Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielbicielki Piękna część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-17, 19:26   #1680
Airish88
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
honey, mieszkamy jeszcze z moją mamą a ona to już jest załamana tym co tu się dzieje.

Airish, mama od kilku miesięcy mieszka z nami bo większe 3 sypialniowe mieszkanie wzięliśmy. On ma się wyprowadzić pod koniec maja ale to nie będzie takie łatwe dopiero co mnie nienawidził i nie chciał ze mną być a już płacze że nie może beze mnie żyć i co ma zrobić żeby było dobrze, pyta do jakiego lekarza ma iść. Yhh ja wiem choroba nie jego wina ale ja już nie mogę
Dobrze, że masz mamę przy sobie, gorzej by było jak bys tam z nim sama była. Mam nadzieję, że wytrwasz w tym postanowieniu i do niego już nie wrócisz, bo z tego nic dobrego by nie było. Mam doświadczenie co do takich toksycznych związków.

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
jak tak dalej będę jeść to długo taka chudziutka nie zostanę
nie no ja się już po prostu już źle czuję, taka ociężała i wypchana jedzeniem
Hehe też racja, ale raczej nie masz skłonności do tycia. Jak piszesz ile słodkości jesz i tuczących rzeczy to zazdroszczę, bo ja mam mega skłonności do tycia i musze się z tym bardzo pilnowac i dość sporo ćwiczyć.
Doskonale wiem jak się czujesz, ostatnio też jadłam dość dużo, za dużo i mimo, że raczej to zdrowe rzeczy były to się nie czułam za dobrze taka najedzona.

Nice Sprite Ty to śliczna jesteś, taka naturalna a zarazem piękna

Świetne foteczki dodajecie