2009-05-03, 21:25
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
Napisane przez jozia
Cześć dziewczynki 
Wczoraj miał być super udany dzionek a na działce gościu we mnie wjechał:/ Samochód naszczęście mało uszkodzony bo zdążyłam troche odbić ale to wszytsko diząło sie w ułmku sekundy. Tata oczywiście wściekły na mnie ale po tem było dobrze przeprosił bo wie ze nie moja wina.
|
No współczuję...Jak mnie to wkurza, że jak człowiek jeździ ostrożnie bo nie chce mieć wypadku to jakiś inny kierowca w ciebie walnie.Też tak mieliśmy z TŻ-em, ale to jeszcze nic.Pół roku temu TŻ wracał od mechanika z naprawionym samochodem(była straszna ulewa i wiało bardzo mocno)no i w ułamkach sekundy drzewo które rosło przy ulicy spadło mu na maske i dach od strony właśnie kierowcy.Całe szczęście TŻ wyszedł z tego cało,ale samochód wyglądał masakrycznie.Cała naprawa wyniosła nas kupę kasy, bo ubezpieczenie nie obejmowało takich wypadków itp.Na szczęście TŻ nie ma urazu do samochodu.Myślę, że nie powinnaś się zrażać do jazdy wkońcu nie była to Twoja wina...
Cytat:
Napisane przez kaska87
uwaga! dzisiaj trzymałam na rękach dzieciątko, które ma miesiąc  jakie to malutkie 
|
No ja miałam okazję trzymać 2 dniowego dzieciaczka...fajne takie było, ale ja nie przepadam za dziećmi TŻ już by chciał ale ja jeszcze za młoda jestem Świat chcę zwiedzić a nie dzieci bawić...
Cytat:
Napisane przez szana
cześć Słońca
coś się pogoda u mnie psuje,ciekawe czy lunie czy zaświeci słonko znowu  w sumie to i tak mi jedno bo chora nadal jestem
Kasiu ta suknia co wkleiłaś ładna ale te "rękawy" mi się nie podobają,ja bym ją pozmieniała wg siebie 
pozatym to macie racje-takie maleństwa są cudne!
oglądałam ostatnio na bodajże travel and livning program jak pany młode wybierały suknie w salonie,matko ile się tego namierzyły a najlepsze było to ,że te suknie które mi się na nich podobały one odrzucały a brały jakieś workowate,które wg mnie nie pasowały do nich, heh mam jakiś "spaczony" gust? 
|
No śliczna sukienka Ja czasem przeglądam gazety angielskie i tam panny mają tak okropne suknie że szkoda gadać.
Cytat:
Napisane przez kaska87
a u mnie nadal patologia i zastanawiam się czy nie przenieść ślub na 2011  jak czytam Tancerkę to mi się ryczeć chce bo jej rodzice nie dość, że wesele opłacą to jeszcze dom wyposażą, a ja mogę tylko na moich rodziców liczyć...  a nigdy w życiu się nie zgodzę by tylko oni za wesele płacili-niby już było ok, ale znów do doopy
raczej nie ma szans na to, że z TZ sami zdążymy nazbierać 20.000 
|
No ja też nie mam łatwo, bo z TŻ-em musimy sami za całe wesele zapłacić...Ty masz dobrze, ze chociaż na swoich rodziców możesz liczyć.Ja od moich nawet bym nie śmiała zapytać o pomoc pieniężną na wesele.TŻ-a rodzice raczej nie bardzo za mną przepadają więc na nich też nie liczę.
|
|