2009-05-04, 19:24
|
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 93% pozyt.
|
wiosenne ciuszki:) zapraszam!
NIEAKTUALNY!!!!
ZAPRASZAM
PROSZĘ NIE WKLEJAĆ LINKÓW!!!
zasady:
1. jeżeli ktoś ma mniej przekupek, to wysyła pierwszy i tego samego dnia wysyła zdjęcie potwierdzenia wysłania na e-maila i osoba z większą ilością przekupek również wysyła w ten dzień
2. ciuszki wysyłam wyprane
3. nie prasuję ciuszków bo i tak pogniotą się w czasie przesyłki
4. jeżeli ktoś ma 0 przekupek to niech wyśle pierwszy (różni ludzie się zdarzają)
Wymieniam się za rzeczy z mojej wish, chyba, że naprawdę coś mi wpadnie w oko
Moja wish:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post12592330
DUŻA DOKŁADKA STR 3 !!! MIN> SPODNIE RYBACZKI BLUZECZKI SPÓDNICZKI
DOKŁADKA NA 4 STR buty(czółenka baleriny) ,spodnie
1. Żakiet pomarańczowy, kupiony w zwykłym sklepie, na zdjęciu kolor wyszedł trochę bledszy. Rozmiar S, praktycznie nie używany. Stan: idelany
2. Tuniczka Green Point. Przepięknie wygląda z topem pod spodem, użyty może z 3 razy, jest prześliczna, jednak ja jestem za niska do tego typu tuniczek. Rozmiar 36 jednak wychodzi ciut większa.
Stan: idealny
3.śliczna bluzeczka błękitna New Yorker z marszczonymi rękawkami, przy których są ozdobne guziczki, stan bdb. Rozmiar S.
Stan: idealny WYMIENIONA
4. bluzeczka w kwiatki Orsay S stan bardzo dobry, za coś fajnego! Stan: bdb
DOKŁADKA!
1. Kolczyki w kolorze srebra- zbudowane z "sopelek" coś ala kształt kości słoniowej, delikatne i bardzo efektowne mnie się już znudziły
2. kolczyki błękitne hologramowe - zwisające serducha
3.kolczyki zielone koła w białe kropki
4.bransoletka różowa - znudziła mi sie;p
5.bransoletka zielona- kulki
6.Bluzka wizytowa Orsay, prawie nie używana, zwiewna, ładnie się układa Rozmiar S.
Stan: bdb+
7. Żółty krótki rękaw Butik, ściągana lekko na dole i marszczona przy dekolcie. Stan bardzo dobry, ubrana kilka razy. Rozmiar S jednak tak jak różowa bluzka wychodzi S/M.
Stan: idealny
8. Śliczna spódniczka! Rozmiar S, plisowana, z tyłu ma wyszyty malutki kwiatuszek w kolorze zbliżonym do spódniczki. ZA INNĄ SPÓDNICZKE
Stan: ideal
9.Sweter na guziczki, kremowy, z tyłu kokardka można ją przewiązać z przodu. TYLKO ZA COŚ EXTRA
stan: bdb+(zmechacenia w środku swetra)
Edytowane przez lolciq
Czas edycji: 2009-06-05 o 11:43
|
|
|