Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wiosenny kramik(m.in.Guerlain,pryz my Givenchy,TheBodyShop,JT i inne) <ZAPRASZAM>
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-04, 19:22   #1
aga79
Zakorzenienie

Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.

Wiosenny kramik(m.in.Guerlain,pryz my Givenchy,TheBodyShop,JT i inne) <ZAPRASZAM>

NIEAKTUALNE

Dokładka, 10.04.
Nadszedł czas na kolejne porządki w kosmetyczce
Mogę być trudnym negocjatorem,gdyż chciałabym wymienić te rzeczy na coś co w 100% będę używać i co nie wyląduję spowrotem na targowisku,także z góry przepraszam za marudzenie i wybrzydzanie
Kosmetyki, które oferuje są świeże, mają aktualną datę ważności

Oto co mam na wymianę:
- Yves Rocher, Secrets d'Essences, Rose Absolue le Parfum, poj. 30 ml, zużycie minimalne (wymienię na inne perfumy)
- Loreal, Visible Lift, kolor 24 Honey Glow, zużycie małe, max 1/4 z 30ml
- Guerlain, sypki kohl w kolorze czarnym, niewiele używany, także ubytek minimalny
- sypkie pryzmy Givenchy, kolor Sweet Caramel, zużycie max 1/3, Tu będę bardzo wybredna bo nie jestem pewna czy chę się ich pozbyć Wymienię TYLKO na meteoryty Beige Chic(nie odsypkę)
- The Body Shop, balsam do ciała o zapachu malin, zużycie ok 1/2 Z 250 ml
- The Body Shop, paleta 5 cieni z ubiegłorocznej kolekcji Bożonarodzeniowej, kolory na zdjęciu bo nie potrafię ich opisać Paletka ma lusterko i szufladkę zawierającą podwójny aplikatorZużycie malutkie. Będzie mi ciężko ją oddaćWymienię najchętniej na inną paletkę cieni w kolorach brązowych
- Isa Dora, kredka do oczu z gąbeczką Perfect Shade Liner, kolor 04 soft dark blue, raz temperowana
- CK Euphoria, ok 5 ml z 30

Szukam:
- meteorytów Beige Chic, nie interesują mnie odsypki do opakowan zastępczych
- pudru sypkiego Diora lub Chanela w jasnym kolorze (oby nie różowym)
- piątek Diora Goldfever, Iridescent Leather, Elegante
- czarnego, nowego tuszu do rzęs (Diorshow, Dior Iconic-pełnowymiarowy, Lancome Hypnose lub Fatale, MF 2000 Calorie)
- czarnej kredki do oczu z wyższej półki, chętnie z gąbeczką
- podkładu DW Light, kolor 2,0 lub 3.0
- różu do policzków w kolorze jasno-różowym,chętnie rozświetlającego. Z wielką chęcią przygarnę Chanela w kolorze Pink Claud, In love lub Reflex, Caprice)
- czerwonej lub jasno różowej pomadki z serii Dior Ultra Shine, Lancome Color Fever Shine lub Guerlain KIssKiss Maxi Shine

Osoby posiadające mniej niż 10 pozytywnych przekupek będę prosiła o wysyłkę jako pierwsze
Jeżeli zadajesz pytanie u mnie w wątku również TUTAJ otrzymasz odpowiedź.

<ZAPRASZAM>

-------------------------------NIEAKTUALNE------------------------------------
- Oriflame, tusz Wonder lash mascara, kolor czarny, kilka razy użyty
- Lancome Juicy Tubes Cherie, kolor 56 Miss Rose,zużycie ok 1/3 z 15 ml. UWAGA:błyszczyk ma kod CB019, ale smak,kolor,zapach bez zarzutu, w 100% najdaje się do użytku
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00061.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  39,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00062.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  38,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00064.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  41,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3616.jpg