2009-05-14, 06:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Cytat:
Napisane przez dwaslonca
Moniko, mam cały czas mam nadzieje ze wszystko bedzie ok,ale zaczelam spor,moze zbyt pochopnie, ale jestem zla na brak informacji od nich. Wyslalam 4 maile z zapytaniem o wysylke, bo zalezalo mi na czasie. Zaplacilam za towar 4 maja i nie jestem przyzwyczajona czekac prawie 2 tygodnie na towar. Kiedyś u nich kupowalam i nie kojarzę zeby bylo cos nie tak, ale suma sumarum kupilam w niedziele u Ellecta. W poniedzialek towar zostal wyslany, a ja mialam drut we wtorek w rękach! i własnie takich sprzedawow sobie cenie, i poczte tez  Natomiast to ze ktos ma wpisane ze wysyla do 5 dnich roboczych, kurcze mysle ze nie powinno byc to norma ze wysylaja w ostatnim dniu. Najbardziej zdenerwowalo mnie jednak to, ze nie odpisuja na maile 
|
No to nie powiem. Troszkę długo czekasz...... Jednak ja mam nadzieję,że już dziś lub jutro przesyłka do Ciebie dotrze 
Ja się zaczynam martwić Napisałam do nich meila że chcę twarde druty i jak mi miękkie poprzysyłają to mnie coś trafi chyba..... Bo miękki dla mnie to o tyłek potrzaskać, bazy z niego nie zrobię. Szkoda też że o tych 5 dniach przeczytałam po zakupach. Mam zamówienia na dzień matki i nie wiem co robić...chyba dziś będę zamawiać ze światakoralików, bo tam to jest zawsze ekspres A na te sobie poczekam....... mam nadzieję,że się doczekam. Zasmuciłam się teraz
|
|
|