![]() |
#1651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
dziewczyny, jak myślicie jaką powinnam mieć sukienkę na ślub? bo generalnie to ponoć jestem klepsydrą, tyle, że po prostu jestem chuda;p
ale biodra i ramiona mam w takiej samej szczerokości, i widoczne wcięcie w tali, i za chude nogi i ręce ![]() w ogóle jaki krój mi proponujecie? ![]() a co do włosków,to właśnie mam ciemna czekolada teraz;p czekolade sama też miałam;p chce coś innego, chyba zdecyduje sie na kasztanowy brąz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
Hello Dziewczynki moje
![]() Wróciłam i chciałam Wam tylko powiedzieć, że cudownie wczoraj się bawiłam na tych urodzinkach. Na początku towarzystwo mi się wydawało nie fajne ale jak popiłam to się bardzo rozkręciło ![]() ![]() Wstawiłam zdjęcia do galerii z wczoraj bo prosiłyście ![]() A teraz lecę Was szybko nadrabiać bo 10 nstron mam do przeczytania i się odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zadomowienie
|
Airish b.ładnie wyglądałaś
![]() idę sobie zrobić kawe, mam na nią straszną ochotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Wtajemniczenie
|
coloasana moze zrob fote calej figury i jakies pomysly sukienki to bedzie łatwiej doradzic
![]()
#1655 |
Rozeznanie
|
Hej ale dużo napisałyście
![]() Ja wczoraj spotkałam po południu w tesco takiego kolegę który pracował ze mną 1,5 tygodnia w zastępstwie za taką panią co na urlop pojechała i jak mu powiedziałam, że się rozstałam z chłopakiem to zapytał czy idę z nim i jego znajomymi na dicho. To wzięłam nr i powiedziałam że dam mu znać. Długo się zastanawiałam ale w końcu napisałam do niego a on przyszedł sam! Ale powiedział zeznajomi dojdą. Poszliśmy do fajnego klubiku, z fajną muzyczką i spotkałam takiego gościa ode mnie z pierwszej pracy (mam dwie, tan z którym poszłam był z drugiej), do którego miałam przeczucie, że mu się podobam. A on był podpity i się wydało bo mówił mi że jestem świetną dziewczyną itd. Później się okazało, że jest tam jeszcze jeden z pierwszej pracy który też wyraźnie coś do mnie bo w piątek coś przebąkiwał ze chciałby mnie gdzieś zabrać (ale ja nie byłam pewna czy dobrze zrozumiałam, tak to jest jak się ma słaby angielski ![]() ![]() W domu piekło, dziewczyny ten mój ex jest psychiczny!! Nie chciał mnie do domu wpuścić za to że wyszłam sama, złamał mi kartę bankomatową i pociął torebkę. Trudny okres przede mną. Mam nadzieje, że nie przeszkadza Wam że się tak żale ale to w czym jestem to na prwade wielkie "G" i potrzebuje siły żeby się z tego w końcu wydostać. 2 lata w tym tkwiłam ale teraz czuje że nadszedł ten czas kiedy trzeba powiedzieć "dość". Idę nadrabiać ![]() A i jem właśnie wielkie cicho na pocieszenie. Przyniosłam sobie cała blachę i chyba całą zjem
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-17 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Wtajemniczenie
|
Martysia ale historia
![]() ![]() Kochana czyli zaden z tych trzech Ci się niepodoba? Ty mieszkasz ze swoim ex czy jak?
#1657 |
Rozeznanie
|
Przepraszam ze tak zawile starałam się jak najjaśniej
![]() ![]() Aaa, Airish- cudnie wyglądałaś ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-17 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przeczytam 4 ty raz, bo nic nie rozumiem ,ale to jak posprzatam pokoj... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pochłaniam mnóstwo słodyczy. Teraz np. Princessę XXL, ale zaraz mam zamiar poskakać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zadomowienie
|
coolasana mnie sie wydaje że Ty możesz sobie na każdy fason pozwolić
![]() airish fajny strój ![]() ![]() Martysia to masz niezły hard core w domu z tym byłym ![]() ![]() a ta historia na disco to jak z jakiejś telenoweli ![]() ![]() ale się objadłam. rano omlet, na obiad gulasz, ziemniaki i surówa, a teraz lody waniliowe i tofifee. od jutra koniec objadania się ![]() ![]()
#1662 |
Zadomowienie
|
Martysia 3maj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro jest jak piszesz to uciekaj od niego czym prędzej. On się raczej nie zmieni a Ty nie możesz sobie życia zmarnować. Kochana i bądź twarda jak przyjdzie prosić o wybaczenie, pamietaj zawsze ile krzywdy Ci wyrzadzil. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Soph a ja Ci zaproszonko wysłałam bo też chcę zdjęcia zobaczyć Cytat:
Martysia nie przejmuj się tak tym chłopakiem. Ciesz się, że masz takie powodzenie. Na pewno długo sama nie będziesz Ten Twój ex faktycznie psychiczny ... jak najszybciej się trzeba od niego odciąć. A do mamy nie możesz się przeprowadzić bo coś wspominałaś, że chyba jest z Tobą za granicą, bo cos wspominałaś wcześniej. I dziękuję Ci za komplement ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Chudziutka jesteś i w biodra Ci nie idzie to po co masz sobie pyszności odmawiać ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1665 |
Rozeznanie
|
honey, mieszkamy jeszcze z moją mamą a ona to już jest załamana tym co tu się dzieje.
Paryzanka trudno zrozumieć bo nie chciałam używać imion, mam nadzieje że dasz radę ![]() Zwariowane życie, szkoda że nie z pozytywnym tego słowa znaczeniu ![]() Dokładnie Mess to tak jak Tequilka mówi odnośnie tego lakieru. Ja za mój zapłaciłam 5 funtów (ten sam co Tequilki) czyli to jak 5 złotych dla mnie ![]() ![]() Airish, mama od kilku miesięcy mieszka z nami bo większe 3 sypialniowe mieszkanie wzięliśmy. On ma się wyprowadzić pod koniec maja ale to nie będzie takie łatwe dopiero co mnie nienawidził i nie chciał ze mną być a już płacze że nie może beze mnie żyć i co ma zrobić żeby było dobrze, pyta do jakiego lekarza ma iść. Yhh ja wiem choroba nie jego wina ale ja już nie mogę
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-17 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie no ja się już po prostu już źle czuję, taka ociężała i wypchana jedzeniem ![]() Martysia ja zrozumiałam cała historię ![]() szkoda że Twoja mama też musi dodatkowo to wszystko znosić ![]() ![]()
![]() |
#1667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Rozeznanie
|
Dziękuje dziewczynki za słowa pocieszenia
![]() Powiem Wam że kupiłam sobie ten korektor rozświetlający na cienie pod oczy loreala i bardzo mi pasuje ![]() ![]()
#1669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a sytuacją z ex sie nie przejmuj, WP są silne i już! ja wrzuciłam do albumu foteczke jedną skromną, a potem wrzuce z wczorajszego spacerku nad zalewem po lasku ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zadomowienie
|
a ja caly czas mam dolka ,moj szkrab spi a ten lobuz dalej na rybach ;( Wysprzatalam caly dom juz nie mam sily a tu czekac jeszcze mi przyszlo:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Rozeznanie
|
Oglądnęłam zdjęcia, Nice Sprite ahhh fajniuchna kobietka z Ciebie
![]()
#1673 |
Zakorzenienie
|
Martysia_ współczuje ...
![]()
#1674 |
Wtajemniczenie
|
Martysia co to za korektor ?
Mysia ![]() ![]() Szkoda ze dziewczyny mieszkacie tak daleko ![]() ![]()
#1675 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zadomowienie
|
nio posiedze bo nic juz nie mam do roboty a z Wami zawsze milutko ;*
Laski która lubi prasowac??:P Mam tone prasowania allee to juz nie dzisiaj :P len jestem ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --------- Martysia ale historia ![]() Też tak miałam że 3 się do mnie podwalało ale skończyło się tak jak chciałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() Prasowałam przez 7h (ciągle!) potem już nie mogłam bo tak mnie kręgosłup bolał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Wtajemniczenie
|
Mysia hihi tu niepomoge bo tez mam dziś mega lenia xD
#1679 |
Zakorzenienie
|
ja lubie prasować, ale takie rzeczy, które się prosto prasuje
![]() musiałam zmienić kompa, bo tamten coś się ciągle psuje. przyjęłam zaproszenia dziewczynki ![]() teraz jeszcze nadrobię wątek, prawie mam czas, siedzę sobie z naftą kosmetyczną i olejkiem rycynowym na głowie i popijam czerwoną herbatę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Doskonale wiem jak się czujesz, ostatnio też jadłam dość dużo, za dużo i mimo, że raczej to zdrowe rzeczy były to się nie czułam za dobrze taka najedzona. Nice Sprite Ty to śliczna jesteś, taka naturalna a zarazem piękna ![]() Świetne foteczki dodajecie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.