2009-04-21, 05:40
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
Napisane przez Samoa
Tż dostał znowu ofertę pracy...tyle, że do wawy, wysokie odpowiedzialne stanowisko i zarabiałby dwa razy więcej niż w tej chwili...i znów mamy dylemat. Ale chyba im odmówi.
|
A jak daleko masz do Wa-wy?
Dziewczyny dobrze prawią, że należy się zastanowić chociaż ja bym się nie zdecydowała na rozłąkę, bo żyłam przez rok w związku weekendowym i pamiętam, że było źle. A teraz z moim PM mieszkamy razem od 1,5 roku, więc sama bym tutaj zwariowała. Ale normalnym ludziom, którzy nie są chorobliwie uzależnieni od faceta coś takiego powinno się udać 
Cytat:
Napisane przez lain
zabieram  on jest jedyna osoba ktora szczerze i obiektywnie powie mi co mysli  z reszta nie puscilabym go samego kupic garnitur (a juz na pewno nie z jego mama  ), wiec dla sprawiedliwosci on pojdzie ze mna kupowac suknie 
|
Mój miał nadzieję, że go ominie, ale jak powiedziałam, że chcę żeby był to obiecał, że pójdzie. Tylko potem koleżance udało się mnie przekonać, że fajnie jak będzie w dniu ślubu zaskoczony (nie to, żebyśmy wierzyły w przesądy ) Zabiorę przyjaciela, który uwielbia zakupy, on będzie jeszcze bardziej obiektywny a mój ukochany nie będzie się musiał męczyć 
a garnitur oczywiście pójdziemy kupić razem
Czas edycji: 2009-04-21 o 05:43
|
|
|