2009-04-04, 09:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Napisane przez gryx82
Ktoś tu edytował swojego posta  Ale Gryxiu pamięta jego perwersyjną treść 
|
Jaką perwersyjną? Nic nie pamiętam Raczej ktoś się wystraszył gadania o baciku i moje plany na wieczór musiałam zaktualizować, postanowiłam poczytać
Cytat:
Napisane przez gryx82
Dostałem propozycję "dorobienia" sobie. Znajoma ojca współpracuje z firmą produkującą środki odchudzające (Herbalife chyba  ). Musiałbym tylko zainwestować jakieś trzy tysiące na początek, by kupić jakąś tam ilość tych preparatów, następnie oni przesyłają "namiary" na potencjalnych klientów, a ja musiałbym dzwonić do nich i umawiać się na spotkania  Podziękuję jednak, bo nie widzę siebie w akwizycji, a poza tym podejrzane jest to kupowanie tych środków z własnej kieszeni. No i w sumie to nie lubię rozmawiać z ludźmi 
|
kiepski pomysł. Nie wyobrażam sobie namawiania kogoś na wyskoczenie z dużej kasy pod pretekstem "mam pomysł co zrobić z twoim grubym tyłkiem" Szczególnie jakbyś trafił na kogoś takiego jak ja, kto swój gruby tyłek bardzo lubi i jest do niego mocno przywiązany 
Zresztą na schudnięcie najlepszą metodą jest dobrze zbilansowana dieta i ćwiczenia. Za to proszkowe diety świetnie odchudzają portfel.
Cytat:
Napisane przez gryx82
To Ty pij, a ja skoczę się umyć i wyszorować pośladki ossstrą myjką
Zadzwonię jutro do tej kobiety i odmówię. Ale jak zwykle mi głupio - jakbym wyrządził komuś krzywdę nieprzyjęciem propozycji  Kiedy nauczę się mieć bardziej "luźne" podejście do pewnych spraw? 
|
A co w tym trudnego?"Miło mi,że się do mnie zwróciłaś z propozycją,przemyślałem ją i nie jestem zainteresowany"
Cytat:
Napisane przez madziczka
Gryxiu, bez takich szczegółów proszę.. 
|
Cytat:
Napisane przez gryx82
Jeszcze mi powiedz, że moje pośladki Cię krępują 
|
Cytat:
Napisane przez madziczka
Oczywiście, że nie 
|
Madzik, a już się zaczęłam zastanawiać jak ty chcesz mieć z nim tą piątkę dzieci? Korespondencyjnie?
Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-04-04 o 09:48
|
|
|