatnio niezbyt dopisuje, ale staram się nie poddawać. Kiepskie nastroje leczę zakupami, a potem mam kaca moralnego, że za dużo wydaję ![]()
#2185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie walnęłam sobie kolejną herbatkę, sprawdziłam maile, poprzeglądałam różne strony przez piętnaście minut i czas, bym wracała do nauki. Zaplanowałam sobie na teraz powtarzanie religioznawstwa - hinduizmie, nadchodzę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A moja cera też wariuje, jeszcze nie udało mi się jej doprowadzić do porządku po tym poparzeniu kwasem ![]() ![]()
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() ![]() lizzie ![]() ![]()
#2189 |
Rozeznanie
|
Isa: Gratuluje
![]() ![]() Co do krostek itd. to ja też mam taka masakre na buzi ![]() ![]() Kupilam wczoraj nail teka na te moje okropnie łamiące się paznokcie, mam nadzieje ze mi pomoze ![]() Zamówiłam się też do fryzjera i teraz nie wiem jak sie obciąc ![]() I tak sie pochwale że w sobote ( chyba) mam mini sesje zdjeciową robiona przez znajoma fotografke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Dagmaruś dziękuję ![]() Ja za jakiś czas też pójdę do fryzjera(może po Wielkanocy), bo muszę teraz regularnie końce podcinać w tym moim bobie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.