Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-02, 19:52   #900
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 6

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
jest jeden: amazon tak to jeszcze jest granatowy, tylko nie pamiętam nazwy i w 5 go brak

prawda prawda, liderki dostały te info i miały przekazać wszystkim przechodzącym TPS

Zmienili zegarek i oczywiście krem z solutions na nowy ten pomarańczowy
Ja właśnie dostałam ten nowy krem zamiast w poprzednim opakowaniu.
Cytat:
Napisane przez barbra88 Pokaż wiadomość
słuchajcie. Proponuje abyśmy wszystkie w tej sprawie zadzwoniły, albo napisały maila do AVONU.

Ja już wczoraj dzwoniąc do nich w jednej sprawie, zapytałam czy mają zamiar je wrócić do oferty, powiedziano mi, że ni niestety nie wiedzą, ale mogą wysłać taką dyspozycję do kogoś tam. Poprosiłam o to..może coś to da jeśli wszystkie napiszemy w tej sprawie maila!! jest nas dużo! spróbujmy

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

doładowanie masz już na telefonie a z tym "wysłane" chodzi o fakture bo ona dojdzie pocztą polską.
Fv będzie dołączona do kolejnej paczki z tego co pamiętam. W my avon byłam pół roku temu i tak własnie było
Cytat:
Napisane przez Dark_Despair Pokaż wiadomość
Program na torebki trwał od katalogu 02 chociaż na ulotkach i w reklamach był od 03.
Nawet jeśli trwał od 2 katalogu to w katalogu 5 osiągneła dopiero 4 poziom a od wczoraj jest 5 katalog więc jakim sposobem mogła juz odebrać paczke? Najwcześniej paczki będą w pon w cokach chyba

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora