Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony doskonałe PM2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-04, 14:38   #345
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hejka dziewczyny weekendowo
ja dziś do 19 w sol ale szybko zleci z Wami
pogoda u nas średnia, już nie jest tak cieplutko ale nie pada i co chwilę słonko się pokazuje
ja zasaidłam,żeby czyyyytać co naskrobałyście a tu nie ma co co taki spokój?? imprezki, zakupy ach...

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

Izka superaśny avek

w załączniku moja sukienka na podłodze i na moim cielsku
właśnie Iza świetny avek

a sukienusia fajowai bardzo łądnie się na Tobie prezentuje

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Witam sobotnio
bylismy wczoraj z tz na zakupach takich nieprzewidzianych....bo jechalismy zmienic opony na letnie i przy okazji na miasto.....kupilam sobie takie spodnie 3/4 wiazne u dolu, ale nie jak getry tylko troszke luzne one sa-bardziej sportowe, ale pod tuniczki sie nadaja....
i mialam taka ochote wejsc do sklepu dzieciecego, ale stwierdzialm ze poczekam jeszcze.....
na ognisku bylo mega!! wyobrazcie sobie przyjechala tam taka znajoma ktora jest w blizniaczej ciazy i za 3 dni rodzi!!ale ona pieknie wygladala!!wogole nie przytyla , tylko ten brzuch ma ogromny, ale udalo sie jej donosic do 9 mca bez problemu!! juz jest umowiona na cesarke-wiec na swieta beda mieli swoich chlopakow w domu
smiechu bylo.....2 ciezarne sie spotkaly.....a potem dolaczyla trzecia....ktora sie okazalo ma termin tydzien pozniej niz ja.......ale ona brzucha nie ma, a ja.....
wrocilicmy gdzies po 23.00 bo mi juz sie chcialo spac,a imprezka dalej trwala....
przez ta pogode nie moge spac.....wstalam o 7.30 bo tak mi slonce walilo na ryjek ze szok.....
to dawaj fotkę spodenek
ognicho ciężarówkowe to miałyście wspólne tematy

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
hej ho sobotnio

no wiec chyba juz nie jestem Kotek tylko Krecik - caly czas oczy lzawia, szczypia, pieka, nie moge normalnie funkcjonowac tylko caly czas popycham w okularach przeciwslonecznych (nawet teraz) dobrze ze chociaz slonce jest to nie wygladam jak kosmita na dodatek mam katar alergiczny wiec jest cool czyli moge dzis robic za Smarkatego Krecika

no nic dobrze ze humor jest taki jak powinien byc bo lece na zakupy bo dzis chyba bedzie u nas grill
oj Krecik?? ciężko CI musi być z wrażliwymi oczkami ale dobrze, że humoerk jest
udanych zakupków i miłego wieczorku

To wklejam obiecane foteczki:
na pierwszych dwóch ja w nowej fryzurce
a dalej moje zdobyczne buciorki, dodam, że mam je właśnie na sobie i są bardzo wygodne
ja.jpg ja2.jpg

buty1.jpg buty2.jpg