![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Patma to chyba kulkam, z tego co się orientuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy któraś z was kupowała może ostatnio cos u sziszkebab_ki,kupiłam u nich ostatnio trochę drutu i ciiiiiszaaaaaa, eh a nie mam ani czasu ani ochoty użerać sie ze sprzedajacym. 4 maile juz do nich wyslalam i niestety ani widu ani slychu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź mnie nie strasz, bo ja zrobiłam u nich spore zamówienie. Na razie się nie martwię - wiem,że są sprzedawcy którzy ani nie informują,że jest wpłata ani o tym,że wysłali towar. Ponadto mają napisane,że wysyłają w ciągu pięciu dni od zaksięgowania wpłaty. Myślę,że trzeba spokojnie poczekać te 5 dni + ze 3 dni na listonosza i tyle. Mimo,iż irytuje mnie fakt totalnego bratu drutu postanowiłam zamówić u nich i poczekać. Na prawdę zamawiałam z rok temu i byłam bardzo zadowolona. Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-05-13 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Rozeznanie
|
Ostatnie zakupy u Bary34 i ElizaAkcesoria.
Od Barego już dawno doszło - wszystko ładniutkie i ciekawy gratis ![]() Od Elizy wciąż cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Rozeznanie
|
Moniko, mam cały czas mam nadzieje ze wszystko bedzie ok,ale zaczelam spor,moze zbyt pochopnie, ale jestem zla na brak informacji od nich. Wyslalam 4 maile z zapytaniem o wysylke, bo zalezalo mi na czasie. Zaplacilam za towar 4 maja i nie jestem przyzwyczajona czekac prawie 2 tygodnie na towar. Kiedyś u nich kupowalam i nie kojarzę zeby bylo cos nie tak, ale suma sumarum kupilam w niedziele u Ellecta. W poniedzialek towar zostal wyslany, a ja mialam drut we wtorek w rękach! i własnie takich sprzedawow sobie cenie, i poczte tez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zaczynam martwić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
Kurcze nie widzę obrazków na allegro- tych większych w opisie aukcji...u paru sprzedawców z działu akcesoria biż. a teraz popatrzyłam po losowo wybranych działach i też! Kurcze jakbym była sprzedawcą to chyba bym sie wściekła( bedąc kupujacą też szczęśliwa nie jestem!)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to ja nie pocieszę, bo kupiłam u nich 2 a zapłaciłam 3 maja i także do tej pory ani towaru ani informacji, co jest grane ![]() ![]() Jak do końca pracy nie dostanę żadnej wiadomości, to zadzwonię..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Eltay- wszystko ok, szybka wysyłka. Zamawiałam szkło dmuchane i pawie pióra, świetnie dopasowany gratis- 2 dmuchańce i 2 pióra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
Uff, nie musiałam dzwonić bo niedługo po wysłaniu maila przesyłka dotarła. Wszystko się zgadza- tak jak zamówiłam. Drut twardy jest twardy, a ten, który ma być miękki- jest miękki. Jednak czas oczekiwania to masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Rozeznanie
|
Ja również dzisiaj dostałam przesyłkę, 2 mankamenty sprzedawcy - nie odpowiada na maile (wiem wiem powtarzam się, ale strasznie mnie to denerwuje, że nie można klientowi napisac dwoch slow - np juz wyslalismy) wiec wyslali po 5 dniach od wplaty, zwyklym poleconym wiec nie dziwota ze szedl tez 5 dni - na aukcji jest info ze wysylka priorytetem. Wrrrr Ale towar ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Ajj dziewczyny narzekacie na 5 dni, ja od jubilexa czekam już ponad 2 tygodnie. Wysłane 30 maja... tak więc zastój w tworzeniu mam, bo w tej paczce jest wszystko, czego aktualnie potrzebuję.
Tffu, oczywiście kwietnia ![]() Btw dzwoniłam do p. Wojciecha i chyba paczka zaginęła... świetnie. Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-05-15 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do jubilexa to musiało się coś stać bo ja u nich chyba 2 albo 3 razy już kupowałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Rusa, spojrzałam akurat na post dwaslonca
![]() ![]() Rzeczywiście coś się stało, wcześniej wiele razy zamawiałam u niego- zawsze szło dłużej, ale bez przesady, nie dwa tygodnie ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Rozeznanie
|
Moj sprzedawca zarzucił mi skąpstwo bo nie skontaktowałam się telefonicznie, a ja zawsze myślałam, że jeżeli prowadzi się sprzedaz przez neta to mail jest podstawową formą kontaktu (może powinien przemyśleć współpracę z Mango). Ciekawa tez jestem dlaczego ja nie dostalam smsa jezeli to taki prosty sposob na kontakt, moj nr jest dostepny razem z moimi danymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
dwaslonca: wspolczuje, no co za swinstwo... na pytanie o roznice miedzy priorytetem a zwyczajnym tez pewnie nie odpowiedział?
Moze daj nazwe sprzedawcy, zeby sie kto nie nadzial tak samo?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Padłam jak przeczytałam komentarz!
![]() Srebrna mowa u sprzedawcy sziszkebab_ki Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-05-16 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Rozeznanie
|
Paczka od Elizy w końcu doszła. Wszystko ok, ale mam jedna małe zastrzeżenie. Kupowałam 50 kulek srebrnych 2,5mm , a w woreczku około połowy z nich jest mniejszych chyba 1,8
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
Ja dziś dostałam 2 przesyłki z Allegro. Od Dallis-hurt piękne turkusy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1493 |
Rozeznanie
|
Dawno nikogo nie chwaliłam,to dzisiaj tak zbiórczo...
olgiertyna_ol -Zachęcona Waszymi pozytywnymi opiniami,postanowiłam spróbować ![]() ![]() ![]() ![]() ANTYKWARIATeduPL -zapobiegliwie nie chwalę,bo jak ich chwalę,wycinają mi potem numery ![]() ElizaAkcesoria -Szczerze mówiąc kawał czasu wstecz,z chęcią zostawiałam im tygrysią część moich pieniędzy,w zasadzie to u nich robiłam największe zamówienia-i to co miesiąc,pełna systematyczność.Po przerwie,skusiłam się na zakupy.Towar dalej ok,ceny fajne,ale jednak...wcześniej mieli lepszy towar.Niestety.Mam takie poczucie,że badziewiem trochę zaczęli handlować.To tak po przejrzeniu oferty-bo to,co dostałam w paczce było w porządku.Na plus jest to,że mają teraz megaobliżki i się obłowiłam ![]() Najlepsze było zdanie "Ten się nie myli,kto nic nie robi ![]() Ale polecam i tak ![]() Dalis_pl- pełne zadowolenie,w sumie jeszcze nigdy robiąc tu zakupy nie spotkałam się z czymś,co było nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
Witam, 15 maja zrobiłam drobne zakupy u Pasart zaraz wpłaciłam pieniążki -20 napisali ze przesyłka jest w realizacji...a dziś że została wysłana(dziś) trochę mnie dziwi takie podejście(regulamin mówi ze 48-74 od wpłaty) jestem zła ..Pozdrawiam Ania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() P.S. Dodam, że nie muszą to być jakieś zawrotne ilości np. koralików, kamyczków - chcę zrobić różnorodne kolczyki dla siebie i najbliższych (mogą być pakowane dosłownie po kilka sztuk, bo na razie nie mam pomysłu co zrobię z ogromną ilością tych samych elementów) ![]()
![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Przesyłka od Pearl-Beauty wszystko ładne jak to kryształki
![]() ![]()
![]() |
#1497 |
Wtajemniczenie
|
Stokrotka, a może zajrzyj do swiatkoralikow.pl - przynajmniej spokojnie wrzucisz sobie wszystko do koszyczka i na bieżąco będziesz wiedziała, ile już wydałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Rozeznanie
|
Ja również mam do pochwalenia PEARL-BEAUTY_PL.Jak w piątek wychwalałam hurtowo allegrowiczów,zapukał listonosz z kryształkami(biedny facet,chyba mnie nienawidzi,4 razy się widzieliśmy w ubiegłym tygodniu).Kryształki dobrze zapakowane,owinięte papierem,żeby się nie przemieszczały w woreczku,dodatkowo włożone zbiorczo w kopertę i dopiero w bąbelkową.W dodatku megaszybka przesyłka,spodziewałam się paczki dopiero dzisiaj,a przyszła jeszcze w piątek.Wrócę do nich jeszcze,z pewnością po więcej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Raczkowanie
|
kulkam - dziękuję za wskazówkę. zapoznałam się z ofertą na tej stronie i z żalem stwierdziłam, że drut pokryty srebrem jest dość długi co wiążę się z dość wysoką ceną... Niestety nie mogę sobie jeszcze na niego pozwolić. Ale koraliki mają śliczne... Rozglądam się dalej - nie zniechęcę się. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#1500 |
Wtajemniczenie
|
Stokrotka - czy metr to dużo?
http://www.swiatkoralikow2.pl/produc...oducts_id=1388 http://www.swiatkoralikow2.pl/produc...oducts_id=1190 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.