|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder, Bourjois, Clarins, L'Oreal, Dolce&Gabbana, Yves Rocher, minerałyZapraszam ![]() Witam w moim kolejnym, mam nadzieję, że już ostatnim, wątku wymiankowym ![]() Przesyłki nadaję zawsze jako list polecony priorytetowy. Proszę o to samo ![]() Chciałabym się wymienić za rzeczy z mojej wish listy, albo po prostu za coś, co wpadnie mi w oko ![]() Wish List: najpilniejsze: - róż Estee Lauder Tender Blush, kolor 102 Pink Kiss (będę za niego szukać także poza wątkiem) - tusz Max Factor 2000 Calorie - puder Anti Shine Kryolan (odsypki) - cielista szminka/błyszczyk mniej pilne: - cienie do powiek (prasowane, sypkie), najchętniej Inglot - róże Bourjois - Meteoryty Pastel White (odsypki) Nie szukam ubrań, dodatków, pielęgnacji, książek. Legenda: na szaro - nie ma Zapraszam ![]()
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-03-08 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, Bourjois, Clarins, L'Oreal, Dolce&Gabbana, Yves Rocher, minerały
Twarz:
Zdj. 1 . Estee Lauder, Minute Makeup Creme Stick Foundation. Kolor 14 Goldstick: złoty. Świetny rozświetlacz/nabłyszczacz do policzków, powiek itd. Użyty kilka razy. Kod: BA78B. Nie muszę oddawać. Zdj. 2. i 3. 1. Puder wykańczający mineralny Joppa Original Finishing Silk Sheer - sample. Ubytek niezauważalny. 2. Puder wykańczający mineralny Finishing Dust EDM, spora odsypka w szklanym słoiczku. Oczy: Zdj. 4. Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow, paleta czterech cieni do powiek. Kolor 09 Sterling Rose: kremowy, różowy, szary i czarny. Ubytek minimalny. Dorzucę aplikator Inglota. Przy zawiasie wieczka odpadł kawałek plastiku i wieczko odpada przy otwieraniu, ale zamknięte się trzyma. Zdj. 5. Bourjois, Effet Lumiere, Eyeshadow Trio, paleta trzech cieni do powiek. Kolor Les Bleus: jasny błękit, niebieski i ciemny niebieski. Ubytek najjaśniejszego ok. 40%, pozostałe tylko maźnięte. Dorzucę aplikator Inglota. Kod: 7303. Zdj. 6. Sephora, Colorful Mono, cień do powiek. Kolor Strass nr 16: fioletowy ze srebrnymi, fioletowymi, zielonymi i niebieskimi drobinkami. Zużycie: 3%. Zdjęcie zrobione przez Iwcia74.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-04-01 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, Bourjois, Clarins, L'Oreal, Dolce&Gabbana, Yves Rocher, minerały
Pielęgnacja:
Zdj. 6. Yves Rocher, Sebo Specific, Ultra Mat Anti Shine Moisturizer, Day, krem do twarzy, 50 ml. Zużycie ok. 10%. Otwarty w styczniu 2010. Zużyć przed: 07.2010. Zdj. 7. Elmex, pasta do zębów. Próbka, 9,4 ml. Nieużywana. Perfumy: Zdj. 8. Próbka perfum Givenchy Ange ou Demon (1 ml) - nieużywana. Biżuteria: Zdj. 9. Wiszące kolczyki 'szyszki' (nie wiem, jak to się nazywa ![]() ![]() ![]() Zdj. 10. Cztery plastikowe bransoletki. Ich fakturę widać dokładnie na ostatnim zdjęciu. Trzy węższe (czerwona, jasnofioletowa i niebieska/turkusowa - zależy od światła) i jedna szersza (czerwona). Niewiele noszone, niezniszczone.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-03-19 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kotka to i ja bym chciała
![]() ![]()
![]() |
#7 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za krem YR?
---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Aha, dziękuję za informację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow, paleta czterech cieni do powiek. Kolor 09 Sterling Rose: kremowy, różowy, szary i czarny. Ubytek minimalny. Dorzucę aplikator Inglota. Elmex, pasta do zębów. Próbka, 9,4 ml. Nieużywana. ?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej
mam 2 cieni inglota, mam tez łososiowy cien sprint, minimalny ubytek za paletke revlona i puder joppa? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za rozswietlacz el, szmineczke clarinsa, cienie burzua albo revlona?
![]() |
#12 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
Zdj. 1. Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow, paleta czterech cieni do powiek. Kolor 09 Sterling Rose: kremowy, różowy, szary i czarny. Ubytek minimalny. Dorzucę aplikator Inglota. Zdj. 2. Bourjois, Effet Lumiere, Eyeshadow Trio, paleta trzech cieni do powiek. Kolor Les Bleus: jasny błękit, niebieski i ciemny niebieski. Ubytek najjaśniejszego ok. 40%, pozostałe tylko maźnięte. Dorzucę aplikator Inglota. Kod: 7303. I oczywiście kociaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może jednak ktoś coś znajdzie?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- oj, szkoda.. a nie masz jeszcze czegos fajnego pod ladą?bo z watku nic mi się nie przyda... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow Bourjois, Effet Lumiere, Eyeshadow Trio Puder wykańczający mineralny Joppa Original Finishing Silk Sheer u mnie rzecyz na 1 2 3 stronie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za krem YR?
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Hey
![]() Pisałaś u mnie w wątku. U Ciebie podobają mi się następujące rzeczy: Zdj. 1 . Estee Lauder, Minute Makeup Creme Stick Foundation. Kolor 14 Goldstick: złoty. Świetny rozświetlacz/nabłyszczacz do policzków, powiek itd. Użyty kilka razy. Kod: BA78B. Nie muszę oddawać. Zdj. 4. Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow, paleta czterech cieni do powiek. Kolor 09 Sterling Rose: kremowy, różowy, szary i czarny. Ubytek minimalny. Dorzucę aplikator Inglota. Przy zawiasie wieczka odpadł kawałek plastiku i wieczko odpada przy otwieraniu, ale zamknięte się trzyma. Za te dwie rzeczy mogę Ci oddać nawet cały mój wątek (poza dokładkami!). Tylko poprosiłabym Cię o daty ważności - zwłaszcza cieni<prosi>, bo niestety nie mam dostępu do tabeli kodów. Z góry pięknie dziękuję i myślę, że się dogadamy ![]() Odpisz proszę u mnie!
Lipcowy kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20647246 #post20647246 Behind blue eyes...... Edytowane przez OlkoLolka Czas edycji: 2010-04-12 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.