2009-04-09, 19:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Róż z fioletem
Cytat:
Napisane przez zafascynowana1
Kolory są bardzo ładne. Hmm.. co do nałożenia cienia - jakoś plackowato  Możesz popracować nad cieniowaniem 
|
Zgadzam się - kolory naprawdę fantastyczne, ale przejścia kolorów za mało płynne. Roztarcie granicy górnej i zewnętrznej zdają się być w porządku, na jednym zdjęciu wyglądają tylko jakoś tak ostro, ale nie jestem pewna
Cytat:
Dalej - wyciągnęłabym wyżej cienie.
|
Nie zgodzę się. To makijaż na tyle delikatny, więc wnioskuję, że dzienny , że takie wyciągnięcie jest jak najbardziej w porządku. W dodatku Hisoka ma takie wielkie oczy (i jaki ładny kolor ), że nie trzeba ich jeszcze bardziej powiększać
Cytat:
Usta bardzo sympatyczne. Choć mam wrażenie, że za dużo tej brzoskwini w tym makijażu. Zrezygnowałabym z niej własnie na ustach, malujęc je jedynie bezbarwnym błyszczykiem.
|
Nie zgodzę się. Brzoskwinia jest tu świetnym motywem przewodnim, w dodatku usta doskonale współgrają z kolorami na oku.
Poza tym: kreska równa, nie przytłacza delikatnej powieki. Brwi trochę roztrzepane, mają taki troszkę dziwny kształt, warto nad nimi popracować Wydaje mi się, że róż nałożyłaś bardzo cienką linią, aż za cienką, i wygląda to nienaturalnie. Widać to na policzku na zdjęciu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1239298853
Ogólnie makijaż bardzo miły dla oka, dopracowany, wystarczy poprawić kilka szczegółów i będzie super
|
|
|