Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne, cz. V :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-14, 20:20   #3798
smiechotka
Rozeznanie

Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. V :)

Cytat:
Napisane przez Wyluzuj Pokaż wiadomość
smiechotka też jesteś ładna
Powiedz mi coś, czego nie wiem
Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Fajny! boże aż mnie skręca od tych foteczek za jakimś wyjazdem
Mi się zawsze marzył ichniejszy Ritz.. ale powiedzmy sobie szczerze w tym roku mnie na niego nie stać
http://www.ritzcarlton.com/en/Proper...kh/Default.htm
Ja miałam Hiltona w sąsiedztwie, dokładnie naprzeciw, ale oni mieli gorszą rafę do nurkowania .
Kurczaki, rozmarzyłam się.. Aj.. . FACETA i DO EGIPTU!
Cytat:
Napisane przez mclilu Pokaż wiadomość
Kmee, Śmiechotka przez Was chce mi się beczeć!!!
Przed chwilą się cieszyłam, że zaraz wychodzę do orto a Wy mi tu z Egiptem wyjeżdżacie!!!
Też Cię ubóstwiamy, 'lofciamy' i w ogóle .
Cytat:
A co do mężczyzn to niby byłam z TŻ ale już w samolocie poznałam 2 samotnych przystojniaków i razem wylądowaliśmy w hotelu (więc zdarza się) - zabawy do białego rana - ach gdybym tylko była sama - może też się poszczęści i niekoniecznie z arabusami!

Ach i zapomniałam najważniejszego - jeden z nich miał aparat
A no. Ja mądra w krótkich gaciach władowałam się do samolotu i kiedy wszyscy szli w swetrach ja jedyna byłam przystosowana do warunków, to w drodze z samolotu na lotnisko z 6 mi się oświadczało . A mój bezczelny rodziciel oczywiście przez całe 3 tygodnie korzystał z okazji i usiłował wymienić mnie na osły i wielbłądy, bo panowie tam ponoć nie widzieli brunetki o niebieskich oczach .
Cytat:
Napisane przez Nattul Pokaż wiadomość
postaram się skrobnąć coś Wam w czwartek
Czekamy, czekamy
Cytat:

Jak obiecałam wklejam fotkę, prosze się nie przerażać!!!
Ale jak komuś chce się pogrzebać we wcześniejszych postach to widać ogromną różnicę w diastemie!

I oczywiście nie mogłam wziąść szarych gumasków bo orto uczepił się, że celuje w chłopaka i będzie mi zakładał teraz tylko niebieskie Dowcipniaś

A za zgubiony zameczek nic nie płaciłam
Dziś wymiana dolnego łuku, doklejony zagubiony zameczek i drugi (ten w torebce) i nowy łańcuszek wyglądający dość dziwacznie, no ale czego się nie robi.... - 40zł.
Kochana, ten śliwkowy fiolecik jest boski . A co do tego błękito-fioletu na dole, to muszę Cię zmartwić, bo tez go miałam, i nie byłam zadowolona .
Cytat:
Napisane przez guga003 Pokaż wiadomość
Śmiechotka jesteś moim guru Ty jesteś rocznik 89 czy 90?
Nie przesadzaj . Jestem styczniowa 90' .

Kalosza aparatkowa:
góra: 30.10.2008r.-21.10.2010r.
dół: 19.03.2009r.-7.07.2011r.
Koszt leczenia: 4 285zł.

Obsesja <3

smiechotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując