2009-05-25, 10:19
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
kliwia wszystkiego najlepszego, dużo miłości i spełnienia marzeń  
Madzialenka dla Ciebie też spóźnione serdeczne życzenia 
Cytat:
Napisane przez bzyczka1
Aha i mamy nowego mieszkańca w domku  małego kotka  na naszej klasie wkleję zdjęcia (weronika w.). Ale zanim dostaliśmy tego, mieliśmy obiecanego u innej pani rudego kocurka ale stała się tragedia i tamtego kotka zeżarł kocur ;( i ja z łzami w oczach szukałam rudego kota po wsi aż w końcu znalazłam. Nie było mi tak szkoda tego że ja tego kota nie mam, tylko tego że ten kotek nie żyje. Mniej by mi źle było gdyby mi powiedziała kobieta że go oddała.
|
ojjj przykro mi z powodu koteczka. Ten jest cudny tylko taki malusi... chyba troszkę za wcześnie zabraliście go od mamy. Zabierzcie go szybko na szczepienia przeciwko kocim wirusówkom żeby się Wam nie rozchorował. To jest dziewczynka?
Daj znać co Ci powie sprzedawca z all.
Cytat:
Napisane przez __Madzia__
A czy amiast dowodu moze byc prawo jazdy? 
|
najlepiej zapytać księdza ale dokumentem równorzędnym z dowodem jest paszport a nie prawko.
Cytat:
Napisane przez AgatkaL
Dziewczyny...jako, ze maluje się do ślubu sama, to mam pytanko...Jak juz wcześniej mówiłam lubie siebie w mocniejszym make up'ie...nie wiem jakie cienie mam wybrać....suknia biała, dodatki różowe. Róż odpada, bo nie podobam sie sobie w rózowym. Myślałam na smoky...czyli cień biało- srebrny, szary i czarny. Jakoś takie zestawienie mi się u mnie widzi. Musze kupić takią paletką z Inglota w tych kolorach i zaobczyć, jak to wyjdzie.
|
tak, tak myślę, że smoky ładnie by pasował tylko może taki nie na maxa... coś takiego może tylko ja bym bardziej rozświetliła oko... żeby było dymnie i świetliście
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...smoky+eye+step
a przed nim tylko koń !!!!"
|
|
|