Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-27, 19:46   #4671
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jedna z Was wklejala fotke sukienki swojej swiadkowej ale niepamietam ktora bo mi juz ucieklo.. a chcialam napisac ze sukienka jest super...

Madzialenka - Hotel 1 zdecydowanie! a co do tortu u mnie ma byc 100g na osobe.. wiec 10 kg na 100 osob cos mi sie zdaje ze masz malo.. ale nie jestem znawca..

AgatkaL super pazurki

Rybulko tak przytylam 4 kg ale niechce wiecej bo sie w sukienke nie zmieszcze hahaha ale po slubie chce jeszcze ze 3 zeby dobic do 60kg i moj tz tez powiedzial ze jak bede w ciazy to bede miala lezec i odpoczywac

evelina.00 tysiac zlotych to za duzo.. my dajemy 300 max 500 i tyle

gold-fish a przywal mu to sie opamieta hahaha zartuje.. poprostu niegotuj tylko cs dla iebie i tyle.. moze zrozumie..

Scio skromna i ma cos w sobie

Ana*** i ja podobnie jak ty mam buty ciemniejsze zeby sukienka niewygladal na brudna.. tak mi doradzily panie w salonie.. zreszta dodatki tez mam ciemniejsze wiec bedzie pasowac...

a z bieżących spraw zamowilismy dzis noclegi dla gosci.. 35 zl za osobe, caly doemek dla nas 7 pokoi 2 osobowych kazdy zamykany plus jeden pokoj podzielony na 2 i tam sie miesci 6 osob ale jest z aneksem kuchennym
w kazdym pokoju lazienka plus jedna duza kuchnia.. i z soboty na niedziele caly domek jest dla nas a tydzien przed weselem mamy poweidziec czy z piatku na sobote chcemy kilka pokoi czy tez caly bo jeszcze nie wszyscy nam powiedzieli kiedy beda no i czy z niedzieli po poprawinach tez bedzie ktos nocowal... jestem z tego bardzooo zadowolona bo domek ladny czysty, a pani uczciwa powiedziala ze mimo ze zamowie np calosc to wie ze czesc ludzi jest nieodpowiedzialnych i np niedojedzie wiec bede placila za fizyczne osoby
Ja nie mam butów ciemniejszych od sukienki tylko doradzałam... tzn w zasadzie to nie wiem, bo buciki mam ale nie mierzyłam do sukienki, co jest ciemniejsze, ale myślę, że porównywalnie bo i sukienka i buty są białe .

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Dziewczynki, wypełniając zaproszenia, jakie dane wpisać, jeżeli zapraszam znajomych z pracy na ślub?

A i jeżeli zapraszacie tylko na uroczystość w kościele to chyba osobę samą, bez towarzyszącej? wiem że głupie pytanie, ale nie chce komuś sprawić przykrości...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-05-27 o 19:47
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora