|
|
#1171 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
A co do marnowania czasu- najgorsze jest to ,że on nie chce ode mnie odejść. To jest toksyczny człowiek i zdaje sobie podświadomie sprawę ze ma tylko mnie. Niby mówi że tak nie jest, ale tak jest i on się mnie kurczowo trzyma bo wie, ze zostanie sam jak palec bo on nikogo na prawde nie szanuje.Cytat:
Airish ja nie mam szans na przetrzymanie go. Jesteśmy za granicą,mieszkamy razem Jak wreszcie by dotarło do niego że to koniec i dałby sobie spokój to pewnie by poleciał do Polski i tyle. Próbowałam do tego doprowadzić żeby poleciał, chciałam mu nawet bilety rezerwować ale mówię prócz moich uczuć problemem jest to, że on nie chce mnie zostawićZmienił się dla mnie wiele, wiem o tym. Mówi ze zmieni więcej. Ale ja nie mam siły czekać na to już. W ciągu tych dwóch lat chyba poleciało więcej łez niż w ciągu całego mojego życia. No kochane skończmy już po co się smucić? Chciałam się pochwalić, że wczoraj po tym olejku rycynowym umyłam włosy 6 razy i się zmył I kolor się trochę wypłukał tylko co najlepsze prócz końców. Chyba nie obejdzie się jednak bez ponowego rozjaśniania ich. Jutro jest sobotka ja co tydzień czas zakupków Kupie sobie kilka rzeczy na pewno nastrój będzie o niebo lepszy
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-15 o 23:33 |
||
|
|
|
#1172 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Oczywiście zdarza sie czasem że śpi do 15 ale rzadko bo go wtedy głowa boli jak tak pośpi. Czasem wstaje wcześniej - nawet o 10 mu sie zdarzało ale to wyjątkowe sytuacje. No i czasem drzemka popołudniu ale bardzo rzadko może z 3 razy na mc. A na nocki pracuje już chyba 2 lata. Ogólnie tak od 12 staram mu sie nie wchodzić do sypialni bo wtedy już ma lekki sien i sie budzi. No i ja go budzę bo sam niezbyt często sie budzi na czas .---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Martyś bidulko może w złości aż tak źle go oceniasz bo ja sama tak czasem robię ![]() A jeśli serio jest tak jak piszesz to postaw sprawę jasno - albo sie dostosuje do ogólnie przyjętych norm jak facet powinien się w związku zachowywać abo pa pa. Martyś masz mamę przy sobie i ona będzie dla Ciebie wsparciem a jeśli ona ci go odradza to sie zastanów bo matki chcą dla dzieci jak najlepiej! Idę oglądać film- na 1 sie zaczyna
|
|
|
#1173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też na początku tak miałam- jakoś się tak z boku jakbym była czułam. Czasem chyba tak jest jak się dziewczyny o czymś zagadają i mają wszystko inne w pupciach
|
|
#1174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w grę wchodzi jeszcze Politechnika Śląska, zarządzanie i inżynieria produkcji tylko tam sporo maty i fizy jest, ja tak średnio z fizyką![]() i naprawdę mam dylemat....eh życie. Nie jadę na ta imprezę, jeśli tż miałby mi się odwdzięczyć tak samo albo wypominac to to wolę posiedzieć w domu ![]() temu tak szaleję bo to wiosna ach wiosna.... no i prawie lato już ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
no ale trzeba wpaść w tutejszy rytm, no albo nie wiem co coolasana
|
|||
|
|
|
#1175 |
|
Rozeznanie
|
tez ide na film na 1
![]() dobranoc
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
coolasana nie przesadzasz?
![]() Wiele wiadomosci tu umyka, produkujemy naprwde sporo, sama czesto nie dostaje odpowiedzi na moje pytania, bo zwyczajnie tak sie nie da. ![]() Martysia, tak jak niektorzy probuje popsuj moje wyobrażenie o boskiej Kim ![]() Zapamiętaj tylko jedno- nikt nie ma prawa Cie krzywdzic. Oczekuj tego od ludzi, żeby moc za 50lat powiedzieć,że byłaś szczesliwa. Ja chyba jestem zbyt radykalna,, wywalilabym takiego faceta juz dawno,bez wahania. Ehh Kasiu, to jednak nie jest ze mna zle, bo ja po nocce kłade sie spac o 7 i wstaje najpozniej o 12 ![]() Ale w sumie najczesciej to wypada 9,10 przez hała w domu,psa, remonty sąsiadow itd.. a potem w nocy usypiam w pracy ![]() Aż przełączyłam na 1 ![]() O czym to mniej wiecej bedzie? no kurcze, jest tu nas tyle, każda zada jakis pytanie, nie da sie wszystkiego nawet spamietac, a co dopiero odpowiedziec, po prostu, czasem cos sie pominie, sama tak mialam pare razy, ale nic w tym złego, nie przesadzajmy ![]() Aa i chciałam jeszcze dodać Red że mi sie Zarządzanie podoba bardziej niz fizjoterapia. Myslac przyszłosciowo wieksze horyzonty sa po zarzadzaniu, w wiekszej ilosci placowek Cie zatrudnia, bedziesz bardziej wszechstronna niz po Fizjoterapii, po ktorej bedziesz umiala tylko to, a mniej jest takich placowek niz Biur np
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-15 o 23:44 |
|
|
|
#1177 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo fajny kierunek ale sama matma i fizyka tak jak mówisz, na pierwszym roku nawet chemię miałam ja też nigdy dobra z fizyki nie byłam, ale jakoś sobie radzę![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
mój TŻ-et jak ma nockę do 3 to śpi mniej więcej do 13-14 a jak ma do 7 to tak 16-17 budzi się
|
||
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami albo sie nie wie i nie odpowiada albo po prostu przeoczy
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
wow, to malutko śpisz
mój TŻ-et jak ma nockę do 3 to śpi mniej więcej do 13-14 a jak ma do 7 to tak 16-17 budzi się [/quote]o matko jak mozna tyle spać, u mnie w pracy tez sa takie osoby,ze wstają o 15, zjedza obiad i dalej spac i wstaja przed praca, no masakra ![]() ja lubie nocki bo mowie wtedy,że mam tydzien wolnego n bo jak wstane o 10 to do wieczoram moge tyyyle spraw załatwicAle ja ogolnie krotko spie, np. na rano wstaje o 3;45, tzn mam na wtedy budzik, a z łozka zwlekam sie o 4 na drugi budzik a kłade sie spac ok.północy zazwyczaj, czasem pozniej i mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubie miec duzo czasu i wstawać wczesnie o poranku... ale ja to dziwna jeste pod tym wzgledem
![]() Mój TŻ tez spi do 11 jak idzie spac o 23 wieczorm a po nockach sypiał maks do 11Ile razy ja w wakacje wstawałam o 6 i szłam na spacer.. dziwoląg
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie AGH? Kurcze poważnie nad tym myślę, bo faktycznie inżynierów teraz potrzeba, jest popyt że tak powiem. Nawet stypendia są wyższe dla ścisłowców. Powiedz z tej fizy duzo jest nadrabiania? Ogólnie jesteś bardziej humanistką czy ścislowcem?
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Rozeznanie
|
Jak mieszkałam w Polsce to potrafiłam po 15 godzin spać
Uwielbiam to, wręcz wydaje mi się ze jest coś ze mną nieteges Teraz niestety nie mam szans- praca-dom-praca-dom każda minutkę się staram wieczorem przeciągnąć zeby mieć chociaż chwilę więcej czasu dla siebie. A o 8 i tak trzeba wstać co skutkuje niewyspaniem W weekendy natomiast w sobote rytualne zakupki- sklepy do 16 a zanim się zbiorę, umyję itd troche minie więc trzeba najpóźniej o 11 wstać. W niedziele- ostatni dzień weekendu nie chce długo spać bo szkoda tego ostatniego dnia. Ale zazwyczaj wczesniej niż o 13 się nie zwlekam tak czy inaczej. Dzięki temu przynajmniej nawet jak z niedzieli na poniedziałek się położę o 3 to rano jestem dość wypoczęta. Problem zaczyna się we wtorek
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
o jeny, Martysia, nastepny śpioch
![]() T ja naprawde jestem dziwoląg... i to spory
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1242424785
ale laska, super idę już, miałam iść wcześniej no ale......wizaż ![]() dobranoc |
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz ide do lozka
dobranoc
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 |
|
Rozeznanie
|
Tygryska dawaj więcej tych ślicznych blondynek to na pewno się nie zrobię na blond
Renatka- Ty dziwoląg i ja chyba też- ale w drugą stronę
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Martysia, to ja Ci wkleje jutro tak seksowne brunetki,że niewpadni Ci do głowy pomysł z blondem
Wciągnął mnie ten film na jedynce, ide oglądac w łozeczku, dobranoc Aa nałozyłam na twarz samoopalacz w kremie SunOzon, ciekawe jaka sie jutro obudze? ![]() dobranoc |
|
|
|
#1192 |
|
Rozeznanie
|
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-16 o 00:12 |
|
|
|
#1193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() możliwe, że agh z krk po prostu prowadzi zajęcia też w innych miastach, ale akurat w tym się nie orientuję, bo jestem z Krakowa. ja to powiem Ci, że na początku liceum miałam 3 z majcy z fizyki w ostatniej klasie miałam 2 w drugiej klasie jakoś mnie pociągnęło w stronę majcy i później wymiatałam, ale sporo się uczyłam jej. ale polak i inne języki tez nigdy nie sprawiały mi problemów, tylko mnie humanistyczne przedmioty bardziej męczyły. z fizyki zawsze byłam zielona nie martw się na zapas, że nie umiesz fizyki czy czegoś innego albo coś w tym stylu ja jak czegoś nie rozumiem to się zwracam np. do mądrych kolegów, żeby mi wytłumaczyli a poza tym to na studiach trzeba umieć kombinować
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Moderator
|
Nawet nawet ten film był, aż strach pomyslec ze zdarzają sie tacy psychole
![]() . Mam nadzieję ze mój nie pokarze mi prawdziwego oblicza dopiero po ślubie
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
nie było mnie trochę
![]() Martysiu kochanie powodzenia w układaniu spraw osobistych, sercowych coolasana nie gadaj głupot ja też mam często że coś napisze a laski nawijają na jakieś tematy co mnie wogóle nie interesują stara m się to przeczekać mimo że nie dostaję odpowiedzi![]() dobranoc dziewczynki
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale mniejsza z tym to Ty musisz czuć czy kochasz i jesteś w stanie z nim żyć czy zwyczajnie ciągle się męczysz. Pamiętaj, że to Twoje życie i nikt Ci nie może dyktować z kim masz być a z kim nie Najważniejsze jest szczęście ![]() Cytat:
![]() Już wstałam zjadłam gruszkę i jabłuszko a zaraz jeszcze jakieś płateczki wciągnę ![]() Buźka ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Koniecznie zdaj relację. W poniedziałek zamierzam kupić coś do opalania buzi i ciałka, ale chcę już żeby to było dobre i sprawdzone, bio szkoda pieniążków mi na testowanie. |
||
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Martysia jeżeli nie czujesz się z nim szczęśliwa, zdaje Ci ból to ten związek nie ma sensu.. no chyba, że jesteś pewna, że go kochasz i to 'ten jedyny' ...
tak ostatnio się zastanawiam, czy wierzyć w przeznaczenie i takie tam ![]() też czekam na relację tego SunOzon ![]() idę śniadanko zjeść. |
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Sophw przeznaczenie trzeba wierzyc ![]() ![]() ![]()
|
#1199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale mam dola ![]() Cytat:
![]() a co do rozowych dodatkow, mam to samo.. rozowa komorka, mp3, wszystko dobrze ze ciuchow nie mam samych rozowych :P strasznie ![]() Cytat:
kurde ja mam jakis kryzys, od tygodnia jestem na diecie, od ponad dwoch nie jem slodyczy, odrzucilam wsyztsko co slodkie biale pieczywo, napoje, wszystko.. codziennie jezdze na rowerze, rolkach, cwicze a efektow ZADNYCH Wiem ze na nie trzeba czekac, ale chocby mala zmiana byla.. a ja mam wrazenie ze jestem z dnia na dzien coraz grubsza ;(Nie dosc ze sie poklocilam z NIM to mam takie zalamanie z powodu tego mojego wygladu.. uhm ![]() Jedyny plus ze sie 'pogodzilam' z moja.. przyjaciolka, wlasnie mnie ciagnie na lody po poludniu i chyba sie skusze.. chyba mi jedne lody nie zaszkodza a moze poprawia humor choc na chwile...ale ja Wam ostatnio marudze
|
||||
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie to nie ma przeznaczenia
![]() Każdy jest kowalem własnego losu ;P ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() Trzeba zacząć dbać o siebie i figurka bo lada moment wakacje. Dzisiaj to z moja dietką też nie będzie rewelacyjnie bo wieczorkiem urodzinki i będzie pewnie bardzo kaloryczna wódeczka ;P ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Ale z Was śpiochy ;P Ja właśnie kawkę piję i zabieram się zaraz za sprzątanie a potem od razu poćwiczę i do Was zajrzę ![]() WSTAWAĆ !!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

wpadł na buziaka wracając z kursu, posiedział ze mna chwile, potem napisal mi wierszyk miłosny mmm

Jak wreszcie by dotarło do niego że to koniec i dałby sobie spokój to pewnie by poleciał do Polski i tyle. Próbowałam do tego doprowadzić żeby poleciał, chciałam mu nawet bilety rezerwować ale mówię prócz moich uczuć problemem jest to, że on nie chce mnie zostawić
I kolor się trochę wypłukał tylko co najlepsze prócz końców. Chyba nie obejdzie się jednak bez ponowego rozjaśniania ich. Jutro jest sobotka ja co tydzień czas zakupków 
.

Uwielbiam to, wręcz wydaje mi się ze jest coś ze mną nieteges 
stara m się to przeczekać mimo że nie dostaję odpowiedzi