Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Róż z fioletem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-09, 19:55   #3
Jeanne90
Zakorzenienie

Dot.: Róż z fioletem

Cytat:
Napisane przez zafascynowana1 Pokaż wiadomość
Kolory są bardzo ładne. Hmm.. co do nałożenia cienia - jakoś plackowato Możesz popracować nad cieniowaniem
Zgadzam się - kolory naprawdę fantastyczne, ale przejścia kolorów za mało płynne. Roztarcie granicy górnej i zewnętrznej zdają się być w porządku, na jednym zdjęciu wyglądają tylko jakoś tak ostro, ale nie jestem pewna

Cytat:
Dalej - wyciągnęłabym wyżej cienie.
Nie zgodzę się. To makijaż na tyle delikatny, więc wnioskuję, że dzienny, że takie wyciągnięcie jest jak najbardziej w porządku. W dodatku Hisoka ma takie wielkie oczy (i jaki ładny kolor), że nie trzeba ich jeszcze bardziej powiększać

Cytat:
Usta bardzo sympatyczne. Choć mam wrażenie, że za dużo tej brzoskwini w tym makijażu. Zrezygnowałabym z niej własnie na ustach, malujęc je jedynie bezbarwnym błyszczykiem.
Nie zgodzę się. Brzoskwinia jest tu świetnym motywem przewodnim, w dodatku usta doskonale współgrają z kolorami na oku.

Poza tym: kreska równa, nie przytłacza delikatnej powieki. Brwi trochę roztrzepane, mają taki troszkę dziwny kształt, warto nad nimi popracować Wydaje mi się, że róż nałożyłaś bardzo cienką linią, aż za cienką, i wygląda to nienaturalnie. Widać to na policzku na zdjęciu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1239298853
Ogólnie makijaż bardzo miły dla oka, dopracowany, wystarczy poprawić kilka szczegółów i będzie super