|
Zadomowienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Dior, Kanebo, Lancome, Avene i inne. Nowe i prawie nowe.
1. Podkład Kanebo Liquid Finish kolor 205 Topaz Bronze. Kolor raczej do średniej lub lekko opalonej cery, dla mnie niestety w dziennym świetle okazał się za ciemny. Poziom podkładu sięga pod sam napis Liquid Finish, na 90% mam do niego kartonik.
2. Cienie Dior 5 Colours 270 Myriad. Limitowanka bodajże lato 2007, odcienie niebieskiego, jeden lekko wpadający w fiolet i biel. Jest przecudna i napewno będę wybredna przy wymianie, choć tak rzadko używam błękitów, że nie wykorzystałabym jej do śmierci. Zużycie jest minimalne, widoczne na zdjęciu, posiadam welurowy woreczek i na 90% kartonik. Lecą do Layli
3. Róż Lancome Blush Subtil w kolorze Rose Boise 03. Na policzkach delikatniejszy niż na zdjęciu. Użyty 4-5 razy, ubytek minimalny, ale kasetka na ryski szczególnie na spodzie od noszenia w torebce. Leci do Olciwalczak
4. Lancome Juicy Tubes z najnowszej serii By nature. Mocno pachnący, chłodny róż, znacznie mniej intensywny niż w tubce bez drobinek. Użyty może 3 razy, pełnowymiarowy, ubytku nie widać.
5. Loreal Glam Shine Natural Glow kolor 408 Juicy Bronze, bez drobinek, używany, ubytek nie większy niż 15%
6. Avene Cleanance podwójna kredka korygująca, tylko testowana, nie temperowana, praktycznie jak nowa. Leci do Yoony.
7. Maybelline Eyeliner-matic Emerald, wykręcana kredka do oczu w kolorze intensywnej ciemniej zieleni, raz przetestowana na dłoni.
8. Eveline serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające, nowe. Leci do Naanah
9. Perfumowany żel pod prysznic Isabella Rossellini Storia, nowy.
10. Perfumowany żel pod prysznic Isabella Rossellini Darling, nowy.
11. Bielenda Powitanie z Afryką, Błoto do włosów, zużyte max 10%
12. Clarins Par Amour Toujours, miniatura EdT 4,5 ml, raz powąchana Leci do Nanaah
13. Lolita Lempicka L, pierwotna pojemność 30 ml, pozostała ilość widoczna na zdjęciu, z kartonikiem. Leci do Czekoladki83
Dokładam 
14. L'oreal Professional odżywka w sprayu Hydra Repair dokładnie ta: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22033
ubytek 1/4. Do moich włosów niestety nieodpowiednia, dla cienkich i delikatnych będzie idealna, bo nie obciąża. Leci do Nanaah
W zamian poszukuje konkretnych rzeczy, niestety wielu kosmetyków przez histeryczność mojej skóry nie mogę uzywać, dlatego mogę być dość wybredna 
Lista poszukiwanych
-cała seria Emolium
-prawie wszystko A-dermy
-seria Toleirane LRP
-żel oraz krem Effaclar K LRP
-LRP Redermic, Active C (wersje bez filtrów)
-kremy z filtrem SPF40 oraz 50+ Avene
-profesjonalny szampon i odżywka do włosów farbowanych / zniszczonych
-jasny podkład szczególnie Toleriane i Unifiance LRP i puder sypki lub w kamieniu (górna półka, lub L'oreal)
-tusz do rzęs średnia lub wyższa półka, ale tylko nowy
-z perfum przyjmę chętnie Ogródki Hermesa oraz Angel, nawet niewielkie ilości
Nie interesują mnie: ubrania, dodatki, pseudo biżuteria, próbki w saszetkach (te w tubkach mogą być ) Avon oraz niska półka. Wyjątek zrobie dla fioletowej torby, najlepiej zamszowej
Edytowane przez taiwa
Czas edycji: 2009-04-30 o 12:40
|