BAN stały
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię Kelly Caleche Hermes, J'adore Dior, Mac
Moje życzenia:
-tusz markowy, nowy, marki selektywnej
- Zapachy wyłącznie oddam za Lancome Miracle lub LaPerla J'aime,
- mile widziane róże i podkłady everyday minerals,
- odpadają ciuchy i pielęgnacja ciała i włosów
1. Kelly Caleche Hermes, zafoliowane 50 ml oraz napoczęte - zostało 70% - poszło do harrods
2. J'adore Dior - połowa flakonu 100 ml
Perfumy oddałabym za Miracle Lancome najchętniej, wystarczy 30 ml
3. LaRoche Posay Anthelios XL, fluide extreme spf 50+ nadaje się do cery tłustej i mieszanej, lekka konsystencja, zostało ok. połowy z 50 ml idzie do magdolena
4. Błyszczyk Mac Chromeglass 4,8 g, kolor Pulsesetter, róż. Pls zerknijcie w perfumerii na kolor - myślę, że to najlepszy sposób.
5. Avene Diacneal - zostało mi 1/3 magdolena
6. Henna Treatment Wax for blondes - zostało 1/4 - mogę oddać za drobiazg jak cień do powiek w pastelowych kolorach, odcienie błękitu, różu, fioletu, beżu
7. Everyday Minerals, nigdy nieotwierany, nowy - mini Eye shadow, kolor Silver Bells, jasny srebrny - za coś z edm - podkład intensive lub róż
8. Satin Silk Serum Clarena 30 ml, raz użyte, niesamowicie wydajne, ma konsystencję zbliżoną do olejku, na twarzy tworzy jakby film, błyskawicznie się wchłania, fajnie nawilża i odżywia - super pod makijaż.
9. Biochemia Urody - olej słonecznikowy - bezzapachowy, hipoalergiczny olejek myjący z witaminą E. Ponad połowa. Otwarty miesiąc temu.
10. Lancome Sensation Totale, Serum z witaminą C, all skin types, 30 ml, całe opakowanie, z USa, lekko z tyłu porysowane.
11. Masło Karite - Mazidła - ubytek max 10% z 100gr.
12. Mazidła - mleczko migdałowe 100g, ubytek prawie zerowy, dwa razy użyłam kilka kropel.\
13. Olej z orzecha włoskiego - 60 g, pełen.
14. Olej żurawinowy - Mazidła 30 gr.
15. Lancome Blush Subtil, Precious Edition, made in Italy, color 28 Coral Marvel, z USA, kod na opakowaniu MD 2151, opakowanie lekko porysowane, nosiłam go luzem w torebce, ubytek niewidzialny, maźnęłam się kilka razy, ale kolor za mocny na moje blade lico. Poj. 7,5 g, pełnowymiarowy.
16. Pomadka Dior Addict, kolor 499, Mystic Mauve, ubytek niewidoczny, użyta 3 razy - pędzelkiem/szpatułką. Kod niestety starł się.... Kupiona w USA.
Wiem, że to może nie najlepsze miejsce, ale może przy okazji ktoś będzie zainteresowany:
17. Buty Ryłko, szpilki, rozmiar standardowe 39, zamsz, raz założone, przeszłam w nich 400 m. Niestety za małe.
18. Buty Solo Femme - rozmiar 40, w praktyce 41. Bardzo elegancki orzechowy kolor, super jakości skóra.
19. Szpilki nine West, bardzo wygodne, ameryakńskie 9m czyli nasze 39/40, bardziej 40, moim zdaniem, skóra nie jest lakierowana, ale nabłyszczana, chodziłam w nich tylko po biurze, po wykładzinie dywanowej, co widać po podeszwie. Robią wrażenie, są niezwykle eleganckie.
20. Shiseido podkład SunProtection Liquid Foundation, bardzo jasny, kolor sp 20, beżyk, NAJWYŻSZY NA RYNKU FAKTOR SPF 43. Zostało 1/3 z pierwotnej pojemności 30 ml. Kupiony w USA.
21. Smashbox - photo Finish light, oil-free. Baza pod podkład. Zostało ok. 12 ml z 15 ml. Dwukrotnie użyta, bardzo wydajna.
22. Lekki podkład Loreal (nie pamiętam nazwy), tester, świeży, pj. 10 ml, nieużywany. Kolory Creamy Natural C3 - beżowy oraz Natural Ivory - C2 - lekko podchodzi pod róż, moim zdaniem.
23. Błyszczyki Bourjois - kolory 5, 86, 87. Każdy użyty jedynie raz. Napisy pościerały się od noszenia w kosmetyczce.
Fotki:
http://picasaweb.google.pl/evitann/Wizaz#
Edytowane przez evitanna
Czas edycji: 2009-04-08 o 01:38
|