Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-09, 20:43   #3804
LadyM
Rozeznanie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Witajcie Mamuśki, w końcu dotarłam na Wizaż. Kilka dni mnie nie było, ale nie miałam głowy do takich rzeczy. No i czasu mniej przez te długie spacery
U nas sporo sie działo, w końcu ruszyliśmy sprawę chrztu, termin na 99% to 2 maja, sam chrzest bez mszy, bez kartek (tylko z mojej parafii tak jak chyba Scorpio pisała, że wyrażają zgodę), bez zbędnych ceregieli. Potem obiad u teściów, a wieczorkiem ze znajomymi do knajpki, chrzest i pępkowe zaległe w jednym. Nie wiem tylko co młodym do ubrania kupić, żal mi kasy na jakieś garniturki, co ich więcej nigdy nie założą W co ubierałyście swoje pociechy??

Poza tym zaczęliśmy jeść jabłuszko, Mateuszek od razu jadł bez większych problemów, Wojtuś za pierwszym razem krzywił się niemiłosiernie, ale za drugim już wsunął. Gorzej z piciem, bo wszystko oprócz mleczka ich kole w ryjki
Mleko zaczęliśmy zagęszczać łyżeczką kaszki ryżowej, jak powiedziałam pediatrze, że chłopaki ulewają to nam tak zaleciła. Boję się trochę, żeby za bardzo nie przybierali na wadze, ale może nie będzie źle. Aha i dopiero w domu zauważyłam, ze kaszka jest z cukrem oczywiście, nie wiecie czy istnieje w ogóle jakas bez W sumie to przez Was strasznie jestem na ten cukier uczulona

Pogoda piękna, bardzo dużo chodzimy na spacery, dzisiaj pół dnia spędziliśmy na działce, chłopcy poznają coraz więcej świata.
A ich ulubiona zabawką staje sie tetrowa pieluszka, zakrywają się nią, memlaja sobie... Radochy co niemiara mają

Przepraszam, że nikomu nie odpisuję, ale miałam zaległości, a teraz ide szykowac kąpiel.
LadyM jest offline Zgłoś do moderatora