![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mnie to pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianaka biżuteryjno-scrapbookingowa:D
to jaki jest termin? Czekoladko zoabcz, scarpiarki tez wola lipiec ( a przynajmniej niektore)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ania to masz ksywkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem czym sobie zasluzylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Sweet- właśnie chce się dowiedzieć ile czasu potrzebujecie w lipcu
![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Che - zignorowałaś mnie - nie ładnie, nie ładnie... Ta zniewaga krwi wymaga
![]() No ja też oczywiście, żeby już jasność była ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Maqda- nie zignorowalam tylko nie dokońca wiedziałam czy się zgłaszasz czy nie i czekałam aż się znowu odezwiesz, coby Cie za język pociągnąć
![]()
![]() |
#99 |
Osiołek z zakątka :)
|
Ojej nie przylepą, tylko jak będzie za mało biżuteryjek to arizoona dołączy do nich, a jak skrapiarek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
No jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Modermistrz bobkowy :D
|
widzisz Arizona,jak to dobrze, jak jestes wszechstronnie uzdolniona
![]() ..tu cie przylepia,albo tam przytkną ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jako temat powinny być skojarzenia, tak z pięć. To będzie z innej branży, więc myślę, że warto bardziej opisać co się chce dostać.
(Trzeba się będzie przekopać prze wasze wąteczki, zobaczyć co tworzycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
W takim razie prosze o jakieś propozycje
![]() Tylko niech będą to słowa dające możliwość różnorodnej improwizacji, a nie takie nasuwające tylko jedno skojarzenie.
Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym... ![]() Zapraszam do obejrzenia naszych Pluszaków ![]() Coś nowego Edytowane przez CheColada Czas edycji: 2009-05-06 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
A może dziewczyny każda sobie wymyśli jakieś słowo i napisze na pw w tym adresie i co chce dostać.Bo jakby nie było to każdy lubi co innego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
słuchajcie..tak sobie czytam tu ,i czytam ,i tak sobie mysle...tylko spokojnie,nie chce nikogo urazic,pisze to ,co mi sie na mysl nasuwa..
Podchodzicie do wymianki jak do jeza,,jakies ustalenia straszne,zasady,regulamin y,skojarzenia...mnie się wydaje,ze komplikujecie troche. wszystko dokladnie przemysliwacie,ustalacie co do grama,jakies konkrety co do prac..ze bardzo dokladnie opisac co sie chce dostac...czy nie wystartczy,ze wpiszecie sie w preferencje,i kazdy zrobi wg mozliwosci?i to co umie? bo ja np albumu nie robilam, A jak mnie wypadnie zrobic cos,czego nigdy nie robilam?i co wtedy? jakos to mi tak sztywno wszystko wyglada,tak zero zabawy,przyjemnosci ,spontanu..tak to wyglada po wojskowemu,wszystko dokladnie ustalone,wg regulaminu.rozumiem,jakie s ustalenia byc muszą,ale mnie sie wydaje ze tak sztywno podchodzicie do tego to wygadalam sie,nie gniewajcie sie,tak mi się pomyslalo..ale udzial biorę oczywiscie ..chyba,ze mnie wywalicie za to gadanie ![]()
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2009-05-06 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Na scrapach się nie znam, ale w biżu jest ogromna przepaść między początkującą a zaawansowaną. Chyba lepiej trochę bardziej po wojskowemu niż potem być rozczarowanych, że ona dostała wrapa od Moniki, a ktoś dostał koralik na druciku z krzywym loopem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie ,na naszych wątkach zobaczycie co zrobiłyśmy i co potrafimy zrobić.Sądzę ,ze jeżeli upodobana rzecz będzie pracochłonna i kosztowna ,to da się radę zmodyfikować do określonej kwoty 20 zł.Jeżeli przewyższy o parę złotych to sądzę że też nic się nie stanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Pagata, te ustalenia, regulamin będą tak dla bezpieczeństwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Ustalamy regulamin po to, aby każdy był zadowolony i nie było nieprzyjemnych sytuacji. Niestety raz miałyśmy mały problem, i teraz chcemy uniknąć wszelkich komplikacji.
Nie chcemy przecież ustalać sztywnych reguł typu: albumik ma mieć 7 str i kwaiatek, a kolczyk ma być na sztyfcie i koniecznie oksydowany. Nie, bo nie o to chodzi. Regulamin ma dotyczyć kilku ważnych aspektów, ale nie będzie w nim instrukcji kto co i jak ma wygiąć lub przykleić.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
chciałebym sie dopisać do biżu... jeśli można oczywiście
![]()
![]() |
#111 |
|
takie przepascie są na kazdym podforum
![]() ![]() prace nigdy nie beda rowne,bo nie robimy wszystkie tak samo.. Zeby było jak najlepiej,najbezpieczniej ,i w 100% satysfakcjonująco,to najlepiej wybrac sobie konkretna osobe,której prace chcialabys miec,wymienic sie prywatnie,wtedy palcem pokazesz,co od niej chcesz,tak i tak zrobione..obie strony zadowolone..Ale wtedy nie ma zabawy,niespodzianki,emoc ji.. A na loopach sie nie znam,nie wiem który krzywy a który nie ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Pagata regulamin bedzie mniej wiecej taki jak ten z zalinkowanej w pierwszym poście wymianki.
Przecież też chcemy poczuć wymiankowy dreszczyk emocji ![]()
![]() |
#113 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
CheColada, przy tworzeniu regulaminu korzystaj z tego co ja napisałam
![]() ![]() Pagata, niestety, regulamin jest potrzebny,. przede wszystkim do tego, żeby ciągle nie odpowiadać na te same pytania - wszystkie informacje będą w pierwszym poście. terminy też są ważne. to ułatwienia, żeby wszystko przebiegało jak najlepiej, najsprawniej, bez denerwowania się dziewczyn, które przed chwilą zobaczyły wątek i muszą cały czytać, żeby dowiedzieć się wszystkich ważnych rzeczy. Uważam, że każdy powinien podać co chce dostać (kolczyki/bransoleta/wisiorek - dziewczyny-scraperki, naszyjników nie wykonujemy, bo są drogie w wykonaniu i: zakładka/kartka/notesik/mini albumin - co jeszcze można? ja się nie znam ![]() Druga informacja to kolory. Scraperki też niech podają może czy lubią rzeczy długie, czy krótkie (szczególnie jeśli chcą kolczyki). Tak więc ja proponuję wymiankę taką jak nasza pierwsza, CheColadko. Czyli z naszymi preferencjami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
[quote=135nudziara;1218291 2]
"Uważam, że każdy powinien podać co chce dostać (kolczyki/bransoleta/wisiorek - dziewczyny-scraperki, naszyjników nie wykonujemy, bo są drogie w wykonaniu i: zakładka/kartka/notesik/mini albumin - co jeszcze można? ja się nie znam ![]() Można jeszcze pudełko ,dzkatułeczkę na biżu,doniczkę na kwiatka ozdobioną technika decoupage,każdy lub prawie każdy przedmiot służący nam na co dzień zrobić w deco,bukiety z papierowych kwiatów,papierowe koszyki i jeeeszcze wiele innych fajnych rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
jezeli wymiana jest w lipcu to mnie tez prosze dopisac oczywiscie do bizu
![]()
![]() |
#117 |
CraftMod
|
Nie wiem czy papierowe róże zalicza się wlasciwie do scrapbookingu, ale jak ktoś by chciał dostać, to dziewczyny robię naprawdę pięknie.
Do scrapowych podarunków doliczylabym jeszcze ramke na zdjęcie, parawanik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
juz widzę bizuteryjki ,jak przekopują sie przez nasze setno i dwusetnostronicowe wątki ,(jak u joasiuni np
![]() ![]() ![]() ps,nie jestem za tym ,zeby zadnego regulaminu nie bylo,zle mnie zrozumialyscie.Ale tak naprawde zalezy wszystko od naszej dobrej woli i sumiennosci. tylko regulaminy są a ludzie i tak swoje ![]() w wymiance na ZTS np.tez był termin wyslania,a nie wszystkie przestrzegały ![]() Więcej na ten temat nie powiem nic,czekam i się podporządkuję
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2009-05-06 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
Z decu oprócz tego, co napisała Arleta może być butelka ozdobna lub użytkowa, podkładki pod szklanki, szczotki do włosów, zakładki do książek i cała masa szkatułek, deseczki pod kalendarze albo na zapiski albo po prostu ozdobne, niciowniki itp, itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
I jak tu wybrać z całej masy różnorodnych piękności
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.