2009-04-06, 22:52
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
Clementinne - dziękuję za wyjaśnienia, są bardzo pomocne i zgadzam się ze wszystkim co piszesz. Może się trochę czepiam, ale właśnie diabeł tkwi w szczegółach, bo skoro niektóre galerie zezwalają na wystawienie tego samego egzemplarza na ich stronie i na stronach autorskich lub blogach autora, ale na innych, konkurencyjnych galeriach już nie, to chyba nie jest to kwestia zabezpieczeń przed przypadkami losowymi a niestety nie wszystkie galerie uwzględniają te warunki w regulaminie ogólnym.
Po drugie - "hurtowo" użyłam tylko jako przenośni - wiadomo, że manualnych prac precyzyjnych nie sposób wykonać w ilości liczonych w tysiącach, ale cenna jest Twoja uwaga, że lepiej mieć więcej rzeczy w jednej galerii, niż po kilka w wielu.
Ostatnie sprostowanie - mój problem nie polega na tym "gdzie to dać", (bo pewnie jak wiele z Was, pójdę tam, gdzie będą mnie chcieli), ale na tym gdzie rzeczywiście warto startować, bo z tego co się doczytałam - galeria galerii nierówna - Wasze opinie i odczucia są przeróżne, dlatego zależało mi na skondensowaniu najważniejszych wiadomości, potrzebnych "żółtodziobom" zawartych w dwóch częściach tego wątku 
Wszystkie rady w cenie więc jeszcze raz dziękuję.
|
|
|