Red delicious 125ml -> jeszcze ok 90ml!
Wymienię Red Delicious DKNY 125ml EDT...
NIEAKTUALNE (wymienione)
WYŁĄCZNIE za inne perfumy/wodę kolońską w podobnym przeliczniku cenowym.
zaznaczam, że jeśli nie dostanę fajnej propozycji w ciągu jakiegoś czasu, wystawiam zapach na allegro.
Tego zapachu używałam w zasadzie odkąd spotykałam się z chłopakiem... Ten flakonik to był prezent (więc wnioskuję, ze jest oryginalny). Niestety z chłopakiem już nie jestem, więc zapach przestał mi się miło kojarzyć...
W środku jest jeszcze dośc sporo (w nowym flakoniku też nie leją aż pod nakrętkę -> było mniej więcej tyle, co do rozpoczęcia się zwężenia butelki). Ile jest teraz widać na zdjęciu.
Oczywiście dorzucam pudełko (też na fotce)
Zwrócono mi uwagę i prawidłowo, bo ja chyba przez 4 nie umiem dzielić. Ubytek jest ok 1/4 flakonu, dołączam drugą fotkę, gdzie widać lepiej
Chętnię przyjmę perfumy o zapachu świeżym, zielonym. Składajcie propozycje, wtedy sobie w perfumerii powącham i będę oceniać.
Nie ukrywam, ze najwygodniej by mi było się wymienić w Krakowie, bo poczta sobie pewnie trochę za przesyłkę policzy...
walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)
Edytowane przez eLWhy
Czas edycji: 2009-06-15 o 19:47
|