Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-13, 20:30   #4578
star15
Zakorzenienie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez gorzkakawa Pokaż wiadomość
mi się bardzo twoje jadło zawsze podobają, jest urozmaicenie , wszystko-białka, tłuszcze, węglowodany, warzywa i owoce, chociaż ja bym wrzuciła jeszcze jednego gdzieś
serdecznie pozdrawiam

ah, i nie chciałam za bardzo się wtrącać naughtypincess , ale z tą śmietana co do star, zeby zamieniła śmietanę na jogurt naturalny nie jest konieczne.człowiekowi potrzeba tłuszczów, na U jemy to, co chcemy w rozsądnych ilościach. i jeszcze chciałam, bo tam gdzieś radziłaś żeby posypać cukrem, ja radzę miodem, będzie zdrowiej poza tym uważam, że każdy powinien jeśc tyle chleba ile chce, nie ma tak, że jest powiedziane, że ma się jeść określoną ilość , tylko tak, żeby mieścić się w zapotrzebowaniu kalorycznym
Dziękuję za ocenę Tak, mama robi sałatkę ze śmietaną i taka mi smakuje, po co więc mam wybrzydzac i marudzic, i ograniczac się? Nie uważam, żebym jadła tak dużo, by musiec sobie odmawiac śmietany na rzecz jogurtu. Przecież nie jest ona wcale niezdrowa Jeszcze raz dziękuję
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora