Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-03, 20:44   #2007
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
będę weekendową narzeczoną przez najbliższe 6 tygodni, więc piąteczka
nawiązując do pandemii - możesz kupić większe talerzyki ale za to mniej
Wiem, że raczej powinno sie byc na pogrzebie dziadka tż, ale siła wyższa, z reszta to nic przyjemnego.
ja to żeby nie odczuwać tak tęsknoty za tżtem w tygodniu to siedzę z wami tu jak jakiś uzależniony od wizażu człowiek no ale same zobaczysz ze jak się nie ma tżta pod ręką to się nie ma co robić w codzienne wieczory.. no to będziemy we dwie juz tu siedziec
talerzyków kupię 6 malutkich narazie- mam nadzieje że sprzedają malutkie oddzielnie a nie z filiżankami- bo nie chcę filiżanek jak mam kubki... a jak nie bedzie malutkich to biorę takie średnie chyba i będę na nich jeść kanapki i popijać herbate z kubków
a co do pogrzebu to nic na to nie poradzę że tak sie stało jak sie stało... rodzice tżta i tż rozumieją że nie dam rady przyjechać na pogrzeb przez tą głupia uczelnię.. ale szwagier i szwagierka będą mieli wesele jeszcze w żałobie chyba więc moja skromna nieobecność nie będzie żadnym grzechem... matko mam nadzieję ze już sie skonczą te pogrzeby i nikt nie będzie miał żałoby za rok w sierpniu...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a u mnie nadal patologia i zastanawiam się czy nie przenieść ślub na 2011 jak czytam Tancerkę to mi się ryczeć chce bo jej rodzice nie dość, że wesele opłacą to jeszcze dom wyposażą, a ja mogę tylko na moich rodziców liczyć... a nigdy w życiu się nie zgodzę by tylko oni za wesele płacili-niby już było ok, ale znów do doopy

raczej nie ma szans na to, że z TZ sami zdążymy nazbierać 20.000
Kasia ale przecież rodzice tżta postanowili wam dać tą kasę i sama mówiłaś że tż jak juz wie i jest pewny tego to się zaangażował w przygotowania itd... to rodzice zmienili zdanie czy coś się stało?? oczywiście nie pisz jak nie chcesz ale chociaż ogólny zarys jakbyśmy znały czy to tylko widzimisię rodziców tżta czy poważne kłopoty to byśmy mogły coś wymyślać...
to ja już nie będę nic pisała o rodzicach żebyś już nie płakała...
a w ogóle to tesciowa się dowiedziała przypadkiem że bank w którym miała odłożone pieniądze na dwa wesela zamknęli 3 miesiące temu- znaczy się oddział chyba... to nie mają oni obowiązku poinformowac o tym klientów??????? dziwne...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora