2009-05-06, 16:44
|
|
BAN stały
|
Dot.: Wymianaka biżuteryjno-scrapbookingowa:D
CheColada, przy tworzeniu regulaminu korzystaj z tego co ja napisałam . tylko oczywiście część trzeba zmienić, bo wymiana nie jest typowo biżuteryjna 
Pagata, niestety, regulamin jest potrzebny,. przede wszystkim do tego, żeby ciągle nie odpowiadać na te same pytania - wszystkie informacje będą w pierwszym poście. terminy też są ważne. to ułatwienia, żeby wszystko przebiegało jak najlepiej, najsprawniej, bez denerwowania się dziewczyn, które przed chwilą zobaczyły wątek i muszą cały czytać, żeby dowiedzieć się wszystkich ważnych rzeczy.
Uważam, że każdy powinien podać co chce dostać (kolczyki/bransoleta/wisiorek - dziewczyny-scraperki, naszyjników nie wykonujemy, bo są drogie w wykonaniu i: zakładka/kartka/notesik/mini albumin - co jeszcze można? ja się nie znam )
Druga informacja to kolory. Scraperki też niech podają może czy lubią rzeczy długie, czy krótkie (szczególnie jeśli chcą kolczyki).
Tak więc ja proponuję wymiankę taką jak nasza pierwsza, CheColadko. Czyli z naszymi preferencjami.
|
|
|