|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Aha i zniecierpliwością czekam na katalog 8/2009. |
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
no nie ma. dlatego właśnie się martwię, że przyślą mi całkiem coś innego...
|
|
|
|
#873 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Dodam, że taką samą opinię mam o peel-off z białej herbaty. A peel -off drzewo herbaciane naturals, już jakiś efekt jest.
|
|
#874 |
|
Raczkowanie
|
A sake i ryż?
|
|
|
|
#875 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#877 |
|
Przyczajenie
|
Mojej mamie nie pasuje ta maseczka
A dla mnie jest super! ![]() Dodam że obie mamy skórę mieszaną. |
|
|
|
#878 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam dzisiaj paczkę kat 5 , termin pierwszy, mam sporo nowości , chciałam wkleić zdjęcia, lecz nie udaje mi się
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11727271]Jak na razie to z moich 5 konsultantek 'przygotowanych' już wcześniej jedna musiała zrezygnować, a druga nie daje znaków życia... Do piątku mam czas na znalezienie dwóch jeszcze ^^'[/quote] Wierzę , że Ci się uda, tym bardziej w tym katalogu w 5 tce nowe konsultantki przechodząc tzw TPS po czwartym zamówieniu dostają torbę Batyckiego, dla niektórych ciekawy, smakowity kąsek , który może dodatkowo zachęcić. Poszukaj wśród koleżanek , rodziny, namawiając chociażby aby zamawiały na początek na własne potrzeby, a potem być moze połkną bakcyla i będą z nich świetne konsultantki. Co jest ważne ,zawsze dziel sie z nimi swoimi wiadomosciami, doświadczeniem. To zawsze owocuje , no , prawie zawsze |
|
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam zioloną torebkę firmy Batycki ;p
|
|
|
|
#880 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję.
A za co? Jako nowa konsultantka? ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Ja też takie dostałam. Teraz ca jakiś czas wącham oba te zapachy na nadgarstkach , a na dłoni mam Heart... |
|
|
|
#881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
póki co ta nowa seria Greckie Morza to lipa jakaś dla mnie maseczka dl twarzy któa nic nie daje, maseczka do włosów za to obciąża włosy i powoduje ze są sztywne i nieprzyjemne w dotyku ![]() to prawda że "jest agresywna" - mocno ściąga skórę z tym że ja mam skłonność do podrażnień i za pierwszym razem zostawiła mi czerwone ślady na lini żuchwy poza tym czuć z niej alkohol - w sumie nic dziwnego skoro znajduje się on bodajże na trzecim miejscu w składzie. Ale za każdym razemjak ją miałam sciągnąć po wyschnięciu to miałam wrażenie że odejdzie razem ze skórą napewno jej wiecej nie kupię.
|
|
|
#882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam dzisiaj paczuszkę i masę fajnych nowości, no , czy fajnych to sprawa troszkę może być poddana dyskusji.
Jeżeli chodzi o lusterko , to rzeczywiscie nie przyszło ,a szkoda ,mam adnotację ....Produkcja opóżniona.Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
Jeżeli chodzi o maseczkę sake i ryż ,jest naprawdę agresywna , u mnie pozostawia po ściągnięciu czerwoną twarz , a pod noskiem wyrywa włoski..., po co depilować
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
czasem nawet wprost wyczuwalny nabrałam do kosmetyków z AVONu dużego dystansu.Chyba najbardziej niemiłym zaskoczeniem była dla mnie maseczka Solutions, ta zielona w tubce, głęboko oczyszczająca. Po nałożeniu czułam sie jakbym przebywała w oparach alkoholu a skóra piekła i szczypała okropnie Wogóle ta maseczka miała zapach taki... chemiczny ![]() Kupiłam, wypróbowałam raz i wyrzuciłam... ![]() Do AVONowych chemikaliów dorzucam też nawilżający olejek z serii skin so soft, w różowym opakowaniu. Miał nawilżać a wszechobecny alkohol tak wysuszył że z naskórka suche wióry się robiły. Edytowane przez konopska Czas edycji: 2009-04-02 o 17:00 |
|
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
A ja przekonałam się do maseczki z sake i ryżem po 2-3 razach. Pierwsze wrażenie było okropne teraz już jest lepiej. Stosuję ją głównie na czoło. Do tej nowej może też z czasem się przekonam...
![]() Myślałam, ze będę sprytna i zamówiłam sobie takie plastikowe "blistry" na próbki perfum i szminek w Oriflamie. Całe szczęście, że tylko za 5o gr., bo marnie na tym wyszłam. Chciałam mieć porządek, a tu perfumy ciut za małe (o tym wiedziałam), a szminki za duże (nie wpadłam do głowy, żeby wcześniej przymierzyć) Avon na tej płaszczyźnie "dał ciała" likwidując wszystkie pojemniki na próbki
|
|
|
|
#885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra pewnie uznacie to za glupie pytanie ale czy w katalogu 05 jest zel z seri senses dla mezczyzn? a jezeli owszem to ktory to
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam w domu dezodorant w kulce niebieski Blue Rush, moje pytanie jest to dla Pań czy Panów, bo nic na nim nie pisze, a ja nie pamiętam. Był jakiś czas temu w wysprzedaży w netto.
|
|
|
|
#888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kolor też odbiega od tego w katalogu, kamyki są prawie czarne , być moze w słońcu by miały jaśniejszy odcień, tak są czarne , właśnie mam go teraz na sobie |
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jestem ciekawa, czy klientka mi to zwróci czy nie
|
|
#890 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam już fakturę i krem długotrwale nawilżający będzie w wersji alternatywnej. Też zastanawiam się co to znaczy, bo jak przyjdzie jakiś inny, to klientki mogą nie być zadowolone.. W brakach mam biżuterię April z oferty internetowej. Osiągnęłam ostatni poziom TPS i miałam dostać ten czerwony zegarek a na fakturze mam Nicky
jeśli to nie pomyłka to lepiej bo bardziej mi się podoba Mogli tak zmienić prezent? Jak myślicie?
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem na III poziomie TPS i chciałabym też dostać ten zegarek
|
|
|
|
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to jeszcze jest granatowy, tylko nie pamiętam nazwy i w 5 go brak ![]() Cytat:
![]() Zmienili zegarek i oczywiście krem z solutions na nowy ten pomarańczowy
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-04-02 o 18:58 |
||
|
|
|
#893 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Mam pytanie, jestem nowa w myAVON i 1 raz doładowałam konto. W histori zamówień mam doładowanie policzone jako osobną fakturę z dopiskiem wysłane, więc nie wiem czy "doładowanie" przyjdzie mi w najblizszej paczce czy listownie? ![]() Dziekuję |
|
|
|
#895 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#896 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
słuchajcie. Proponuje abyśmy wszystkie w tej sprawie zadzwoniły, albo napisały maila do AVONU. Ja już wczoraj dzwoniąc do nich w jednej sprawie, zapytałam czy mają zamiar je wrócić do oferty, powiedziano mi, że ni niestety nie wiedzą, ale mogą wysłać taką dyspozycję do kogoś tam. Poprosiłam o to..może coś to da jeśli wszystkie napiszemy w tej sprawie maila!! jest nas dużo! spróbujmy ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
a z tym "wysłane" chodzi o fakture bo ona dojdzie pocztą polską.
|
||
|
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
kajdulka
jak to się stało, że masz już tą torebkę? |
|
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

póki co ta nowa seria Greckie Morza to lipa jakaś dla mnie
poza tym czuć z niej alkohol - w sumie nic dziwnego skoro znajduje się on bodajże na trzecim miejscu w składzie. Ale za każdym razemjak ją miałam sciągnąć po wyschnięciu to miałam wrażenie że odejdzie razem ze skórą 

czasem nawet wprost wyczuwalny 
jeśli to nie pomyłka to lepiej bo bardziej mi się podoba