|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
mi piersi urosły jak przytyłam, i to nie dużo bo ok.3-4 kg
![]() ![]() ![]() Dzisiaj wysyłam tą nieszczęsną sukienkę ![]() ![]() Wczoraj załatwiliśmy dekorację kościoła i sali, auta i mój bukiet i auto. Za kościół 300zł i to tak jak chcieliśmy (szarfy przy ławkach, podgrzewacze na ziemi, płatki kwiatów, i żywe kwiatki przy ławkach, ozdobione krzesła w takim pokrowcu z trenem tiulowym z tyłu i klęczniki), sala za 700zł, bukiet kula z goździków bordowych (jeszcze mogę zmienić na róże) z butonierką za 100zł i auto za 30zł (kokardy na klamki i szarfa na masce) ja bym w ogóle auta nie stroiła ale moja mamusia ![]() ![]() I rozdaliśmy parę zaproszeń. W przyszłym tygodniu reszta ![]() Aha i mamy nowego mieszkańca w domku ![]() ![]()
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2009-05-25 o 05:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Raczkowanie
|
Mam takie głupie pytanie
![]() Juz mam stres w glowie, ostatniej nocy juz mialam problemy ze snem ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
madzia lepiej miej dowod, zalezy kiedy bedzie spisywac resztę do protokolu. Ale wtedy daj swiadkowej dowod i niech pilnuje
![]() ![]() Uprzedz swiadkow zeby tez wzieli dowody - ja jak bylam swiadkiem to ksiadz sprawdzal w zachrystii czy moje dane zgadzaja się z tymi ktore podala PM. ![]() Z moich przygotowan: - zalatwilam sobie kwiaciarke do dekoracji - w piatek przed slubem u niej na ogordzie stanie ayto i ona go sobie wieczorem udekoruje, i w sobote do odbioru ![]() - mama tz kuzyna, ktora piecze ciasta i torty na sluby, akurat w tydzien naszego slubu nie miala nikoogo zapisanego ![]() ![]() Wiec mamy ciasto na wesele wstepnie zaklepane. W cukierni zamowie tylko torta. - Jutro idziemy z Tz kupic mu koszule na ślub i poprawiny :d i krawat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Kobitki
![]() witam Was ziewajaco, ale co zrobic-do slubu zostalo 12 dni i strasznie sie stresuje - dzis w nocy wcale nie moglam spac ![]() ![]() ![]() z dobrych wiesci: SUKNIA JEST JUZ W DOMKU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
maggie, lepiej welon przykryj przescieradlem, albo powloczką, bo ci się od fololi bedzie elektryzował. No i czemu nie wkleilas fotek z przymiarki paskudzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie Dziewczynki
![]() Dzisiaj idę na mankiure ślubny - na próbę, tym razem w inne miejsce i zobaczymy jak wyjdzie. Wcześniej wklejałam fotki z wcześniejszej próby, całkiem mi sie nawet podobało, tylko jak dla mnie to trochę za skromnie ![]() ![]()
![]() |
#4179 |
Wtajemniczenie
|
Witam was kchane moje po weekendzie
![]() byłam w sobote i niedziele na uczelni od rana do wieczora i nawet nie zauwarzyłam że był weekend ![]() idę sobie zrobić kawkę z ekspresu bo przysypiam ![]() musimy sie z tz wreszcie zebrać i iść sie księdzu pokazać i zacząć załatwiać te papiery potrzebne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy amiast dowodu moze byc prawo jazdy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny,
BEAMI jak po panienskim u kolezanki? ![]() Riana pytalas o cukiernie - jadlam torty i ciasta z cukierni Starowicz i moge polecic - bardzo dobre, tutaj jest ich stronka: http://www.cukiernia-starowicz.zaprasza.net Maggie wlasnie! a zdjecia? ![]() ![]() Agatka udanej wizyty w salonie ![]() milego dnia ![]()
#4182 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() zacznę od tego, ze jestem szczęsliwa ![]() ![]() Dziękuję bardzo ![]() a teraz w skrócie opowiem co tez sie działo przez te 3 dni u mnie ![]() w piatek. zadzwoniłam do TZ, że tak byc ie moze. ze ja wchrzestnego nie odwołąm (on odwołał juz swoją ciocie i dziadka) i aby przyjecha to najpierw pogadamy a potem pojedziemy. przyjechal. Pogadalismy. powiedzialam, ze ide sie szykowac. TZ mnie złapał, zaczął przytulac, całowac. troszke sie zdziwiłam. i wkurzenie jakos opadło ![]() TZ zadzwoił jeszcze do dziadka ze jednak przyjedzie. wiec bylismy u jego dziadka i potem u mojego chrzestengo u którego 1,5 godziny siedzielismy i wrocilismy do domku. sobota. miałam wczesniejsze urodzinki. rodzice zaprosili TZ na 15 na obiad. ale , ze ten sie zawsze spóxnia to mama obiad zrobiła na 15.30 a TZ był o.. 15.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niedziela. TZ miał byc u mnie na 17 a był... o 16.45. jeszcze wiekszy szok. nie mieszkamy razem, wiec ze tak powiem mamy ograniczone chwile samotnosci. wczoraj rodzice wyszli, był tylko mój brat. poszłam sie przebrac do garderoby i TZ mnie dorwał. kochalismy na podłodze w szafie jak za dawnych lat. z lekkim dreszczyiem, ze mój rat moze otworzyc drzwi w kazdej chwili. ![]() potem TZ zaprosił mnie na wielki deser lodowy, długi spacer, wycieczkę za miasto i.. na pizze. potem pojechalismy do domku i oglądalismy filmy, gralismy na konsoli mojej nowej. TZ caly czas mnie przytulał, mówił, ze kocha. jestem taka szczęsliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Wtajemniczenie
|
Madzialenka...czasem jak widac takie mega awantury sa potrzebne, bo po burzy zawsze wychodzi słońce...u nas też po ostaniej aferze, jest wszystko super
![]()
![]() |
#4184 |
Rozeznanie
|
Madzia suuuper, ze tak dobrze minal Ci weekend. ciesze sie, ze wszytsko sie poukladalo
![]() ![]() ![]() Nie wiedzialam, ze mialas urodziny - wszytskiego najlepszego ![]() Kliwia Tobie rowniez zycze wszytskiego dobrego ![]()
#4185 |
Zakorzenienie
|
madzia nie wiem czy moze byc prawo jazdy. raczej musi byc dowod.
ania na zalatwienie dokumentow do slubu za wczesnie masz. zlotko a dziekuje dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie a propo zawiadomien i/lub zaproszen w pracy. Czy dajecie tylko zawiadomienie jesli tak to komu? A moze zapraszacie kogos z pracy . Jak to jest z delegacja, pracownicy miedzy soba wybieraja kto ma isc? Zaproszenie daj sie np Prezesowi czy kierownikowi pod którego sie podlega? Jestem totalnie zielona w tym temacie, a nie chiałabym popełnic jakiegos nietaktu..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tak, tak. szaleństwo jak za dawnych lat hehe ![]() ![]() Kliwia masz dzis urodziny?? jesli tak to wszytskiego najlepszego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Raczkowanie
|
Madzialenka12344321 widze, ze weekend bardzo udany, aż miło się czyta tyle szczęscia w tym co piszesz, oby tak dalej
AgatkaL oby pani teraz wykazła sie większą twórczością, a ty żebyś wróciła zachwycona po wizycie. zlotko855 imprezka była bardzo udana ![]() __Madzia__ zadrosze już wkrótce twój wymażony dzień, ty napewno troszki nerwówke masz, ale napewno bedzie super. Ja tez sie w tym dniu bede bawic na weselu kolezanki, wiec wypije twoie zdrówko. Maggie1983 tobie już ostanie przygotowanka zostały, te tygodnie tak szybko lecą, ze nim sie obejrzysz bedziesz składac przysięge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ![]() Normalnie padam na twarz, oczywiście przeż tż poszłam spać o 0:00 w nocy a tż chyba o 2:30 , ale niestety jego rozmowy przez skeypa co chwila mnie budziły, jak nie parsknoł śmiechem albo sie unosił na jakis temat ![]() ![]() musze napisac ta pracę z ubezpieczeń także zaraz się za to biore. AHA jutro ide na przymiarke i robie sobie probna fryzurkę, także zdjęcia będą napewno
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...jako, ze maluje się do ślubu sama, to mam pytanko...Jak juz wcześniej mówiłam lubie siebie w mocniejszym make up'ie...nie wiem jakie cienie mam wybrać....suknia biała, dodatki różowe. Róż odpada, bo nie podobam sie sobie w rózowym. Myślałam na smoky...czyli cień biało- srebrny, szary i czarny. Jakoś takie zestawienie mi się u mnie widzi. Musze kupić takią paletką z Inglota w tych kolorach i zaobczyć, jak to wyjdzie.
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dzis taka sliczna pogoda. ani jednej chmurki wiec.. zaraz lece na taras na moje pierwsze w tym roku opalanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |
Zakorzenienie
|
MisQa śliczny masz ten welon
![]() ![]() Toyotka ślicznie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze tego nie robiłam na podłodze ![]() ![]() ![]() Jestem strasznie dumna bo przez weekend napisałam 6 stron pracy dyplomowej , z czego 3 ,,z głowy" ![]() ![]() Rozdaliśmy już wszystkie zaproszenia i do końca tego tygodnia czekamy na odpowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
czesc wam
![]() jak wam ida przygotowania do slubu ?? katunia wlansie wyslalam dzisiaj obiecane fotki my mamy urwanie glowy w firmie, przez ostatni tydzien pracowalam po 14 godzin, takze razem z tz jestesmy wypompowani |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
madzia seks w garderobie bosh fajowo !
![]() ![]() ![]() agatka no taki ciemny mocny smokey moze byc przesada. nie moze byc za mocny po prostu. jak zrobisz fotki to pokaz koniecznie. ale wez wtedy ubierz sie na bialo, albo z przescieradla zrob sobie ala suknie na biuscie, zeby zobaczyc jak to sie bedzie prezentowac. liliputek co do zaproszen/zawuiadomien w firmie, to ja dam imienne zawiadomienie kolezacne z biura, a wydzialowi ktoremu podlegam dam calosciowe jako na wydział - zbiore ich wszytskich w jednym pokoju i dam . ![]() kasiaher no to co to za opieka nad ciezarna!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak jak pisałam, prezent od TZ dostałam w sobote, wiec myslałam, ze w niedziele juz nic nie dostane. a ten przychodzi z ogromnym bukietem roz i planem na cały dzien ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Gold ale ci super, ze zaproszneia juz wsyztskie rozane. tez juz bym tak chciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Raczkowanie
|
kliwia, życze więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZO OKAZJI URODZINEK !!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | ||
Zadomowienie
|
kliwia wszystkiego najlepszego, dużo miłości i spełnienia marzeń
![]() ![]() Madzialenka dla Ciebie też spóźnione serdeczne życzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Daj znać co Ci powie sprzedawca z all. najlepiej zapytać księdza ale dokumentem równorzędnym z dowodem jest paszport a nie prawko. Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...smoky+eye+step
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() fajnie, ze pisanie idzie Ci do przodu ![]()
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
ja mam durex play fioletowy do masazu i do intymnych rzeczy, i do masazu jest niestety niedobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() wpadłam na chwile. napiję sie i dalej zmykam na słoneczko ![]() ![]() włąsnie odczułam błogie uroki lenistwa ![]() lezałam na tarasie, popijałam zmrozoną herbatkę i się byczyłam ![]() za godzinkę bede znowu ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.