Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak sie zachowac??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-16, 13:05   #8
Cocoamore
Raczkowanie

Dot.: jak sie zachowac??

Cytat:
Napisane przez travis Pokaż wiadomość
"dziewczynki,mam problem. postaram sie jak najkrocej co by moda na sukces nie powstala
spotykam sie z chlopakiem 3 miesiace-wiem wiem nie za dlugo
jest wspaniala osoba,ma wady ale idealow nie ma,ja tez idealem nie jestem.
mamy po 22 lata.
wszytsko byloby pieknie i ladnie ale jest problem.
dla mnie te 3 miesiace byly cudowne,dla niego tez.bylismy razem na wycieczce za granica na 4 dni , bylo naprawde swietnie.
Z tym ze minely 3 miesiace i ja zaczynam sie angazowac. widac to. Nie, nie twierdze ze kocha, bo chyba nie kocham jeszcze. Ale zaczynam sie przywiazywac do tego chlopaka, On o tym wie , rozmawialismy o tym wsyztskim, o tym co oboje czujemy.
i to co uslyszalam popsulo mi humor
powiedzial ze swietnie sie ze mna czuje, ale z jego strony nie ma takiego zaangazowania jak z mojej, i jesli tak dalej bedzie boi sie ze ja sie w nim zakocham, a On we mnie nie i ze mnie zrani a tego nie chce. I ze mam szytsko przemyslec, czy w takim przypadku chce nadal sie spotykac...
a co ja na to?? mysle i mysle i nie wiem czy cos wymysle.
Zalezy mi to wiem ale nie wiem jak to rozegrac, co zrobic by bylo dobrze...:~( moze ktos pomoze,patrzac na to z boku"
Wygląda na to, że Ty zaczynasz się w nim zakochiwać, on najwidoczniej nie jest na tym samym etapie co Ty. Ale jak to z Wami jest? Jesteście parą? Czy tak się spotykacie jak znajomi, żeby zobaczyć, czy zaiskrzy?
Jeśli on Ci proponuje przyjaźń, to faktycznie sobie odpuść, żeby się nie ranić.
Jeśli jesteście parą i on powiedział, że dobrze mu z Tobą, ale jeszcze się zakochany nie czuje, to trochę przystopujcie ze spotkaniami. Wtedy tak jak napisałam - Ty go trochę w etapach w związku prześcigasz, a on może jeszcze potrzebuje trochę czasu. Spotykajcie się, ale nie bądź na każde jego zawołanie. To może niełatwe, ale czekaj aż on zaproponuje spotkanie, aż on napisze smsa czy w inny sposób się odezwie. Sama się nie narzucaj. Postaraj się zachowywać naturalnie, niech widzi, że się dobrze przy nim czujesz, ale nie deklaruj przed nim uczuć. Jeśli zaproponuje spotkanie, to się zgódź i zachowuj się jakby nigdy nic, a następnym razem, nawet jeśli nic innego nie masz w planach, to powiedz mu, że nie masz czasu, może kiedy indziej. Jeśli poczuje delikatne ochłodzenie kontaktów, to być może zacznie o Tobie myśleć i jeśli dojdzie do wniosku, że mu Ciebie brakuje, to będzie się starał. Jeśli nie - trudno, poznasz innego. Ale jeśli sobie odpowiadacie pod względem charakterów, sposobu bycia i podobacie się sobie, to warto dać sobie szansę Po 3 miesiącach to trudno, żeby już ktoś kogoś kochał, bo trzeba się poznać. A miłość nie przychodzi jak burza Powodzenia

https://www.siepomaga.pl/tomekcieciorko
https://www.siepomaga.pl/ratunekdlaadasia
http://rycerzeiksiezniczki.pl/kids/szymon/?lang=pl

Edytowane przez Cocoamore
Czas edycji: 2009-04-16 o 13:12
Cocoamore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując