Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-14, 06:52   #1477
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie

Cytat:
Napisane przez dwaslonca Pokaż wiadomość
Moniko, mam cały czas mam nadzieje ze wszystko bedzie ok,ale zaczelam spor,moze zbyt pochopnie, ale jestem zla na brak informacji od nich. Wyslalam 4 maile z zapytaniem o wysylke, bo zalezalo mi na czasie. Zaplacilam za towar 4 maja i nie jestem przyzwyczajona czekac prawie 2 tygodnie na towar. Kiedyś u nich kupowalam i nie kojarzę zeby bylo cos nie tak, ale suma sumarum kupilam w niedziele u Ellecta. W poniedzialek towar zostal wyslany, a ja mialam drut we wtorek w rękach! i własnie takich sprzedawow sobie cenie, i poczte tez Natomiast to ze ktos ma wpisane ze wysyla do 5 dnich roboczych, kurcze mysle ze nie powinno byc to norma ze wysylaja w ostatnim dniu. Najbardziej zdenerwowalo mnie jednak to, ze nie odpisuja na maile
No to nie powiem. Troszkę długo czekasz...... Jednak ja mam nadzieję,że już dziś lub jutro przesyłka do Ciebie dotrze

Ja się zaczynam martwić Napisałam do nich meila że chcę twarde druty i jak mi miękkie poprzysyłają to mnie coś trafi chyba..... Bo miękki dla mnie to o tyłek potrzaskać, bazy z niego nie zrobię. Szkoda też że o tych 5 dniach przeczytałam po zakupach. Mam zamówienia na dzień matki i nie wiem co robić...chyba dziś będę zamawiać ze światakoralików, bo tam to jest zawsze ekspres A na te sobie poczekam....... mam nadzieję,że się doczekam. Zasmuciłam się teraz
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując