Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-14, 15:10   #4328
szamanka82
Raczkowanie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
to wiemy scorpionec
ale ty nie przestalas karmic, to chyba iga sama nie budzila sie?

ale wiem ze edyta jescze nie dawno karmila
u mnie problem w tym ze pola sie budzi a ja jej nie chce karmic w nocy
U mnie to samo, Młoda się budzi, ja jej daje oszukane mleko, a Ona i tak wypija i idzie spać, a ja bym chciała, zeby się jużn ie budziła...Ona też przesypiała noce między 1,5 a 3,5 miesiąca, a teraz

My juz po lekarzu, na razie wygląda na to, że to tylko katar, gardło lekko zaczerwienione, ale chyuba jej nie boli, bo z jedzeniem nie ma problemu. No i oczywiście pani doktór się doszukiwała znowu skazy białkowej u Zuźki, ale ja jakoś w tą teorię nie wierzę. Na razie nie zaleciła nic oprócz wody morskiej...ale tak was poczytałam i za radą lady M kazałam tż kupić jeszcze cebion i będę jej podawać żeby się infekcja nie rozwinęła

dziękujemy za wszystkie zyczenia

Moje dziecko sprawiło Mamusi prezent na miesięcznicę i zaczęło pić z niekapka...kupiłam jej lovi, bo tt jej nie przypasował i od razy zaczaiła o co chodzi Dumna jestem

Musze wam jeszcze napisać co mnie spotkało w przychodni. Siedzę sobie w poczekalni a tu wchodzi babcia z wnuczkiem, rozsiada się, wyjmuje Młodego i zagaja rozmowę - a ile pani Mała ma No to ja mówię, że 5 miesięcy akurat dzisiaj kończy, A ona zaczyna wywód, że jej wnuczek to 6 będzie miał za tydzień, że taki duży się urodził (rzeczywiście Młody wyglądał tak na 7 spokojnie), no i fajnie, bo córka go ciągle cycem karmi, a on już siadał sam jak miał 5 miesięcy i tak się wszystkiego szybko uczy...miałam ochotę jej odpowiedzieć, że Zuźka flachę wcina, śpiki ma po pas i nie siada no i w ogóle nie odrasta do pięt jej wnukowi, ale się ugryzłam w język. Weszłam do gabinetu przed nią, wychodzę, a tu pojawiła się Mamusia tego "cudu nad cudami", Mamusia lat mniej więcej 16-17... a do gabinetu z Młodym oczywiście weszła Babcia, Mamusia została pilnować wózka...Nie wiem, chyba sobie kobieta tymi opowieściami chciała humor poprawić, a mnie się na końcu po prostu śmiac chciało...

no to się rozpisałam...