|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Estee Lauder, Bourjois, Clarins, L'Oreal, Dolce&Gabbana, Yves Rocher, minerałyZapraszam ![]() Witam w moim kolejnym, mam nadzieję, że już ostatnim, wątku wymiankowym ![]() Przesyłki nadaję zawsze jako list polecony priorytetowy. Proszę o to samo ![]() Chciałabym się wymienić za rzeczy z mojej wish listy, albo po prostu za coś, co wpadnie mi w oko ![]() Wish List: najpilniejsze: - róż Estee Lauder Tender Blush, kolor 102 Pink Kiss (będę za niego szukać także poza wątkiem) - tusz Max Factor 2000 Calorie - puder Anti Shine Kryolan (odsypki) - cielista szminka/błyszczyk mniej pilne: - cienie do powiek (prasowane, sypkie), najchętniej Inglot - róże Bourjois - Meteoryty Pastel White (odsypki) Nie szukam ubrań, dodatków, pielęgnacji, książek. Legenda: na szaro - nie ma Zapraszam ![]()
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-03-08 o 18:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, Bourjois, Clarins, L'Oreal, Dolce&Gabbana, Yves Rocher, minerały
Twarz:
Zdj. 1 . Estee Lauder, Minute Makeup Creme Stick Foundation. Kolor 14 Goldstick: złoty. Świetny rozświetlacz/nabłyszczacz do policzków, powiek itd. Użyty kilka razy. Kod: BA78B. Nie muszę oddawać. Zdj. 2. i 3. 1. Puder wykańczający mineralny Joppa Original Finishing Silk Sheer - sample. Ubytek niezauważalny. 2. Puder wykańczający mineralny Finishing Dust EDM, spora odsypka w szklanym słoiczku. Oczy: Zdj. 4. Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow, paleta czterech cieni do powiek. Kolor 09 Sterling Rose: kremowy, różowy, szary i czarny. Ubytek minimalny. Dorzucę aplikator Inglota. Przy zawiasie wieczka odpadł kawałek plastiku i wieczko odpada przy otwieraniu, ale zamknięte się trzyma. Zdj. 5. Bourjois, Effet Lumiere, Eyeshadow Trio, paleta trzech cieni do powiek. Kolor Les Bleus: jasny błękit, niebieski i ciemny niebieski. Ubytek najjaśniejszego ok. 40%, pozostałe tylko maźnięte. Dorzucę aplikator Inglota. Kod: 7303. Zdj. 6. Sephora, Colorful Mono, cień do powiek. Kolor Strass nr 16: fioletowy ze srebrnymi, fioletowymi, zielonymi i niebieskimi drobinkami. Zużycie: 3%. Zdjęcie zrobione przez Iwcia74.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-04-02 o 00:00 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, Bourjois, Clarins, L'Oreal, Dolce&Gabbana, Yves Rocher, minerały
Pielęgnacja:
Zdj. 6. Yves Rocher, Sebo Specific, Ultra Mat Anti Shine Moisturizer, Day, krem do twarzy, 50 ml. Zużycie ok. 10%. Otwarty w styczniu 2010. Zużyć przed: 07.2010. Zdj. 7. Elmex, pasta do zębów. Próbka, 9,4 ml. Nieużywana. Perfumy: Zdj. 8. Próbka perfum Givenchy Ange ou Demon (1 ml) - nieużywana. Biżuteria: Zdj. 9. Wiszące kolczyki 'szyszki' (nie wiem, jak to się nazywa ), oplecione srebrnymi (lub posrebrzanymi - nie jestem pewna) niteczkami, z fioletowymi kamyczkami. Nie są ciężkie, fajnie się je nosi. Na pierwszym zdjęciu widać, jak prezentują się na uchu (proszę mi wybaczyć brak makijażu ). Jedna szyszka troszkę nieregularna, ale nie wpływa to na urodę kolczyków Wyczyszczone, odkażone.Zdj. 10. Cztery plastikowe bransoletki. Ich fakturę widać dokładnie na ostatnim zdjęciu. Trzy węższe (czerwona, jasnofioletowa i niebieska/turkusowa - zależy od światła) i jedna szersza (czerwona). Niewiele noszone, niezniszczone.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-03-19 o 16:25 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Kotka to i ja bym chciała
Takie moje marzenie
|
|
#7 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za krem YR?
---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Aha, dziękuję za informację
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow, paleta czterech cieni do powiek. Kolor 09 Sterling Rose: kremowy, różowy, szary i czarny. Ubytek minimalny. Dorzucę aplikator Inglota. Elmex, pasta do zębów. Próbka, 9,4 ml. Nieużywana. ?
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
mam 2 cieni inglota, mam tez łososiowy cien sprint, minimalny ubytek za paletke revlona i puder joppa?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za rozswietlacz el, szmineczke clarinsa, cienie burzua albo revlona?
|
|
#12 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
Zdj. 1. Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow, paleta czterech cieni do powiek. Kolor 09 Sterling Rose: kremowy, różowy, szary i czarny. Ubytek minimalny. Dorzucę aplikator Inglota. Zdj. 2. Bourjois, Effet Lumiere, Eyeshadow Trio, paleta trzech cieni do powiek. Kolor Les Bleus: jasny błękit, niebieski i ciemny niebieski. Ubytek najjaśniejszego ok. 40%, pozostałe tylko maźnięte. Dorzucę aplikator Inglota. Kod: 7303. I oczywiście kociaka ![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Może jednak ktoś coś znajdzie?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
byłabym zainteresowana pudrem wykańczającym edm, ale tylko pełnowymiarowym opakowaniem ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- oj, szkoda.. a nie masz jeszcze czegos fajnego pod ladą?bo z watku nic mi się nie przyda... |
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za
Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow Bourjois, Effet Lumiere, Eyeshadow Trio Puder wykańczający mineralny Joppa Original Finishing Silk Sheer u mnie rzecyz na 1 2 3 stronie!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za krem YR?
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Hey
![]() Pisałaś u mnie w wątku. U Ciebie podobają mi się następujące rzeczy: Zdj. 1 . Estee Lauder, Minute Makeup Creme Stick Foundation. Kolor 14 Goldstick: złoty. Świetny rozświetlacz/nabłyszczacz do policzków, powiek itd. Użyty kilka razy. Kod: BA78B. Nie muszę oddawać. Zdj. 4. Revlon, ColorStay 12 Hour Eye Shadow, paleta czterech cieni do powiek. Kolor 09 Sterling Rose: kremowy, różowy, szary i czarny. Ubytek minimalny. Dorzucę aplikator Inglota. Przy zawiasie wieczka odpadł kawałek plastiku i wieczko odpada przy otwieraniu, ale zamknięte się trzyma. Za te dwie rzeczy mogę Ci oddać nawet cały mój wątek (poza dokładkami!). Tylko poprosiłabym Cię o daty ważności - zwłaszcza cieni<prosi>, bo niestety nie mam dostępu do tabeli kodów. Z góry pięknie dziękuję i myślę, że się dogadamy ![]() Odpisz proszę u mnie!
Lipcowy kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20647246 #post20647246 Behind blue eyes...... Edytowane przez OlkoLolka Czas edycji: 2010-04-12 o 15:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

), oplecione srebrnymi (lub posrebrzanymi - nie jestem pewna) niteczkami, z fioletowymi kamyczkami. Nie są ciężkie, fajnie się je nosi. Na pierwszym zdjęciu widać, jak prezentują się na uchu (proszę mi wybaczyć brak makijażu
). Jedna szyszka troszkę nieregularna, ale nie wpływa to na urodę kolczyków