|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
hej Samciu
![]() no to super ze bylo fajowo to teraz zarzuc nas gora fotek
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się tak żywię na codzień i nicco tam, opowiadaj
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż tz rozdał wszystkim w pracy to w sumie co mi tam![]() można, bo ja normalnie nie wpieprzam na sniadanie bagietki a później nie lecę do jakigoś Quick'a na hamburgera z frytkami i colą, nie piję coli i soków tylko wodę, jem warzywka i nie bardzo ostatnio jadłam chleb. Rodzice sie z nas smiali, że mysleli, ze wrócimy 5 kg chudsi a tu na odwrót ![]() W sumie nic tam, na fotkach jest dużo. FAjnie było Teraz czekam na Egipt lain a jak tam maraton?Kasia a z Ciebie z tak "z twarzy"(wiesz jakiego słowa chętnie bym uzyła ) żadna matka polka
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwaga zgaduje słowo- "ryja" dawaj foty na pw i już ![]() wypada dzisiaj dzwonić do orkiestry haha
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-03 o 15:30 |
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
a dobrze
kolejny medal dolaczyl do kolekcji (medal za ukonczenie na stronie wczesniej (jak masz po 50 postow na stronie, bo ja mam tak ustawione) mozesz sobie moje kocie potomstwo zobaczyc ![]() ja wlasnie robie generalne pranie ciuszkow ktore mam zamiar zabrac. nie jest tego duzo ![]() Samoa dawaj namiar na Picasse ![]() dzisiaj rano przylecieliscie? a jutro moze Lusmarija wrzuci jakies foty z Krk ![]() ale ja lubie ogladac czyjes zdjecia hehehe i filmy ![]() do Idżiptu bierzemy kamere, wiec moze wrzuce male co nieco
|
|
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
Mam juz dosc nauki. Juz pam po dziurki w nosie ten niemiecki
Porzka. Zrobilam sobie przerwe paro minutowa. i zaraz wracam dalej. ehhSamciu no to superowo ze było fajowo
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny wróciłam z weekendu ale średnio był wesoły bo dziadek tżta zmarł...
![]() w dodatku jutro mam kolokwium i się muszę uczyć więc nie mogę dzisiaj z wami siedziec... ale pojadlam sobie kiełbasek z grilla, potuliłam się z tżtem i fajnie było ![]() do tego ustaliliśmy sobie z nudów jadłospis na wesele więc już za rok będzie z głowy- mama i teściowa zaakceptowały nasz gust więc jest dobrze ![]() ![]() dużo też gadaliśmy i ustalaliśmy rzeczy jeśli chodzi o mieszkanko i policzyliśmy mniej więcej ile będzie kosztowało wyposażenie go w sprzęty AGD i mebelki i z tego co rodzice gadali to wszystko oni nam kupią a nasza kasa ma zostać nasza i nieruszona i niech czeka na budowę domku na jego miejscu kiedyś stanie nasz domek![]() zaraz przeczytam co tam na gmailu naskrobałyście moje drogie ![]() i niestety muszę znikać do nauki- a w taką pogodę to tylko się pochlastać przy książkach idzie ![]() w dodatku tak tęsknię za tżtem że już mi sił brakuje z tej tęsknoty i czekania na ślub... mam ochotę zasnąć i obudzić się za pół roku ![]() miłej niedzieli
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
ale się przejadłam
|
#1989 |
|
Adwokat diabła
|
hello!
widzę że ostro piszecie i piszecie )ja jak zawsze spędziłam dzień na kocyku w parku.. hihi można się polenić nie? )
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
helllllooo
![]() wrócilam i ja już z majowki ale znowu dlugo na wizażu nie zabawie ![]() od jutra znowu do pracy a termin oddania magisterki zbliza sie coraz bardziej wiec mam niezly zapierdziel, a jeszcze już 13 maja mam pierwszy egzamin więc niezaciekawie ![]() ale..... za 20 dni będzie już Tż a za 5 miesięcy będę już mieszkala z Tż |
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() łączę się gorąco w bólu z uczącymi się PM.. mnie to też zaraz czeka a ociagam sie jak mogę
|
|
|
|
#1992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajne kotki TAki małe sa przekochane, zawsze jak jeździłam z rodzicami na jakies wczasy jak byłam mała to byy gdzieś takie kociaki i robilismy im zabawki z nitki i sie z nimi bawiliśmy![]() Dzis rano przylecieliśmy. A kiedy wracacie? bo nie wiem na kiedy sie nastawiac na fotki ![]() Ja tez lubię oglądać a teraz to sie strasznie podniecam robieniem zdjęć, bo ta lustrzanka daje takie mozliwości, że żałuje, że tak późno ją kupiliśmy. Cytat:
Cytat:
Z tą Waszą Skandynawią ten domek jest bardzo realna inwestycją, fajnie
|
||||
|
|
|
#1993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapasy, polowania, stroszenie ogonkow i te sprawy a jak podrosly to zaczely interesowac je inne zabawki np. wstazki. teraz wlasnie Beniu ma ulubiona zabawke - czerwona wstazke. wszystkie pseudomyszy tego swiata moga sie schowac przy takiej wypasionej zabawce ![]() Cytat:
to nastawiaj sie na srode popoludniu ![]() my co prawda lustrzanki nie mamy, ale w moim przypadku bylaby to strata kasy, bo ja jestem fotografem, ktory jest w stanie przy robieniu zdjec podjac 2 typy wysilku - zmienic dostepny w aparacie tryb i nacisnac przycisk robienia zdjecia ![]() do tej pory nie umiem ustawiac bardziej zaawansowanych rzeczy w naszym aparacie. TZ mi ustawia fotografow z nas raczej nie bedzie
|
||
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi to sie odechciało forsy oszczędzać do skarbonki. na obrączki 600zł mam i w tym miesiącu mam imieniny a więc na bank jakaś kasa wpadnie od rodzinki... wesele opłacą nam rodzice i się złoszczą jak sie im tylko wspomina coś ze sami chcemy... mieszkanie to samo- rodzice mają jakąś alergię na nasze słowa kiedy tylko mówimy że sami chcemy za coś zapłacić bo tak głupio żeby oni nam wszystko dawali ale jak grochem o ścianę... ale doszłam do wniosku że nie ma co sie przed tym brinic.. jak to kiedyś Samoa fajnie napisała- rodzice nie będą tapetować pokoju pieniędzmi więc w sumie rozumiem skąd takie podejscie.. a naszą forsę mamy sobie trzymać póki co. no więc skarbonkę mogę gromadzic co najwyżej na kosmetyczkę przed weselem itp więc nie opłaca mi sie teraz oszczędzać jak dzika tylko należy mi się coś od życia i w związku z tym jutro idę sobie kupić tusz do rzęs a w przyszłym tygodniu idę do Home$You i do moich kubków dokupię sobie talerzyki tżtowi się bardzo kubki podobały i czerwony będzie jego jak to stwierdził hehehe a nie chciał kubków bo niby szklanki woliale mi nauka nie idzie o losie... Samoa fajnie że wróciłaś kurde jak ja bym sobie gdzies pojechała to masakra!!! ale za 2 tygodnie tżta obrona, potem u mnie sesja i muszę do wakacji czekac buuuuuuuuuu
|
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My sie cały czas uczymy tej lustrzanki, bo to nie jest takie proste to ustawianie wszystkiego, także małymi kroczkami do przodu, ale cieszy nas to także w naszym przypadku to dobra inwestycja ![]() JAk mielismy kompakta zwykłego to ja cały czas na auto leciałam pach pach i zdjęcia gotowe ![]() Cytat:
Ja musze na jutro projekt mojej mgr napisac, ale mi sie nie chce![]() NIe żałuj sobie niczego, zwłaszcza, że światu grozi pandemia ![]() a mój tz jutro wyjeżdża do Wawy i wraca do Krk w dzień, kiedy zostanie nam równy rok do ślubu Jakoś do mnie nie dociera, że od jutra do piątku sie nie widzimy, zwłaszcza po ostatnim 24/7
|
||
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że juz ma całą listę prac zarobkowych.. ale w sumie lepsze to niż miałby siedziec na tyłku i nic nie robić![]() co do tego z pandemią to święta racja- wezmę jeszcze te wieksze talerzyki oprócz małych deserówek razem 12 sztuk... zapłaę pewnie ze 120zł ale będę w 7 niebie ![]() a co do rozstania z tżtem aż do piątku to witaj w klubie... ja to jak wracam tu do lublina po weekendzie z tżtem to mam depresję i mi się płakać chce prawie... ale co zrobic... jutro jest pogrzeb tżta dziadka a ja dokładnie o tej samej godzinie mam kolokwium i nie dam rady się rozdwoić a na kolokwium jak się nie przyjdzie to kobieta wojnę robi- mojemu koledze zagroziła że będzie miał wrzesień więc ja wolę siedzieć cicho i już trudno pojadę na cmentarz w weekend...
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawiązując do pandemii - możesz kupić większe talerzyki ale za to mniej ![]() Wiem, że raczej powinno sie byc na pogrzebie dziadka tż, ale siła wyższa, z reszta to nic przyjemnego. |
|
|
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
we wtorek ustny a w czwartek pisemny.... I zakuwam ale już ciężko wchodzi oj cieżko...
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie nadal patologia i zastanawiam się czy nie przenieść ślub na 2011
jak czytam Tancerkę to mi się ryczeć chce bo jej rodzice nie dość, że wesele opłacą to jeszcze dom wyposażą, a ja mogę tylko na moich rodziców liczyć... a nigdy w życiu się nie zgodzę by tylko oni za wesele płacili-niby już było ok, ale znów do doopyraczej nie ma szans na to, że z TZ sami zdążymy nazbierać 20.000
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-03 o 19:43 |
|
|
|
#2000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ślub wyjdzie was 40 tys? Bo jeśli 20 to przecież rodzice mogą wam dać "twoją" połowę a o resztę Wy się zatroszczycie. 10 tyś dacie radę(?) to "tylko" po 500zł na miesiąc na łebka. Jak wam rodzice TŻa robią taką łaskę to się zprężycie i będzie po waszemu? Ale fakt że o to musicie już teraz myśleć bo później z nieba kasy nie weźmiecie.. |
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natj nie będzie tak, że jedni rodzicę płącą a drudzy przyjdą jak goście...w sumie 20.000 nas to wyniesie już łącznie z moją suknią, którą będę wypożyczać...albo kupię od kogoś
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-03 o 20:03 |
|
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w takiej sytuacji pewnie bym "podziękowała" teściom za łaskę i pomogła Tż zorganiozowac kasę i wzieła slub wtedy co planujemy, no ale to ja
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się postaram odkładać choćby to co teraz zarobimy
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello girls
![]() Witam po weekendzie. Szkoda, że już się skończył ![]() Cytat:
Tylko pozazdrościć ![]() U mnie też póki co średnio. Czekają nas dwa sądne tygodnie. Na razie nie mogę nic zdradzić Pracy jak na razie też nie mam załatwionej Dziwne, żeby żadna szkoła nie potrzebowała anglisty ![]() Samoa, witaj po przerwie ![]() lain, fajne te kociaczki, takie milusie Wczoraj u znajomych bawiłam się z takim milusim i malusim szczeniaczkiem. Normalnie miodzio ![]() Kaśka, dacie radę! Nie tylko Wy nie dostaniecie kasy od rodziców. Dobrze, że chociaż Twoi chcą Wam pomóc Ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli jego rodzice nic nie dadzą to ja od moich nie wezmę ani 1zł...
|
#2007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() talerzyków kupię 6 malutkich narazie- mam nadzieje że sprzedają malutkie oddzielnie a nie z filiżankami- bo nie chcę filiżanek jak mam kubki... a jak nie bedzie malutkich to biorę takie średnie chyba i będę na nich jeść kanapki i popijać herbate z kubków ![]() a co do pogrzebu to nic na to nie poradzę że tak sie stało jak sie stało... rodzice tżta i tż rozumieją że nie dam rady przyjechać na pogrzeb przez tą głupia uczelnię.. ale szwagier i szwagierka będą mieli wesele jeszcze w żałobie chyba więc moja skromna nieobecność nie będzie żadnym grzechem... matko mam nadzieję ze już sie skonczą te pogrzeby i nikt nie będzie miał żałoby za rok w sierpniu... Cytat:
to ja już nie będę nic pisała o rodzicach żebyś już nie płakała... a w ogóle to tesciowa się dowiedziała przypadkiem że bank w którym miała odłożone pieniądze na dwa wesela zamknęli 3 miesiące temu- znaczy się oddział chyba... to nie mają oni obowiązku poinformowac o tym klientów??????? dziwne...
|
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
JEju wiem co kochana przeżywasz. U nas jest tak samo. Sami na wesle musimy sobie nazbierac. Ale miesiecznie odkladajcie jakies pieniazki nie kupujcie nie potzrebnych rzeczy. Ja mialam juz czesc kasy odlozonej to musialam ja wydac i znowu zaczynam od zera a na stazu zarabiam 600 zł. Tz naszczescie jedzie do Uk i powiedzial ze mi dołoży no i kilka tysiecy pewnie rodzice mi dołoża. Jakies 3-5... A reszcze z pieniedzy weselnych najwyrzej zaplacimy....
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia nie napiszę Ci bo ja sama nie wiem o co w tym wszystkim chodzi
![]() póki co staram się nie stresować-zobaczymy co będzie po spotkaniu rodziców....
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddzial to oddzial. kasa nie lezy w oddziale tylko ogolnie w banku rownie dobrze te pieniadze mozna wyplacic i wszystko zalatwic w kazdym innym oddziale ![]() Kasia nie zazdroszcze tesciow jak sa tacy niezdecydowani z takimi ludzmi niestety niewiele da sie zalatwic, a stresu pewno dostarcza ci do samego slubu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

to teraz zarzuc nas gora fotek 

Chociaż tz rozdał wszystkim w pracy to w sumie co mi tam

Porzka. Zrobilam sobie przerwe paro minutowa. i zaraz wracam dalej. ehh