Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielbicielki Piękna część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-16, 07:20   #1199
ckin2u
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
A ja się przed chwilą znowu strasznie pokłóciłam z Tż-tem (a moze już ex) ehhh nawet dwóch tygodni nie wytrzymaliśmy. Ja co prawda też tak dokońca bez winy nie jestem, ale gdyby on był inny....ehhh
ja tez wczoraj sie poklocilam i chyba taak ostatecznie ;(

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Renatko ten mondeo to chyba nie najstarszy ani nie najnowszy TŻ wie ale się go nie zapytam choćbym miała umrzeć teraz. Jak mi tyle przykrości naprzysparza to nawet ochoty nie mam pisać o nim "TŻ". On ma bardzo trudny charakter po prostu. A ja już nie mam siły na to. Wkrótce będzie 2 lata (albo nie będzie) a ja widzę że to bez przyszłości. Tylko więcej łez mi z tego przyjdzie ale nie umiem powiedzieć koniec
moj tez .. i ja tez.. i w ogole.. bez sensu to wszystko
ale mam dola

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Mnie sie najbardziej podoba Maria Ignatenko i chyba wg mnie nikt jej nie przebije. Ona ma taką naturalną tą urodę nie rzuca się w oczy przesadna tapeta. Jest taka dizewczęce. Ja ją chyba kocham :P
W ogóle mam dwie bardzo niezdrowe ciągoty- do błyskotek i do różowych gadżetów. Błyskotki nalepiej wszędzie (aż się boje siebie czasami, oczywiście staram się nie przesadzać ale z róznym skutkiem mi to wychodzi) A różowe to nie tyle co ubrania tylko np komórka, aparat foto (już mam ) i ostatnio zobaczyłam różowego laptopka to miłość od pierwszego wejrzenia jak go zobaczyłam tak pisnęłam w sklepie ze od razu podleciał sprzedawca czy mi w czymś pomóc :P Wiem, że to strasznie kiczowate ale nie umiem tego opanować. Takie mi się piękne te rzeczy wtedy wydają jak są błyszczące lub różowe. Laptop na dodatek cholernie drogi ale mama jak słyszała jak piszczałam to już coś przebąknęła że mi na urodziny kupi. Ale ja będe wyglądać jak głupek- to wiem. Ale ta miłość jest nie do powstrzymania chyba
Mnie tez sie ona podoba
a co do rozowych dodatkow, mam to samo.. rozowa komorka, mp3, wszystko dobrze ze ciuchow nie mam samych rozowych :P

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ehhh to dzisiaj faktycznie jakiś pechowy dzień :/
strasznie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
super.. jaka figura..

kurde ja mam jakis kryzys, od tygodnia jestem na diecie, od ponad dwoch nie jem slodyczy, odrzucilam wsyztsko co slodkie biale pieczywo, napoje, wszystko.. codziennie jezdze na rowerze, rolkach, cwicze a efektow ZADNYCH Wiem ze na nie trzeba czekac, ale chocby mala zmiana byla.. a ja mam wrazenie ze jestem z dnia na dzien coraz grubsza ;(

Nie dosc ze sie poklocilam z NIM to mam takie zalamanie z powodu tego mojego wygladu.. uhm
Jedyny plus ze sie 'pogodzilam' z moja.. przyjaciolka, wlasnie mnie ciagnie na lody po poludniu i chyba sie skusze.. chyba mi jedne lody nie zaszkodza a moze poprawia humor choc na chwile...

ale ja Wam ostatnio marudze
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora