2009-05-13, 20:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Cytat:
Napisane przez gorzkakawa
mi się bardzo twoje jadło zawsze podobają, jest urozmaicenie , wszystko-białka, tłuszcze, węglowodany, warzywa i owoce, chociaż ja bym wrzuciła jeszcze jednego gdzieś 
serdecznie pozdrawiam
ah, i nie chciałam za bardzo się wtrącać naughtypincess , ale z tą śmietana co do star, zeby zamieniła śmietanę na jogurt naturalny nie jest konieczne.człowiekowi potrzeba tłuszczów, na U jemy to, co chcemy w rozsądnych ilościach. i jeszcze chciałam, bo tam gdzieś radziłaś żeby posypać cukrem, ja radzę miodem, będzie zdrowiej  poza tym uważam, że każdy powinien jeśc tyle chleba ile chce, nie ma tak, że jest powiedziane, że ma się jeść określoną ilość , tylko tak, żeby mieścić się w zapotrzebowaniu kalorycznym
|
Dziękuję za ocenę Tak, mama robi sałatkę ze śmietaną i taka mi smakuje, po co więc mam wybrzydzac i marudzic, i ograniczac się? Nie uważam, żebym jadła tak dużo, by musiec sobie odmawiac śmietany na rzecz jogurtu. Przecież nie jest ona wcale niezdrowa Jeszcze raz dziękuję
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."
Studentka 
|
|
|