Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-25, 13:13   #481
nefretam
Raczkowanie

GG do nefretam
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Sklep jest w pasażu mikołajskim tuż przy placu Jana Pawła. Ruska 34.
W zwisie to znaczy, że pochylasz się mniej więcej do kąta prostego i wtedy mierzysz obwód w biuście.
nefretam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 13:16   #482
agta85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Tak zrobie, tylko mam nadzieje że bedzie w Mili rozmiar 60C żeby porownac, musze popytac się gdzie ten sklep jest
Nie wiem, czy będą mieli tam 60C, ale wygląda na to, że na Ciebie 60C i tak byłoby za małe.
Ale na pewno będą mieli 60D i 60DD, które będziesz mogła przymierzyć.

Tu jest internetowy outlet: http://www.sklep.milla.net.pl/
ale to oczywiście nie cała oferta sklepu.

Sklep jest na Ruskiej 34.
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 13:24   #483
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
masz racje, jedna miseczka jest ok druga się jakby za wczesnie zaczyna (tam mam pusto) i za wczesniej konczy, chcialam to uchwycic na zdjeciu nie udalo mi sie zbytnio, ale to bardzo widac, wklejam zdjecie ktore mi sie udalo zrobic (mam tak jak leże i jak siedze oparta)
Nie wiem cz bede mogla go zwrocic, czy ewentualnie wymienic, na ktorys z tych modeli http://balkonetka.pl/2008/11/6/slodka-cleo-od-panache , tylko czy ktorys z tych moeli bedzie ladnie lezal? (chcialabym bo to jedyne dostepne na rynku 60C i bardzo chce biustonosz)

masz racje, nie podciagnelam dobrze ramiaczek, teraz to zrobilam wklejam zdjecia, nie ocenie czy to wina rozmiaru czy zlych fiszbin (nie wiem co to jest)
tak prosze tez o opinie innych, nie chce juz tego fasonu, sadze ze dobrze on lezec na mnie nie bedzie nawet jak zmienie rozmiar ale moze ktorys z tych by ładnie eksponowal biust jak myslicie http://balkonetka.pl/2008/11/6/slodka-cleo-od-panache

Bardzo głupio te zdjecia wyszly z gory przepraszam, tak juz wychodzą gdy się leży
dwa pierwsze- na lezaco
dwa drugie-po podciagnieciu ramiaczek
prosze o pomoc

wymiary 66/ 77 (czesto wychodzi 76,5)
Miseczka jest sporo za mała, pozwoliłam sobie wykorzystać ostatnie zdjęcie, aby pokazać Ci, jak ten stanik mniej więcej powinien leżeć, zaznaczyłam gdzie powinna być fiszbina i końce miseczek. Obok jeszcze wkleiłam zdjęcia Mai, która ma podobny fason do Robyn (tylko, że modelka mocno biuściasta )

Do takiej malutkiej miski nie jesteś w stanie niczego zgarnąć, no i miska nie pozwoli Ci na zebranie biustu. Ja bym albo wymieniła na 60DD, albo jeśli zależy Ci na zebraniu piersi do środka i wgarnięciu boków do miski, to może wymień na plunga Bobbie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cleo bok.jpg (67,6 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Maia2.jpg (30,1 KB, 86 załadowań)
Stary 2009-05-25, 13:32   #484
nefretam
Raczkowanie

GG do nefretam

Cytat:
Napisane przez luizka__ Pokaż wiadomość
Do takiej malutkiej miski nie jesteś w stanie niczego zgarnąć, no i miska nie pozwoli Ci na zebranie biustu. Ja bym albo wymieniła na 60DD, albo jeśli zależy Ci na zebraniu piersi do środka i wgarnięciu boków do miski, to może wymień na plunga Bobbie.
Bobbiego mierzyłam i nie polecam. Ma miękki dół miseczki a górę ozdobioną sztywnym haftem ,który wbija się w pierś niezależnie od rozmiaru. Mi ładnie zbierała Brook, ale to chyba zależy od piersi.
Stary 2009-05-25, 13:46   #485
kasiahan
Rozeznanie

Cytat:

wymiary 66/ 77 (czesto wychodzi 76,5)
Mam identyczne wymiary i noszę rozmiar 60DD/E, więc 60C wydaje mi się o co najmniej 2 miski za małe Może spróbujesz zacząć od 60DD?
Skoro Maia jest podobna fasonowo do Robyn to właśnie 60DD może okazać się dobry. Na mnie Maia 60DD była dobra i ładnie obejmowała całe piersi, także z boków.

kasiahan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 13:49   #486
inc0rrect
Zakorzenienie

Dziękuje za namiary do sklepu
szczerze mowiac myślałam, że jest na mnie za duzy, dlatego tak odstaje, ale posłucham się Was.

fiszbina u mnie leży klka cm dalej niż powinna! rzeczywiscie kompletny niewypal. Teraz kiedy juz wiem , że za maly rozmiar (swoja droga mierzylam w zwisie, troszke wiecej mi wyszlo, ale tylko jeden cm-78) to musze sie zastanowic ktory z tych modeli kupic, nefretam - wklejalas moze jakies swoje zdjecie z Brook? (nie namawiam do pokazywania sie w bieliznie, ale jak jest tu wklejone to pomogloby mi w wyborze)

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 13:53   #487
nefretam
Raczkowanie

GG do nefretam

Cytat:
Dziękuje za namiary do sklepu
szczerze mowiac myślałam, że jest na mnie za duzy, dlatego tak odstaje, ale posłucham się Was.

fiszbina u mnie leży klka cm dalej niż powinna! rzeczywiscie kompletny niewypal. Teraz kiedy juz wiem , że za maly rozmiar (swoja droga mierzylam w zwisie, troszke wiecej mi wyszlo, ale tylko jeden cm-78) to musze sie zastanowic ktory z tych modeli kupic, nefretam - wklejalas moze jakies swoje zdjecie z Brook? (nie namawiam do pokazywania sie w bieliznie, ale jak jest tu wklejone to pomogloby mi w wyborze)
Nie, nie wklejałam, bo mierzyłam tylko w sklepie.
Stary 2009-05-25, 14:24   #488
stokrotka_dorotka
BAN stały

Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem

witam
Prosze o doradztwo
Pod biustem mam 72 cm a w biuście bez stanika 85
Nosze teraz przeważnie pusch up 75B lub 80B i zwiększąłam przeważanie obwód gdyż wydawało mi że że C to już jest dużo za duże dla mnie więc nawet nei oglądałam
I jaki stanik najlepiej wybrac na początek by nie wyglądały na małe
tylko na takie jędrne pooba mi sie cleo harry ale jest drogi wolałabym cos o 100zł
stokrotka_dorotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:26   #489
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
A skąd zamawiałaś?
Bo też sie zastanawiałam nad Mardo, ale nikt tu o nim nic nie pisze...
O Ewa Bień też nie, a tak podobają mi się te przezroczyste staniczki... Zamówiłabym ale boje się że będzie coś nie tak... A płacic 2 razy przesyłkę żeby sobie poprzymierzac nie bardzo mam ochotę i pieniądze, tym bardziej że te staniki nie są tanie...
*Catherrino* zamówiłam na intymnej.pl
i to tylko dlatego, że jest spora przecena - dwa staniki + przesyłka kurierska mnie będą kosztowały (jeszcze nie robiłam przelewu) około 104 zł. Również się boję (kiedyś odważniej zamawiałam w necie staniki z Melissy), ale co mi tam - nawet jak raz będę musiała odesłać, to nie będzie tragedii. Oby tylko rozmiar nie był wzięty z sufitu, bo wtedy niewiele można zrobić (co innego jak coś jest lekko za małe, czy za duże).

Tutaj masz link: http://www.intymna.pl/katalog/comple...9c523c991107d0

Drugi model w promocji to Kasia (chyba cena ta sama).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:32   #490
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
*Catherrino* zamówiłam na intymnej.pl
i to tylko dlatego, że jest spora przecena - dwa staniki + przesyłka kurierska mnie będą kosztowały (jeszcze nie robiłam przelewu) około 104 zł. Również się boję (kiedyś odważniej zamawiałam w necie staniki z Melissy), ale co mi tam - nawet jak raz będę musiała odesłać, to nie będzie tragedii. Oby tylko rozmiar nie był wzięty z sufitu, bo wtedy niewiele można zrobić (co innego jak coś jest lekko za małe, czy za duże).

Tutaj masz link: http://www.intymna.pl/katalog/comple...9c523c991107d0

Drugi model w promocji to Kasia (chyba cena ta sama).
wow, to taniutko za dwa staniki (dobre staniki ) 104 zł.
model Kasia - moja imienniczka hihi
ja sie jeszcze zastanawiam nad Mileną flamenco...

edit: zajrzałam w podany przez Ciebie link i nie podoba mi się ten biustonosz.. a Kasia jeszcze brzydsza.. dlaczego ja jestem taka wymagająca..
widocznie widizałam gdzieś jakieś inne modele Mardo i to one i się podobały może..

Edytowane przez *Catherrine*
Czas edycji: 2009-05-25 o 15:37
*Catherrine* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:40   #491
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luizka__ Pokaż wiadomość
Miseczka jest sporo za mała, pozwoliłam sobie wykorzystać ostatnie zdjęcie, aby pokazać Ci, jak ten stanik mniej więcej powinien leżeć, zaznaczyłam gdzie powinna być fiszbina i końce miseczek. Obok jeszcze wkleiłam zdjęcia Mai, która ma podobny fason do Robyn (tylko, że modelka mocno biuściasta )

dziękuje bardzo za obrysowanie tego, nie rozumiem tylko tej jednej kreski na dekoldzie, to tam musi się konczyc miska? Wlasnie nie wiem dokladnie czy to o miske chodzi, bo wiem że są tez biustonosze takie wycięte, pod duże dokoldy

ale mi się lepiej zrobilo jak uslyszalam, że moge miec 60DD nawet takie rozmiary łatwiej dostac, wiekszy wybor

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2009-05-25 o 15:41
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:44   #492
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

juhu

mama jest zadowolona ze stanika i dobrze na niej leży potem sprobujemy coś ciaśniejszego jedyny sklep w Bytomiu gdzie są miseczki do K nawet

a ja choruję na Freye Matilde

http://www.curvylicious.co.uk/bigbra.php?braID=321

chyba się skusze na 30F przy moich 77/97 hm?
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:47   #493
velika
Winter is coming

Uwaga uwaga można już robić wstępne zamówienia effuniaków Na razie tylko plunge i w kilku rozmiarach, ale jest-http://ewamichalak.blogspot.com/ ;D
Ma być jakaś dostawa jutro To taki przedwstępny sklep, może któraś już coś upoluje. Ja czekam na half-cupy, mam idealnego plunga i effuniakowy mi niepotrzebny
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:54   #494
*Catherrine*
Zakorzenienie

Marzy mi się ten staniczek.. http://www.intymna.pl/katalog/comple...12cf73ab2fe713
albo taki sam w kolorze fioletowym.. albo białym no cudny jest! ale zastanawiam się jakby leżał na mnie: 73/89 i bym wzięła 65F. Jak myślicie?
Stary 2009-05-25, 15:59   #495
nefretam
Raczkowanie

GG do nefretam

Cytat:
Napisane przez stokrotka_dorotka Pokaż wiadomość
witam
Prosze o doradztwo
Pod biustem mam 72 cm a w biuście bez stanika 85
Nosze teraz przeważnie pusch up 75B lub 80B i zwiększąłam przeważanie obwód gdyż wydawało mi że że C to już jest dużo za duże dla mnie więc nawet nei oglądałam
I jaki stanik najlepiej wybrac na początek by nie wyglądały na małe
tylko na takie jędrne pooba mi sie cleo harry ale jest drogi wolałabym cos o 100zł
A to 80B było mniej więcej dobre w misce?
Zmierz się jeszcze w pozycji pochylonej.
Bo na 85cm jest 65D, ale myślę, że może być za małe.
Do 100zł to Curvy Kate na dopasowana.pl i ebras.pl

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Marzy mi się ten staniczek.. http://www.intymna.pl/katalog/comple...12cf73ab2fe713
albo taki sam w kolorze fioletowym.. albo białym no cudny jest! ale zastanawiam się jakby leżał na mnie: 73/89 i bym wzięła 65F. Jak myślicie?
Najlepiej zapytaj się tu http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...519&a=84833519

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
juhu

mama jest zadowolona ze stanika i dobrze na niej leży potem sprobujemy coś ciaśniejszego jedyny sklep w Bytomiu gdzie są miseczki do K nawet

a ja choruję na Freye Matilde

http://www.curvylicious.co.uk/bigbra.php?braID=321

chyba się skusze na 30F przy moich 77/97 hm?
Chyba 32F (a takiego nie ma)
Stary 2009-05-25, 16:07   #496
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga można już robić wstępne zamówienia effuniaków Na razie tylko plunge i w kilku rozmiarach, ale jest-http://ewamichalak.blogspot.com/ ;D
Ma być jakaś dostawa jutro To taki przedwstępny sklep, może któraś już coś upoluje. Ja czekam na half-cupy, mam idealnego plunga i effuniakowy mi niepotrzebny
super wieści
tylko według tabelki wychodzi mi 75D a takiego nie ma ale będę cierpliwie czekać, choć zastanawiam się nad 70E bo lubię ciasne staniki (mam 76 pod biustem) ale pewnie przy 75 zostanę

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 16:07   #497
Kiciunia85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ninaad Pokaż wiadomość
oj tak, niestety. Tak się zastanawiam, kiedy producenci odzieży zauważą wreszcie, że nie wszystkie kobiety są bezbiuściaste.
A ja bym chciała, żeby wreszcie zauważyli płaskie deski... i szyli na nie np. płaskie gorsety... naprawdę. Wszystkie ciuchy są ogromne z wielkimi misami nawet te goresty w rozmiarze 0 muszą mieć michy.
A tym stanikiem to sobie i Wam zawracać głowy nie będę.

Opalone, a raczej przypalone, jędrne pośladki!
http://www.youtube.com/watch?v=APKyPYR7jAk
Kiciunia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 16:08   #498
*Catherrine*
Zakorzenienie

Na gazeta.pl Ewa Bien nie ma zbyt pozytywnych opinii.. szkoda...

A co myślicie o takim staniku jak na załączonym zdjęciu? podoba mi się i wtgląda na mega wygodny, tylko czy będize ładnie podtrzymywał...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 643600465.jpg (41,5 KB, 35 załadowań)

Czas edycji: 2009-05-25 o 16:12
Stary 2009-05-25, 16:14   #499
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:

A co myślicie o takim staniku jak na załączonym zdjęciu?
ja go mam od kilku miesięcy i jestem zadowolona. kupiłam chyba za 30zł na allegro nówkę - co było dla mnie super sprawą mimo iż chyba nie jest to model polecany na pierwszy raz z nowym rozmiarem.
ramiączka ma regulowane tylko do połowy jak dobrze pamiętam, ale są odpinane więc można wymienić na inne (co też uczyniłam).
Te falbanki czasami mnie irytują bo wystają z bluzek niekiedy, ale ogółem jest ok.
Po ok. 4 miesiącach noszenia przeszłam na kolejną haftkę (a nosiłam go na początku dosyć często).
kiedyś ( w poprzednim wątku) wrzucałam w nim zdjęcie

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 16:18   #500
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

nefretam no ja właśnie myśle jednak o 65F bo nosze freyowe 70E i obwody sa mi luźne już.
wiem że nie ma tam ale na ebayu są
Stary 2009-05-25, 16:18   #501
agta85
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale te najnowsze modele mają już lepsze opinie
Na przykład ten: http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-bien-rea
Stary 2009-05-25, 16:23   #502
nefretam
Raczkowanie

GG do nefretam

Cytat:
nefretam no ja właśnie myśle jednak o 65F bo nosze freyowe 70E i obwody sa mi luźne już.
Nie jest na ciebie przymałe to 70e?
65f to przy ścisłych stanikach nosze ja z 92cm, więc jakoś nie wierzę żeby było dobre na 97cm.
Stary 2009-05-25, 16:33   #503
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

nie mam arabelle freyi 70E i jest dobra tylko teraz już obwód robi się za luźny. no i mam zete freyi w tym rozmiarze. dlatego teraz chcę zmienić na coś mniejszego w obwodzie, 97 mam w zwisie a bez mam 94
Stary 2009-05-25, 16:39   #504
nefretam
Raczkowanie

GG do nefretam

Cytat:
nie mam arabelle freyi 70E i jest dobra tylko teraz już obwód robi się za luźny. no i mam zete freyi w tym rozmiarze. dlatego teraz chcę zmienić na coś mniejszego w obwodzie, 97 mam w zwisie a bez mam 94
Arabella i Zeta to wielkie rozciągliwce i raczej dużomiseczkowce.
Matilda jest ścisła i normalnomiseczkowa, więc powinnaś wziąć 70f
Stary 2009-05-25, 16:43   #505
soleil1985
Raczkowanie

Cześć, już jakiś czas temu czytałam ten wątek i postanowiłam kupić sobie odpowiedni biustonosz. Ostatnio udałam się na zakupy w poszukiwaniu odpowiedniego rozmiaru, jestem małobiuściasta zawsze myślałam że nosze 70A, a tu zaskoczenie-po wielu przymiarkach okazało się że najlepsze było 70B, no ale niejestem do końca zadowolona bo szukałam 60, zmierzyłam się pod biustem i mam 65cm,więc powinnam szukać stanika o obwodzie 60cm? W niektórych sklepach ekspedientki mówiły mi że takich się nieprodukuje A co z miseczką? jak w 70mam B to jakiej powinnam szukać w 60? Ten co kupiłam jest prawie idealny,nigdy nie miałam tak dopasowanego stanika, zawsze coś odstawało,wpijało się, i ogólnie byłam niezadowolona,a tutaj niby wszystko idealnie ale jednak na plecach podjeżdza do góry.
soleil1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 16:48   #506
nefretam
Raczkowanie

GG do nefretam

Cytat:
Napisane przez soleil1985 Pokaż wiadomość
Cześć, już jakiś czas temu czytałam ten wątek i postanowiłam kupić sobie odpowiedni biustonosz. Ostatnio udałam się na zakupy w poszukiwaniu odpowiedniego rozmiaru, jestem małobiuściasta zawsze myślałam że nosze 70A, a tu zaskoczenie-po wielu przymiarkach okazało się że najlepsze było 70B, no ale niejestem do końca zadowolona bo szukałam 60, zmierzyłam się pod biustem i mam 65cm,więc powinnam szukać stanika o obwodzie 60cm? W niektórych sklepach ekspedientki mówiły mi że takich się nieprodukuje A co z miseczką? jak w 70mam B to jakiej powinnam szukać w 60? Ten co kupiłam jest prawie idealny,nigdy nie miałam tak dopasowanego stanika, zawsze coś odstawało,wpijało się, i ogólnie byłam niezadowolona,a tutaj niby wszystko idealnie ale jednak na plecach podjeżdza do góry.

Mogłabyś spróbować 60dd i 60e, ale przede wszystkim zmierz obwód biustu w pochyleniu.
Stary 2009-05-25, 16:52   #507
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wdowa_po_leninie Pokaż wiadomość
ja go mam od kilku miesięcy i jestem zadowolona. kupiłam chyba za 30zł na allegro nówkę - co było dla mnie super sprawą mimo iż chyba nie jest to model polecany na pierwszy raz z nowym rozmiarem.
ramiączka ma regulowane tylko do połowy jak dobrze pamiętam, ale są odpinane więc można wymienić na inne (co też uczyniłam).
Te falbanki czasami mnie irytują bo wystają z bluzek niekiedy, ale ogółem jest ok.
Po ok. 4 miesiącach noszenia przeszłam na kolejną haftkę (a nosiłam go na początku dosyć często).
kiedyś ( w poprzednim wątku) wrzucałam w nim zdjęcie
Wow, to cudnie
A pamiętasz czy to było tak na początku wątku, w okolicach której stronki..? Bo chętnie zobaczę zdjęcie realne, ale przekopac cały wątek.. on długi jest..
A mogę zapytac o Twoje wymiary i o rozmiar tego biustonosza jaki brałaś?

Cytat:
na 77/97 takie rozmiary nosisz? a ja chciałam na swoje 72/89 wziąc 65F... Zasatnawiam się też nad 60 bo jak się rozciągnie.. Myślicie że w 60 zapnę się na najuźniejszą haftkę? To pewnie zależy od modelu, ale np. w Ewie Bień, Freyu albo Milenie? Czy nie kombinowac i jakby co to brac 65?

Cytat:
Napisane przez agta85 Pokaż wiadomość
Ale te najnowsze modele mają już lepsze opinie
Na przykład ten: http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-bien-rea
no to fajnie, może się skuszę w końcu

Czas edycji: 2009-05-25 o 16:56

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 17:14   #508
agta85
Wtajemniczenie

Cytat:
no to fajnie, może się skuszę w końcu
Tylko musisz pamiętać, że Ewa Bień ma miski większe niż to wynika z tabelki polskich rozmiarów. Właśnie dlatego jeszcze jej nie zamówiłam, bo będzie na mnie za duża. Podoba mi się ten, ale najmniejszy rozmiar 65E prawdopodobnie będzie miał za duże miski, bo pasuje na osoby, które noszą brytyjskie 30E. Chociaż może za jakiś czas zaryzykuje
Stary 2009-05-25, 17:30   #509
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agta85 Pokaż wiadomość
Tylko musisz pamiętać, że Ewa Bień ma miski większe niż to wynika z tabelki polskich rozmiarów. Właśnie dlatego jeszcze jej nie zamówiłam, bo będzie na mnie za duża. Podoba mi się ten, ale najmniejszy rozmiar 65E prawdopodobnie będzie miał za duże miski, bo pasuje na osoby, które noszą brytyjskie 30E. Chociaż może za jakiś czas zaryzykuje
wg kalkulatora mi wychodzi właśnie 30 E brytyjskie. Ale trochę się boję że to będzie za duża miseczka... a jakie masz wymiary?
Stary 2009-05-25, 17:32   #510
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

nefretam dziękuje za informacje w takim razie zastanowie się nad 32F
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości