|
|
#1081 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VIII
Ktoś tu edytował swojego posta
Ale Gryxiu pamięta jego perwersyjną treść ![]() Naprawdę Nie dość, że dużo taniej, to jeszcze rozmiar, który mnie od początku interesował Cytat:
Melania Siostra Miłosierdzia Zbawiająca Świat Cały ![]() Btw - zauważyłem, że robię się coraz bardziej arogancki
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1083 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kobieta zakupiła perfumy na tej aukcji. Flaszka na zdjęciu lezała i nie widac aby cos sie wylewało więc sądzę że wszystko było ok. A teraz wystarczy przechylić flaszkę ażeby perfumy dotykały końca i się z nich porządnie leje ![]() używane podobno nie były. jeno odlewka była zrobiona 5ml i pozostałe 35 poleciało do mnie. Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-03 o 23:25 |
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja jej nie bronię. Ale jak każdy człowiek Melania ma swoje dobre i złe strony
![]() Na opamiętanie się
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kurteczka naprawdę ładna. Gdyby nie szeleściła, to bym sobie taką do jazdy konnej sprawiła. Niestety w dłuższych się źle jeździ, a ja prawie same płaszyki w kolanko mam. ![]() Gothic, nie ma co rozstrząsać. Flaszka od sprzedającej wyszła uszkodzona. Jeśli to uczciwa, honorowa osoba, to powinna oddać pieniądze. I mam nadzieję, że tak się stanie. Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-04-03 o 23:27 |
|
|
|
|
#1086 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przypomnę Ci przed jakimś spotkaniem ![]() Betty, jakie musicale oglądasz? Mnie też się zdarza oglądanie takowych, przede wszystkim z tańcem w tle
|
||
|
|
|
#1087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A Twój post o wyskakującym co chwilę z obsadą WP i G byłym chłopaku świetny
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-04-04 o 12:37 Powód: zamknięcie cytatu |
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pirokseno, to miał być mój mąż... dzieci mu urodziłam.... niestety tylko nightwish i marillion mogliśmy razem posłchać... Och, jeszcze Upiora w Operze raz ze mną oglądnął, ale cisnął już za pierwszym razem by przewinąć do akcji...
|
|
|
|
|
#1089 | |||
|
BAN stały
|
Jak mam rozumieć ten przytyk?
No i wówczas nie przeklinałem. I nie paliłem. Ani nie piłem Matko... co za lamus ze mnie był Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż ktoś docenia mój gust ![]() Cytat:
No i żeby nie "błyszczała" się bardziej, niż na zdjęciu Chociaż... raz się żyje --- Dostałem propozycję "dorobienia" sobie. Znajoma ojca współpracuje z firmą produkującą środki odchudzające (Herbalife chyba ). Musiałbym tylko zainwestować jakieś trzy tysiące na początek, by kupić jakąś tam ilość tych preparatów, następnie oni przesyłają "namiary" na potencjalnych klientów, a ja musiałbym dzwonić do nich i umawiać się na spotkania Podziękuję jednak, bo nie widzę siebie w akwizycji, a poza tym podejrzane jest to kupowanie tych środków z własnej kieszeni. No i w sumie to nie lubię rozmawiać z ludźmi
|
|||
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie polecam, chociaż zrezygnowałam zanim się wkręciłam. Zobacz po ile startery i produkty chodzą na alllegro. Zwykły marketing wielopoziomowy. Chyba, że będziesz promował swoimi fotkami przed i po. |
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
A kim mam się zasłaniać - Scarlett?
![]() A to mężczyn też ten problem dotyczy ![]() hihhieheiehiehiehiehie:di abelek: Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-03 o 23:56 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
No widać, że w to wierzy i jest pełna zapału. W ogóle mówiła też o jakimś "pakiecie" (czy może starterze?) za 16 czy 17 tyś. Razem z nią jej koleżanka, więc chyba szukają trzeciej osoby do interesu Spieszyłem się na zajęcia, więc zbytnio jej nie słuchałem. Poza tym z asertywnością u mnie krucho - trzeba było od razu "nie" powiedzieć Jeśli od pierwszej chwili nie mam do czegoś przekonania, to zły znak A dlaczego nie? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja nie wiem., Ty idziesz na pierwszy ogień Ale przypomina mi sę sytuacja, jak spokojna klaczka na widok białej kartki pognała z ujeżdżalni do stajni z jeźdźcem. A to jest tak u nas, że do ujeżdżalni można spokojnie wjechać na koniku, a do stajni konik wejdzie przez drzwi, jeździec spokojnie wejdzie na nogach, ale na koniku już niekoniecznie... Jakieś półtora roku temu proponowano mj ten biznes. Pani dorota.moja.waga do dziś mi spam o milionach do zgarnięcia przysyła, może nawet czasem dzwoni, nie wiem - nie odbieram... Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-04-04 o 00:13 |
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Mówię. Lepiej może nie ryzykować Potem będziesz jeszcze, nie daj Boże, musiał sprzedać złote butki i koronę i autko...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak dowcipnie piszesz o tych filmowych "przejściach" z nim, że myślałam... no, to co napisałam wcześniej Czasami zdaje mi się, że najważniejsze to nie zatracić w tym wszystkim poczucia humoru
|
|
|
#1096 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę się napić. O tej porze to mi wszystko jedno
|
|
|
#1098 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zbaw się, albo nie zbawiaj, jeśli nie chcesz. Na mnie nie licz i uprzejmie proszę o wzajemne nie zbawianie mnie na siłę. ![]() ![]() Cytat:
A w kwestii sympatii do Scarlett - wpierniczała mnie nie tylko tym, że na własne życzenie zasmoliła sobie życie. jej sprawa. Wkurzała mnie tym, że smoliła w cudze życia. Cytat:
Taki odpicowany amerykański obrazek. Tak przynajmniej to pamietam. A na weryfikację już chyba za późno, bo zmarnowanie kilku godzin życia na powtórne obejrzenie tego filmu to poświęcenie, na które zdecydowanie się nie zdobędę.
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nawet gdyby było inaczej, to by też mnie to nie uraziło. edit: Ale jak teraz popatrzyłam na posta, którego zacytowałaś, to rzeczywiście wygląda on dość dramatycznie. Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-04-04 o 00:32 |
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
A ja biedna pić nie mogę. Od dziś biorę leki, w ulotce napisali WIELKIMI wołami, że nie wolno pić procentófffff . Za to podoba mi się działanie uboczne pt." zmniejszenie łaknienia" ![]() ps. właśnieśmy skończyli z Ciachulcem oglądać "Człowieka Ringu" - wciąż jestem pod wrażeniem. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-04-04 o 00:32 |
|
|
|
#1101 |
|
BAN stały
|
To Ty pij, a ja skoczę się umyć i wyszorować pośladki ossstrą myjką
Zadzwonię jutro do tej kobiety i odmówię. Ale jak zwykle mi głupio - jakbym wyrządził komuś krzywdę nieprzyjęciem propozycji Kiedy nauczę się mieć bardziej "luźne" podejście do pewnych spraw?
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, bez takich szczegółów proszę..
Dobranoc
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-04 o 00:59 |
|
|
|
#1103 |
|
BAN stały
|
Jeszcze mi powiedz, że moje pośladki Cię krępują
![]() Dobranoc
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój ideał mężczyzny ![]() |
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że nie
|
|
|
#1106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zresztą na schudnięcie najlepszą metodą jest dobrze zbilansowana dieta i ćwiczenia. Za to proszkowe diety świetnie odchudzają portfel. Cytat:
Madzik, a już się zaczęłam zastanawiać jak ty chcesz mieć z nim tą piątkę dzieci? Korespondencyjnie?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-04 o 09:48 |
|||
|
|
|
#1107 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-04 o 10:02 |
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak niesmak do sprzedającej pozostanie Kolejna sprawa to to,że karton był bardzo starannie owinięty taśmą pakową,tak,że w razie wycieku z flaszki,paczka wolniej by przesiąkneła Tak właśnie sobie teraz o tym pomyślałam![]() Przykra sprawa
|
|
|
|
|
#1110 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Witam z rana.
Ja właśnie wróciłam z pracy i oświadczam,że idę się umyć,ale szczegółów jak Gryksio to Wam oszczędzę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Ale Gryxiu pamięta jego perwersyjną treść 
Melania Siostra Miłosierdzia Zbawiająca Świat Cały

. Podobno flakon przywędrował do Sprzedającej od innej Wizażanki. Musiał być w porządku, bo gdyby wtedy z niego się lało to nie sądzę, żeby ktoś z premedytacją posyłał go dalej (żeby się do końca wylało
). A jeśli był w porządku to co się z nim stało i w wyniku czego? Atomizer jest ewidentnie uszkodzony, jakby ktoś go chciał wyrwać. Sprawdzałam w moim flakonie - końcówka atomizera twardo siedzi i trzeba nieźle pociągnąć, żeby ta uszczelka wylazła

Na opamiętanie się

No i żeby nie "błyszczała" się bardziej, niż na zdjęciu
Mogę się napić. O tej porze to mi wszystko jedno