2009-05-17, 19:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
Napisane przez Martysia_
honey, mieszkamy jeszcze z moją mamą a ona to już jest załamana tym co tu się dzieje.
Airish, mama od kilku miesięcy mieszka z nami bo większe 3 sypialniowe mieszkanie wzięliśmy. On ma się wyprowadzić pod koniec maja ale to nie będzie takie łatwe dopiero co mnie nienawidził i nie chciał ze mną być a już płacze że nie może beze mnie żyć i co ma zrobić żeby było dobrze, pyta do jakiego lekarza ma iść. Yhh ja wiem choroba nie jego wina ale ja już nie mogę
|
Dobrze, że masz mamę przy sobie, gorzej by było jak bys tam z nim sama była. Mam nadzieję, że wytrwasz w tym postanowieniu i do niego już nie wrócisz, bo z tego nic dobrego by nie było. Mam doświadczenie co do takich toksycznych związków.
Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise
jak tak dalej będę jeść to długo taka chudziutka nie zostanę  
nie no ja się już po prostu już źle czuję, taka ociężała i wypchana jedzeniem 
|
Hehe też racja, ale raczej nie masz skłonności do tycia. Jak piszesz ile słodkości jesz i tuczących rzeczy to zazdroszczę, bo ja mam mega skłonności do tycia i musze się z tym bardzo pilnowac i dość sporo ćwiczyć.
Doskonale wiem jak się czujesz, ostatnio też jadłam dość dużo, za dużo i mimo, że raczej to zdrowe rzeczy były to się nie czułam za dobrze taka najedzona.
Nice Sprite Ty to śliczna jesteś, taka naturalna a zarazem piękna 
Świetne foteczki dodajecie
|