Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-25, 13:24   #483
luizka__
Rozeznanie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
masz racje, jedna miseczka jest ok druga się jakby za wczesnie zaczyna (tam mam pusto) i za wczesniej konczy, chcialam to uchwycic na zdjeciu nie udalo mi sie zbytnio, ale to bardzo widac, wklejam zdjecie ktore mi sie udalo zrobic (mam tak jak leże i jak siedze oparta)
Nie wiem cz bede mogla go zwrocic, czy ewentualnie wymienic, na ktorys z tych modeli http://balkonetka.pl/2008/11/6/slodka-cleo-od-panache , tylko czy ktorys z tych moeli bedzie ladnie lezal? (chcialabym bo to jedyne dostepne na rynku 60C i bardzo chce biustonosz)

masz racje, nie podciagnelam dobrze ramiaczek, teraz to zrobilam wklejam zdjecia, nie ocenie czy to wina rozmiaru czy zlych fiszbin (nie wiem co to jest)
tak prosze tez o opinie innych, nie chce juz tego fasonu, sadze ze dobrze on lezec na mnie nie bedzie nawet jak zmienie rozmiar ale moze ktorys z tych by ładnie eksponowal biust jak myslicie http://balkonetka.pl/2008/11/6/slodka-cleo-od-panache

Bardzo głupio te zdjecia wyszly z gory przepraszam, tak juz wychodzą gdy się leży
dwa pierwsze- na lezaco
dwa drugie-po podciagnieciu ramiaczek
prosze o pomoc

wymiary 66/ 77 (czesto wychodzi 76,5)
Miseczka jest sporo za mała, pozwoliłam sobie wykorzystać ostatnie zdjęcie, aby pokazać Ci, jak ten stanik mniej więcej powinien leżeć, zaznaczyłam gdzie powinna być fiszbina i końce miseczek. Obok jeszcze wkleiłam zdjęcia Mai, która ma podobny fason do Robyn (tylko, że modelka mocno biuściasta )

Do takiej malutkiej miski nie jesteś w stanie niczego zgarnąć, no i miska nie pozwoli Ci na zebranie biustu. Ja bym albo wymieniła na 60DD, albo jeśli zależy Ci na zebraniu piersi do środka i wgarnięciu boków do miski, to może wymień na plunga Bobbie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cleo bok.jpg (67,6 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Maia2.jpg (30,1 KB, 86 załadowań)