2009-04-23, 07:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
Cytat:
Napisane przez *Insane
Dziękuję Wam wszystkim kochane za ciepłe słowa... 
Ja wiem, że niewiele można zrobić, ale trzeba będzie kombinować...
Mam nadzieję, że jutro uda mi się porozmawiać z TŻtem (wolne ma).
Dla mnie to bardzo dużo, że chociaż mogę z Wami porozmawiać, popisać, niekoniecznie o tym złym 
|
kciukam za rozmowe!
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
Cześć Zazdrośnice!
Nie wiem czy to dobry moment na ujawnienie się i dołączenie, ale od dawna juz mam na to ochotę.
Wątek podczytuje juz od połowy II części, także dosyć długo.
Dlatego mam wrażenie że znam Was wszytkie naprawdę dobrze. Przezywałam z Wami wszytkie rozterki i radości - tyle że po cichu, z daleka. Ogólnie taki typ człowieka ze mnie, że wolę słuchać niż gadać. Tyle, że tu jest naprawdę tak pozytywna atmosfera, że chcę się stac częścią tego wszytkiego.
Więc teraz może kilka słów o mnie, żebyście tez mogły mnie poznać.
Ja mam 21 lat (tzn. kończę w czerwcu), TŻ 25. Studiuję ( na II roku), Tż po studiach zaczał pracę (czyli jakies pół roku temu.
Jesteśmy ze sobą prawie 4 lata (stuknie nam w czerwcu), a znamy sie z 5 lat.
O ślubie rozmawiamy, ale ze strony Tż to gadanie bez żadnych konkretów - w dalekiej przyszłości. Argumenty jakie podaje - to nie mamy narazie gdzie mieszkać, i nie byłoby nas stać na utrzymanie narzie. Oczywiście ja to wszytko rozumiem i zgadzam się z tym ,ale....
Po prostu potrzebuję już pewnej deklaracji, pewności tego, że chce być ze mną na zawsze, że jest mnie pewny....
To tyle pokrótce... Pozwolicie że będę "czekać" tu razem z Wami?
|
hej pewnie czekaj sobie czekaj jakoś tutaj czas milej mija 
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka
byliśmy z TŻ'tem na wycieczce nad jeziorkiem 
|
już nowym autkiem? ale wam fajowo oo ja czekam na moje góry z całje siły. tylko nie wiadomo czy uda im sie złożyć auto w całość mam nadzieje ze tak bo szkoda nam kasy na ciapongi. i tyle czasu to zajmuje...
Cytat:
Napisane przez Hawwa87
I ja melduję się w kolejnej części  Oby była bardziej owocna niż poprzednie.
Sanrioo, gdzieś tam wyżej pytałaś, czy ktoś inny może złożyć Twoje dokumenty na studia. Wprawdzie nie wiem, jak jest na UŚ, ale w Toruniu jest taka możliwość, jeśli osoba składająca papiery w czyimś imieniu ma jakieś notarialne upoważnienie. Najlepiej byłoby, jakbyś się dowiedziała tego na samym UŚ, na pewno mają jakiegoś maila i myślę, że tą drogą dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie
Serdecznie witam nowe zazdrośnice
Ja znów miałam zaległości, przed kołem mnie nie było i wczoraj po kole też, musiałam odespać noc  A przy okazji się pochwalę, że koło zakończone sukcesem - dostałam 4+, a piątek nie było  nie byłabym sobą, jakbym nie zrobiła błędu w najłatwiejszym zadaniu  Tyle chwalenia się, a teraz już życzę dobrej nocy.
I przy okazji miłego dnia tym, które mojego posta przeczytają już rano 
|
gratuluje wyniku 
no właśnie napisałam im maila ale dziś jeszcze tam zadzwonie żeby zobaczyć co i jak. mam nadzieje ze wystarczy zwykłe upoważnienie.
ja wstałam niedawno obudziło mnie oczywiście gadanie ale trudno. dziś chyba bede się uczyć (czytaj siedzieć na wizażu ) pogoda nam sie zepsula nie ma slonca ale może zobacze sie z TŻ ma wolne
|
|
|