Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-20, 17:48   #3963
lisey
Zadomowienie

GG do lisey
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez Salomea1 Pokaż wiadomość
Ja odkąd zaczełam używac maty, kładę tez młodą na kocyk. Kupiłam taki pled z Ikei i na niego w miejscu gdzie młoda ma bużke jakba brzuchu lezy kładę dużą flanelową pieluchę. Młoda na razie sie nie przewraca na brzuszek tylko na boki, ale potrafi sie przesuwac. No i kłade ją na podłodze, bo bezpieczniej.

Lisey - ja mam taką samą mate jak Ty i tylko czasami Marta się na niej bawi i zrywa motylki

Joanna - jeśli mogę spytac - A ty masz tylko gondolę bez spacerówki??
nam ta mata przydala sie na jakies 2 tygodnie niestety,starsznie waska jest i dobra dla dziecka,ktore lubi na pleckach lezec,mlody nie lubi.Motylki i kotka i tukana doczepiam do lozeczka,wozka itp,a mata zlozona lezy.

Cytat:
Napisane przez drama Pokaż wiadomość
Hej!
A ja wczoraj kupiłam sobie rolki i się uczyłam jeździć. Dziś poszłam na spacer i wzięłam rolki i jeździłam z wózkiem Fajna sprawa. Urozmaicenie spacerków i przy okazji troszkę się poruszam
ja cie,no podziwiam,bo ja rolki to wieki temu mialam na nogach,a i chyba bym sie bala z wozkiem smigac na rolkach,dosc nierowne mam w miescie chodniki itp

Cytat:
Napisane przez edyta0131 Pokaż wiadomość
I jak mały po tej kaszce? Ja wczoraj Laurce tez dałam pierwszy raz kaszki przed snem. O 1 w nocy zbudziła się z takim płaczem, że aż się przestraszyłam Bolał ją ewidentnie brzuszek, bo przy puszczaniu baczków bardzo cierpiała I teraz nie wiem czy to od tej kaszki, czy od czegoś innego

Dziś byłysmy na szczepieniu, następna po roku Mała była bardzo dzielna i tylko przez chwilkę popłakała, ale to chyba bardzioej dlatego, że była mocno spiąca Potem spacerek, a jak wróciłyśmy do domku, to jeszcze sobie spała na słoneczku-i tak jej się kimało przez 5 godzin

Chyba i ja muszę kupic ten vanish. Mam kilka spiochów z plamami, głównie po antybiotyku, który barwił na różowo Ja zawsze uważam na ciuszki, ale tż to juz nie

Jo@n@ ja nie pomogę narazie w tym temacie Teraz zaczynam się rozglądać za krzesełkiem do karmienia i łóżeczkiem turystycznym, bo muszę kupic do teściów. Faktycznie jest tak samo jak z wyborem wózka

Drama normalnie zazdroszczę Ci tych rolek!!!!! Sto lat temu miałam je na nogach i bardzo mi ich brakuje A teraz by się przydały, aby zgubić dodatkowe kg

o wspolczuje tych przygod z brzuszkiem,ja z kolei kaszke daje rano,po ml;eczku tak kolo 9tej,potem okolo 13 mleczko i jakis obiadek sloiczkowy a potem o 117 mleczko kolejne i deserek i zauwazylam ze tak jest najlepiej i mlody tak lubi i brzuszek go nie boli w nocy,generalnie kaszki niby lekkie ale slyszalam opinie zeby tylko te nocne podawac dziecku przed snem,ale jak mowie tak slyszalam.Ja tam robie po swojemu a i kaszke mlody dostaje w miseczce i lyzka karmie zeby wiedzial ze z butli to soczki i mleczko tylko i tak jest ok
buziaki dla Laury ze byla dzielna

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora